När ska medborgarskap anges enligt Sveriges Radio?

MEDIA. Natt till helgen skedde en våldtäkt i Östersund. en av många våldtäkter i Jämtland den senaste tiden. Sveriges Radio Rapporterar

“…Två män i 30-årsåldern sitter sedan natten mot söndagen anhållna hos polisen i Östersund, misstänkta för att ha våldtagit en kvinna i 20-årsåldern.

Männen är norska medborgare, kvinnan är från Östersundstrakten…”

-Pettersson undrar vad som fick Sveriges Radio att ange medborgarskap denna gång?

Jag söker med ordet “våldtäkt” på Sveriges Radio och ögnar igenom ett tiotal  artiklar om olika våldtäkter men hittar ingen annan där medborgarskap anges? Märkligt. Sedan återstår naturligtvis frågan om de norska medborgarna är norrmän? Jag tvivlar.

Om Östersund på bloggen…

12 thoughts on “När ska medborgarskap anges enligt Sveriges Radio?

 1. Och vad har åldern för betydelse när inga andra uppgifter
  lämnas ut????
  Ska alla män som är 30 år känna sig skyldiga?

 2. Är det muslimer eller ensamkommande det handlar om anges aldrig någon nationalitet. Är det nordiska medborgare anges den. Allt enligt SR och SVT:s sedvanliga helt ologiska logik.

 3. Våldtäckt hör ju tydligen till de muslimsvenska samhället i dag eftersom inte polisen mera ens lyfter på ögonbrynen fast de görs anmäl ingar i hundratal Anmälningarna hamnar efter hand i sopnedkastet För syns skull burar man alltid in nån emellanåt som då senast hovrätten ändå frikänner

 4. De va väl lika Norsk som de 6 “Svenska” på färjan, redan att skriva Norska medborgare säger en hel del. Jag är Svensk medborgare plus att jag ha åkt tunnelbana i Stockholm, New York, Beijing, Guangzhou, Chongqing, Leningrad nu St. Petersburg mm. Så med andra ord jag är riktig multikulti. Ett Svenska pass gör mig till Svensk “Medborgare” men inte på långa väga till Svensk, hur många gånger jag en kör Tunnelbana i Stockholm

 5. SR logik.
  Det var förmodligen inte norska medborgare utan “norska” medborgare från???
  Om det är så, så är det en skymf av de infödda norrmännen.

 6. Radio o TV huset är den i särklass största hycklarcentralen i Sverige,
  och då går ändå inte tidningsredaktionerna av för hackor.

 7. Det är fördjä***gt att man tvingas betala för SVT och SR.
  Det kanske kan tvinga oss betala, men de kan inte tvinga oss titta.

 8. Att uppge ursprung på de individer som utför våldtäkter skulle väl strida mot avtalet som socialdemokraterna undertecknade med Muslimska Brödraskapet 1999 om att bidra till att Sverige islamiseras?

  Läs om kontraktet på: socialdemokraterna kontrakt 1999

  Är kontraktet ett landsförräderi?

  • Jag tittade lite till efter fakta i kontraktet.
   Den här texten har jag tidigare lagt in som kommentar här på bloggen.

   => Något förvånande att detta inte betraktas som ett landsförräderi likt ”Quissling affären” i Norge eller ”Wennerström affären” i Sverige?
   Utlämningen av väsentliga data om försvar, kommunikation, hela Sveriges registrerade bilpark, privatpersoner m.m, som en hög tjänsteman på Trafikverket lämnade ut till ”Öststaterna” tillhör ju samma förräderi mor vårt fosterland!
   (Hon var ju smart nog att snabbt ta på sig ”misstaget” och klarade sig då med 7000:- i dagsböter, för att senare inte kunna dömas igen!) => snacka om ett smart drag!

   Texten nedan är alltså kopierad från mitt tidigare inlälgg:

   ”I dokumentet framgår det tydligt att Tro och Solidaritet ska hjälpa Sveriges muslimska råd att få inflytande över svensk politik. Man anger ett detaljerat mål för hur många listor över förtroendevalda Socialdemokrater som ska innehålla muslimer.

   I överenskommelsen står det:

   “Under kommande mandatperiod ska muslimers delaktighet i socialdemokratin utvecklas så att: 2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst fem län.”

   De bägge parterna skriver också i dokumentet att man ska “aktivt föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder”.”

   Texten är kopierad från en av trådarna jag får upp när jag söker på,
   ”socialdemokraterna kontrakt 1999”.”

   Läs och bli skräckslagen!
   Det är vårt fosterland det handlar om!

 9. Det finns norrmän och så finns det “norrmän”. Till dess att ytterligare fakta framkommit är jag böjd att tro på “norrmän” om man bara ser till SR:s historik.

Kommentera