Danmarks mest kriminella zigenare är tillbaka

BROTTSLIGHET. Den utvisade zigenaren och gangstern Django David Levakovic, 44, har återvänt till Danmark. Han har för andra gången brutit mot sitt inreseförbud, vilket är permanent på livstid, och idag fängslades han i sex dagar i Köpenhamns domstol enligt invandringslagen.

Levakovic erkände och förväntas bli dömd för brott mot inreseförbudet.

”Min mamma är väldigt sjuk och jag ville besöka henne innan hon dör” förklarade Django Levakovic för domstolen.

Det är exakt samma förklaring som han gav när han arresterades och fängslades den 16 februari 2017 för att bryta mot förbudet. Moderns tillstånd är uppenbarligen detsamma nu som då.

Levakovic har dömts minst 32 gånger i Danmark, och utvisades till Kroatien i april 2015. Django har dock uppgett att han lever i Sverige för att kunna vara nära sin mor!

Ekstrabladet

Pettersson är lite imponerad av den här löpsedeln. Det är skillnad mot svenska snyftartiklar om kriminella.

-Pettersson har skrivit många gånger om familjen som är Danmarks mest kriminella zigenarfamilj och som i generationer levt på brott och bidrag i Danmark men utflykter till Sverige i bland. Danska medier skriver öppet att zigenarfamiljen är Danmarks mest kriminella familj. De kom till Danmark för över 40 år sedan och visar att det är väldigt svårt att bli av med det man släppt in.

Läs gärna om zigenarklanen Levakovics öden och äventyr på bloggen…

Filmen nedan är från Djangos bror Gimi ”The Boss Levakovic där han beklagar sig över socialbidraget.

”Mitt socialbidrag räcker inte, vad ska jag leva på? Hur ska jag skaffa mat till mina barn?, skriver han på Facebook i en kommentar till nedanstående film.

Klanen Levakovic spottar helt öppet på systemet, uttnyttjar alla bidrag som går, vägrar att arbeta, lär upp barnen från 4-5 årsålder att begå brott, rånar, misshandlar, stjäl från gamla, våldtar,…

10 thoughts on “Danmarks mest kriminella zigenare är tillbaka

  1. Kul att han är så vidlyftig på Facebook, han verkar vara inte vara i nöd, men våra svenska batikhäxor blir säkert gråtmilda. Handhjärta!

  2. I Sverige blir polisen kritiserad när de upprättar spaningsregister på kriminella romer. Det finns ingen saklig förklaring på varför det kritiseras. Vem vill inte att kriminella skall bli spanade på och avslöjade med sina brott? Det innebär att spaningsregistren även innehåller skötsamma människor eftersom kriminella ofta har kopplingar även till dem. Vansinnet att skydda kriminella har inga gränser i Sverige. Vansinnet att strunta i laglydiga människor har heller inga gränser i Sverige. Det får vara nog nu.

  3. Såg en tiggerska utanför vårt centrum, hon sålde blåbär också, och hade sedvanlig tiggarmugg och sjaskig kläder och såg skitig och slapp ut. En svartmuskig man i hyfsade kläder och sandaler stod och pratade med henne och det märktes att han gav henne order för hon nickade underkuvat och han hade en skarp blick när han tittade på henne. Han käkade direkt ur en påse potatisskruvar och lallade iväg. Vägrade att möta min blick då jag tittade på honom.

    Jag mår illa av att Sverige stöder sådant här. Och vem köper deras blåbär? Inte jag iallafall!

      • Var är de romska företrädarna från Sverige, vill de inte dela med sig av de statliga bidragen? Inte ens uttala sig i media? Vill de inte hjälpa?

  4. Vi har tyvärr gott om dom i Sverige också. Och, som sagt, har man väl släppt in dom är dom väldigt svåra att bli av med. Löfven verkar ju vilja ha dem i Sverige. Han kanske kan ha dom hemma hos sig och försörja dem.

  5. Stackarn, låt öppenhjärtliga och rika välfärdsSverige ta hand om honom och hans sjuka mor !

Kommentera