Många kommer till Kabul för att dö, tusentals varje dag…

ÅTERVANDRING. Ni vet att många rättshaverister och batikhäxor påstår att den som hamnar i Afghanistans och dess huvudstad Kabul kommer att dö direkt. Nedan kan ni se vilka flyg som landade idag den 29 juli mellan klockan 06-12 på Kabuls Internationella flygplats och det är enbart de som kommer från utlandet. 

Det verkar vara hyfsat många som kommer för att dö?

Om vi räknar med 150 passagerare per plan så var det  1650 som dag bara på förmiddagen. 

Vill ni titta på andra dagar och ankomster så kan ni göra det på Kabul International Airport, sedan ska bi inte glömma att det finns ett omfattande inrikesflyg i Afghanistan och att 35 miljoner människor bor där samt att hundratusentals återvänder varje år. Men de är enligt rättshaveristerna i Sverige tekniskt sett redan döda.

Twitter

Steget Efter

Stöd bloggen…

16 thoughts on “Många kommer till Kabul för att dö, tusentals varje dag…

 1. Säkert strulputtarna som inte vill tillbaka till Afghanistan och hugga i… hellre hänga i valfritt västland i Europa och göra så litet som möjligt….

 2. Vi svenskar är ärliga och tror inte att vissa folkgrupper har som mål att utnyttja vår vänlighet och vår hjälpsamhet.

  Vi måste lära oss att den folkgruppen, den sekten, lever i en fantasivärld där en övernaturlig makt styr.
  Den övernaturliga makten har bestämt, genom sin ”lagbok” att sekten ska ta över världen, inte delar av den, utan hela. – Och om så behövs, med våld.

  Sektens taktik, att sända hit ”ankarbarn”, ”ensamkommande flyktingbarn”
  => alla i ”värnpliktig ålder”, som har flera uppgifter:
  – att förbereda för sekten att ta över vårt land.
  – att sätta skräck i sin omgivning – på olika sätt, våldtäkter, bränder m.m.
  – att ljuga så att de får hit de 48 ”närmaste släktingarna”.
  – att ta ut så mycket bidrag som möjligt till att underhålla sekten.
  – att sänka både moral och ekonomi i vårt fosterland.

  Möjligen har de fler uppgifter om man lyssnar på ”vårdare” på hemmen.

  => Det är alltså inte de som är dumma – det är vi som är dumma!

  Låt oss ändra på det i höst!
  SD har andra visioner!

  • Igår i SvD framkom att man kan arbetskraftsinvandra till Sverige och ta med sig anhöriga med vårdbehov på LSS-nivå sam bli personlig assistent åt dessa anhöriga; då har man en anställning i Sverige och därigenom tryggar sin fortsatta vistelse i landet.Och svenska skattebetalare står förstås för assistentlönen etc.

   I sin enfald trodde väl många att arbetskraftsinvandrare skulle vara personer av typ ingenjörer och datatekniker, som det inte fanns tillräckligt av i Sverige och som är åtråvärda på den internationella jobbmarknaden.

 3. De va här för några månader sen som de va en demstration mot återskickandet till Afganistan och en ung kvinna med duk på huvudet skrek sej hes i en megafon dom kommer att bli dödade dom kommer att bli dödade Sen ännu i en intervju försäkrade hon att alla blir dödade Jag tycker detta e brottsligt o de ha bort göras en anmälnlng mot flickan Ja men detta hände ju i sverige och anmälaren skulle säkert ha blivit dömd till skadestånd Kanske en utav tusen asylsökande har talat sanning så i den kretsen e de ju tillåtet att ljuga ju mer dess bättre

 4. Ärligt sagt så hade jag en kompis som sa precis så, han visste hur muslimer är eftersom de har några i kvarteret han bor. Och de är lugna och snälla. Jag höll på att bli tokig av att lyssna på hans svammel. Allt jag försökte berätta var att nedgöra muslimer. Jag gav upp till slut.

 5. Problemet torde var att dom som flyttar hem för att hjälpa till i landet dödas omedelbar, men dom som kommer hem på semester får åka tillbaka.
  Förmodligen är e så att landet vill inte ha dom, men om dom åker tillbaka till det land som försörjer dom så får dom komma och hälsa på..
  Sanningen är nog den att dom ljuger nästan värre än statsministern.

  • De va nån som for med sådana som skickades till Kabul de nog från nån tidning Dom flesta kom släktingar att möta och några fick bo gratis på ett hotell nån dag tills dom hann ordna sina saker Representanten för den organisation som hjälpte återflyttarna och en representant för republiken hade inte hört att nån blivit dödad o så står dendär jävla ungen i sverige o skriker att dom blir dödade Man blir riktigt flyförbannad

 6. Problemet är att Afghanska männen inte vill arbeta, då är det bättre att belasta socialbyrån i Sverige. Det enda de kan är att slå dank och ha en cigarett i truten, när de inte stjäl, bränner, gruppvåldtar svenska flickor, kvinnor. De har inte i Sverige att göra, dessa fnoskiga kärringar får lösa sina sexproblem på annat sätt och på egen bekostnad.

  • Undrar hur många människor som svultit ihjäl på grund av helt hjärndöda beslut av kommunistiska despoter?

 7. Ser ju riktigt trevligt ut, säkert att filmen inte är högerpopulistiskt FAKE ?
  Det skulle förmodligen 7 klövern, FI, Expo, PK-media det övriga välgödda mångkulturälskande etablissemanget påstå.

Kommentera