Pensionerna är räddade

Ja deras alltså!

Ca. 600, mest hjärnkirurger, men också en o annan raketforskare har ”anlänt” till den Spanska enklaven Ceuta. Att det är högt utbildade gentlemän som kommer att berika Europa framgår tydligt av video snuttarna nedan!

FjärranÖsternRedaktören noterar att dessa stackars ”flyktingar” som nu ser fram emot ett behaglig liv , på de Europeiska skattebetalarnas bekostnad, inte medför några damer!  Är det livsfarligt för män, men inte för damer , där de kommer ifrån??

25 thoughts on “Pensionerna är räddade

 1. Azim Mohammed iGP
  Jag vänder mig till statsministern och alla politiker att hjälpa oss ensamma unga nu I morgon kommer vi att hjälpa er när ni blir gamla Det har blivit lite sent men om ni inte göra något i dag då är ni skylldiga till att tusentals ungdomars liv blir förstörda Då kommer de att skrivas historia Era barnbarn kommer att läsa hur sverige behandlade tusentals unga människor som flydde från krig och tydde sej till sverige Azlm Mohammed 19-25 år Visst har de dragit ut på tiden men jag vet en lösning RES TILLBAKA Bara jag får stadskontotets kontonummer lovar jag att betala en snorunges resa när återresorna börjar ske

 2. Hela Afrika har fördubblat sin befolkning sedan 1991. http://www.worldometers.info/world-population/africa-population/
  Nigeria har t.ex. ökat sin befolkning med 74 miljoner bara sedan år 2000. Det är mer än dagens befolkning i UK eller Frankrike. (Nigeria 2018 – 196 miljoner, år 1900 16 miljoner).
  Etiopien 4 miljoner år 1900, 90 miljoner idag, (= x 22.5).
  Somalia 1900 – 750 000. Idag 15 miljoner. (= x 20)

  Afrika år 1900 – 120 milj. – 2018 – 1,3 miljarder = x 11
  Europa år 1900 – 291 milj. – 2018 – 600 milj = x 2
  Europas yta = 6 180 000 km²
  Afrikas yta = 30 370 000 km² (= x 5 )
  (Ryssland ej medräknat)

  I Europa är befolkningstätheten 97 per km², I Afrika 43 per km².
  Alltså mer än dubbelt så stor yta att föda sin befolkning på.
  Finner ingen som helst logik bakom EU;s eller vår egen regims stora folkförflyttningsprojekt. Kommer bara att leda till kaos och misär i slutändan. Bättre att hjälpa till med att begränsa den vansinnigt accelererande befolkningstillväxten… – Preventivmedel, upplysning, steriliseringar, 1-barns program som i Kina (eller 2).

  Bonusfakta; (för plusmedlemmar)
  Befolkningen Sverige var år 1900 – 5 miljoner. Idag ca. 8 miljoner (inhemsk). = Lagom https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_population_in_1900

 3. Sahlin och Reinfeldt hade ju helt rätt, massinvandringen berikar vår kultur och räddar pensioner. kulturberikningen se vi ju exempel på varje dag med gruppvåldtäkter, stenkastning mot blåljuspersonal, grillade bilar, skjutningar, rån och våld, böneutrop osv osv. Penisionsräddning i PK betydelse innebär att invandrarna garanteras pension och Äfs, även om de inte bidrar med en krona till samhället, istället får kommande svenska pensionärer arbeta längre och längre för att försörja och rädda pensionsräddarnas pensioner.

 4. Släpps dessa in så kommer miljoner efter. Finns bara en sak att göra som Victor Orban har gjort med balkanrutten att hermetiskt tillslut gränsen.

 5. Läste nu på morgonen,att Österrikes ledare Kurz krävde att EU `s yttergränsen förstärkes ( finns sådan ?) vid Spanska enklaven,med eldkastare.
  Samtidigt gick ett ljus upp för mig…Det är tydligen dessa nyanlända niggrar som hökarna Junker & Co, rear bort för 6.000 Euro/st !
  Nytt färskt kött (inkl.HIV) åt bl.a. Absurdiens batikhäxor !!
  https://imgl.krone.at/scaled/1746040/v1753dc/630×356

 6. Det där med kvinnorna slog mig också.
  Jag tror att det är så att om dom har med sig egna kvinnor så kan dom ju inte våldta våra för då finns det ingången anledning till det

 7. HIV-test kostar 8 kr och går lika enkelt som att mäta blodsocker (vänsterprofessorer (med utomeuropeiska efternamn) i djuridik anser det vara integritetskränkande för nya adeln, trots att svenskar kommer smittas)

  • I spanien jobbar många sådana nyadelsmän med att sälja piratkopior på stranden, och i internetcafeer och kopieringsbutiker (inte som i Sverige, bara fikar på heltid i Kista galleria)

  • De utreds nu. Några skickades tillbaka direkt då de inte kom in på spansk mark. De var mellan näten. De ska utredas inom 72 timmar. Ansvariga säger att det inte är en kollaps men det är det. Samtidigt kom över 300 med gummiflottar. Den första videon visar hur man sätter dem på ett ridcenter, försöker att hålla dem där då debrukar löpa amok. Befolkningen blir hårt drabbad då de plundrar hela gator där de drar fram. De skickar flera i bussar till Barcelona och Madrid då lägret på Ceuta är fullt redan. Man sätter uppmilitärtält. Samtidigt är det 50 000 som gått över gränsen illegalt från Subsahara. Aktivisterna skyller på Italien men det startade innan.Sanchez och Macron hade ett möte-många är på väg till Frankrike, Senegal med flera som talar franska. Det är ett lämmeltåg som filmades på TV nyheterna i morse. En smugglare filmades då han stod och gjorde tummen upp, det är organiserat.

  • t.o.m. Annies kläder liknar serien V där aliens tar över landet med hjälp av förrädare:

 8. Dom skriker, springer rundt och kastar bajs på folk. Jag har sett apor som beter sig bättre. Va fan är fel med dom här folken? Hur fuckad i huvudet är du när du kastar bajs på folk??

   • Tänk: de har bajs mellan fingrarna …. Och svenska myndigheterna tycker att aporna ska vistas och arbeta med de händerna bland civiliserat folk ? Vilken planet bor dem på ? Planet of the Apes …..

  • Det är 22 poliser som skadats. Såg bilder på Molotovcocktails kalk olika sprayer och tillhyggen som beslagtagits. I Spanien visar man bilder och filmer, sedan diskuteras det utifrån dem och inte utifrån olika teorier. Aktivisterna börjar få det jobbigt nu. Det är mycket våld som importeras

 9. Hur länge skall den här vansinniga cirkusen pågå? Vilka är det och var kommer de ifrån? Det vore rent löjligt om EU.länder skall ta hand om dem. De bör få böter för att de olagligt gått över gränsen och köras hem omgående. Ligger det fortfarande falsk EU information ute från speciella hemsidor om att flyktingar i alla länder är välkomna till EU? De sidorna måste ändra info snarast och de, som är ansvariga för välkomstinformationen skall häktas och straffas för brott och hotande verksamhet mot EU-ländernas säkerhet.

  • Sveriges regering har knullat Sverige i arslet. Jag har aldrig sett något slikt förut, jag tror inte det här har hänt förut. Det är den sämsta regeringen i världen.

   • Problemet är att de.som tidigare regeringar gjort fel har.kunnat rättas till men de.som denhär regeringen gjort har skapat ett så djupt sår i de svenska samhället som inte kan läkas Nästan samtliga ministrar borde ställas inför riksrätt Åtalspunkt LANDSFÖRREDERI

Kommentera