Gatubarnen härjar vidare trots löften av S

INVANDRING. I maj 2016 slöts ett avtal med Marocko om återsändande av gatubarnen. Dåvarande inrikesminister Anders Ygeman (S) påstod att det skulle bli startskottet på omfattande utvisningar. Ygeman som nu är gruppledare för S i riksdagen lovade också att 80.000 av de som sökte asyl under 2015 skulle utvisas.

-Pettersson konstaterar att Polisen på Södermalm inte är så imponerad av Anders Ygemans (S) löften, men ni som litar på socialdemokraten. Ge honom fyra år till den 9 september 2018.

Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Gatubarnen härjar vidare trots löften av S

  1. Det är inget problem så länge dom härjar på söder där alla självgoda uppblåsta flyktingvurmande brakskitar bor.
    Dom är på helt rätt plats, öppna nu era dörrar till edra statssuventionerade bostadsrätter era hycklande kulturmarxister.
    Visa nu hur goda ni är.

  2. Ingen av de politiker som orsakat Sveriges haveri, är lämpad att reda ut problemen.
    Tror någon på fullt alvar att Nya Moderaterna, Kristersson och Reinfeldt har förmågan.

  3. För deras hemresa till Recklinghausen i NRW,behövs inga samtal föras med Marocko ! Skicka dem bara över i retur till Merkel…..

  4. Är väl ingen vettig människa som tror på vad politiker säger och lovar ?

Kommentera