Av 954 åldersbedömningar av påstått minderåriga, manliga asylsökande befanns noll med säkerhet vara minderårig


VALET 2018.  I 709 fall av 954 (ca 75 procent) ansågs resultatet av åldersbedömningen tala för att personen är 18 år eller äldre och i 237 fall talade det för att personen möjligen är under 18 år. I åtta fall var det av någon anledning inte möjligt att bedöma personernas ålder.

 • Av 954 gjorda åldersbedömningar av manliga asylsökande visade sig noll person bedömas vara minderårig.
 • Av 131 gjorda åldersbedömningar av kvinnliga asylsökande visade sig en person bedömas vara minderårig.

Nedan inlägg skrevs den 27 oktober 2017 och gällde perioden mitten av mars – 30 september 2017

Migrationsverket: ”Andelen personer som är aktuella för medicinska åldersbedömningar har ökat, och majoriteten av dessa bedöms vara myndiga utifrån RMV:s bedömningar.”.

Läs hela inlägget av Merit Wager…

-Pettersson vill bara påminna om att det snart är val och att vi har en regeringen som med hjälp av C+V tycker det är riktigt att ljugande afghanska män utan asylskäl ska särbehandlas och få chansen att gå i skola bland svenska barn…

Tänk på det när ni röstar och tänk på att C tillhör alliansen och att det finns en lag som säger att det är den asylsökande som ska göra sannolikt hur gammal han är. Annars ska han betraktas som vuxen…

Stöd bloggen…


11 responses to “Av 954 åldersbedömningar av påstått minderåriga, manliga asylsökande befanns noll med säkerhet vara minderårig

 • Mr Jordan

  Gadaffi mördades och lämnade dörren till Europa på vid gavel. Islamismen tog över och satte landet i brand och kaos. Diktatorn var störtad, alternativet blev värre, det blev ett helvete. Världens största demokrati levererade som vanligt. Men Trump är ändå livsfarlig?

  Gilla

 • Nicklas

  87:an känner sig bra blåsta.

  Gilla

 • Sten i Gatan

  På jobbet i Saudiarabien, frågade jag en pakistansk ingenjör på avdelningen hur gammal han var. Han var född i Karachi för uppskattningsvis 35 år sedan, men sa helt frank att åldern visste han inte med säkerhet. Han sa att föräldrarna normalt uppger sina barn vara ett par år yngre än de egentligen är, eftersom det fanns en övre åldersgräns (på 27 år tror jag det var) för anställning i den pakistanska statsförvaltningen; vilket var drömmarnas mål. I u – länder utan autentisk folkbokföring kan man nog göra så, men hur vet jag inte. Han hade själv fem barn, så han borde vara insatt.

  Således, var det föräldrarnas goda omtanke om sina barns framtid som låg bakom åldersbestämningen. I muslimska länder är det bara Allah som vet sanningen, därför behöver inte människorna bekymra sig speciellt över den. Lögn är alltså tillåtet om det gagnar Allah. Detta innebär att flyktingar från sådana länder alltid uppger för låg verklig ålder; antingen den de fått uppgett av sina föräldrar, eller den som passar för tillfället.

  Vad jag sedan inte förstår är hur människor i området kan bli så gamla, 110 – 130 år hör man talas om i Kaukasus. Kanske ”kompenserar” de folkbokföringen i hemlandet när de väl tjänat ihop till mutan, och lägger till sisådär 10 år för att få tidigare pension?

  Slutsatsen är åldersbestämningen är så otillförlitlig och obevisbar att immigranter och anhöriga från dessa länder varken kan eller skall tas emot i Sverige, och de som redan finns här bör snarast tvingas återvända av samma enkla skäl. Det är priset som de får betala för att anamma en kultur där lögn, korruption, manipulation och konfrontation utgör samhällets grundpelare. Den duger inte i Sverige!

  Gilla

 • age

  Ett väl utvecklat system från ”sekten”?

  Kan det vara en tillfällighet att 954 män i ”värnpliktig ålder” plötsligt dyker upp i vårt fosterland?

  Kan det vara en tillfällighet att 954 män i ”värnpliktig ålder” uttrycker samma lögn?

  Kan det vara så att vi och vårt fosterland är utsatta för en ”dold invasion”?
  Hur länge kommer vi att kunna stå emot invasionen?

  Gilla

 • Jörgen

  Är någon på riktigt förvånad?

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Onödiga kostnader De svenska samhället polisen o rättsväsendet tror ändå på deras lögner Om nån säger att han är 16 år så fast de finns bevis ”födelseattest” att han är 25 år så tror myndigheterna på killen som säger att han är 16 de skulle ju vara rasism annars

  Gilla

 • Björn

  Det bevisar bara det vi vanliga dödliga kan se med blotta ögat.

  Gilla

 • Silfverbielke

  För övrigt anser jag att åldersbedömningen skall läggas ned.
  Om inte asylanten kan bevisa att han/hon är minderårig så är han/hon vuxen.
  Om detta inte accepteras. Tack och adjö.
  Hur svårt kan det vara?

  Gilla

 • Silfverbielke

  De 8 fallen som är svårbedömda är förmodligen över 45 år gamla.

  Gilla

 • Joy

  Det är en himla tur att jag minns när mina barn föddes, eftersom det enligt pk inte finns något sätt att åldersbestämma människor på. Jag får väl lita på att mina föräldrar hade koll också. De firade mina födelsedagar varje år så vi höll räkningen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: