Stäng

Malaysiska myndigheter jagar illegala invandrare

Migrations tjänstemän raidade tre shoppingkomplex i Kuala Lumpur igår. Man fångade in över 130 illegala immigranter under en 90-minuters operation. Totalt 400 utlänningar kontrollerades under razzian

Man rekommenderar alla att frivilliga överlämnarna sig innan den 30 augusti, fram till dess så klarar man sig utan straff och får hjälp med hemresan, om man överlämnar sig frivilligt.

31/8 upphör denna förmån! ”Razzian är en del av en kampanj, som började den 1 juli. Sedan dess har vi utfört  8 217 operationer och kontrollerat 100 710 utlänningar i hela Malaysia.

24 463 illegala invandrare har fängslats i dessa razzior, medan 635 arbetsgivare arresterades för att ha anställt  illegala invandrare. Man har deporterat minst 26 000 illegala invandrare i år.

TheStar

 

3 reaktioner på “Malaysiska myndigheter jagar illegala invandrare

  1. Just nu ser vi på apokalyptiska bilder inspelade 30-40 km ifrån Aten där bränder sväljer allt som rör på vägarna ut ur infernot. Drygt 80 döda, 100 försvunna och fler hundra sårade. Mitt land har ordnat två stora flygplan utrustade med vatten och hjälpmedel. De lyfte redan och ska nå Grekland i god tid, hoppas vi. Det ena planet har jättestora vattenbehållare ombord, det andra är ett Herculeplan med 20 militärer som kommer att leta efter och hjälpa offren. Byn Mati kan jämföras med antikvitetens Pompeii – bara högar av aska kvar och nedbrända kroppar och bilar.
    En förvirrad Alexis Tsipras, vänsterpolitiker som, i maskopi med EU, fyllt landet med fiender, går runt som en zombie och lipar hjärtat ur sig i allas åsyn …..

  2. Men har inte Malaysa fått PM från https://www.ingenillegal.org ?

    ”Nätverket Ingen människa är illegal arbetar med att praktiskt stödja de människor som tvingats gå under jorden efter att ha fått avslag på sin asylansökan. Vi kräver permanent uppehållstillstånd åt alla som befinner sig i Sverige och vill stanna kvar här. Vi tror på en värld utan nationsgränser, en värld där ingen människa är illegal.”

    https://www.svtstatic.se/image-cms/svtse/1517421144/nyheter/article16851782.svt/alternates/extralarge/aktilov-lastbil-jpg
    ”Ingen människa är illegal”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: