Stäng

Ungsvenskarna är småsura på Bianca Ingrosso

VALET 2018. Ungsvenskarna, Sverigedemokraternas Ungdomsförbund är inte så glada på Bianca Ingrosso som är en  bloggare och mediepersonlighet. Hon är dotter till artisten Pernilla Wahlgren och dansaren Emilio Ingrosso.

På senaste tiden har influencern Bianca Ingrosso börjat prata politik på sina plattformar. Hon har däremot uttalat sig och spridit falsk information om SDs politik. Här är några ungsvenskars svar på tal till henne!

15 reaktioner på “Ungsvenskarna är småsura på Bianca Ingrosso

 1. Det kanske bara är jag – men Biancas plötsliga utspel mot politik känns otroligt konstlat och skitnödigt och inte alls något hon vare sig är intresserad eller insatt i. Hon har fått uppmärksamhet i media på ett sätt som bara skriker ”vi måste ha ett välkänt ansikte utåt som kan påverka de unga som vi tycker är rätt” och det lyser igenom så fruktansvärt tydligt. Nice try!

 2. Vem är förvånad över ett utspel mot SD från ett naivt verklighetsfrämmande tragiskt spektakel som Bianca Ingrossos som tillhör en familj som numera för pengar
  totalt förnedrar sig och offentlighet gör sig till ett åtlöje i TV ?

  1. Betänk att dessa unga varelser stammar från marknads-gycklare och invandrade främlingar ! Mormors huvudroll i 50 år gamla filmen ”Änglar finns dom”,har nu fått sitt svar !

 3. Hallå, det är pernilla,w dotter från den extremt mediakåta familjen Walgrens.
  Äter skit om så kräfs för en egen tv-show.

 4. Så Bianca,stäng igen foderintaget och tala inte i sådant du
  uppenbarligen inte begriper. Koncentrera dig istället på att
  påverka din Mor att lägga ner sina flamsiga program i TV!

 5. Bianca har 764 000 instagramföljare och en av de mest lyssnade podcastern så är det bra att reda ut ev missförstånd.

  1. Jaha, då förstår man varför det går så illa för Sverige, landet
   där hjärndöda flamsor lockar storpublik, medan folk som
   försöker att rätta upp den sjunkande skutan bedöms som rasister!

   1. Tyvärr ja, många i min ålder 30+ tycker att Bianca är superhäftig, till och med bättre än mamma Pernilla… Jag håller inte med, hon verkar jobbig och tål inte själv att få mothugg i sina sociala medier.

 6. Det tyckte jag var bra sammanfattande info, som svar på medvetna eller omedvetna missuppfattningar, som sprids om SD-politik.

  1. Hon är inte direkt sprungen ur den svenska intellektuella eliten. Inte den italienska heller. Vilket är märkligt då enligt Lynn och Vanhanen Sverige och Italien hör[de?] till de länder som låg i andra grupperingen i IQ and the Wealth of Nations efter delar av Sydostasien. Men det är genomsnittet man räknat på och då finns det alltid de som ligger under det.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: