Stäng

Historiens vingslag

Idag träffas USAs president Trump och Rysslands premiärminister Putin, för att bland annat diskutera atomvapen.  FjärranösternRedaktören, som är mycket  intresserad av historia, vill påminna om att det idag är på dagen 73 år sedan den första atombomben sprängdes.

16/ 7 1945, klockan 5:29:45, exploderade den första första atombomben som namngetts till ”The Gadget”,  i  en öken i New Mexico.

The Gadget

Läs mer HÄR

3 reaktioner på “Historiens vingslag

  1. SVT s negativa attityd mot Donald Trump fortsätter i oförminskad styrka, negativa kommentatorer på samma linje. Programledaren frågar först
    Utrikesblondinen om mötet, hon svarar ”Tja vad ska man säga” med ett försmädligt leende på läpparna. Och det var ju riktigt, när den damen håller tyst gör hon det bästa intrycket, och sen är det mister Carl Bildt
    ungefär i samma stil? Om man ser tillbaks på hans karriär har han väl inte speciellt mycket att skryta med, med 500 % ränta går han väl till historien som den största klåparen innan Löfven, men sådant blir han aldrig påmind om, ej heller hans skumma agerande tiden efter att ESTONIA sjönk, där finns en hel del saker som borde lyftas upp till ytan?

  2. Statshuvuden i de stora mäktiga väst Europa (med undantag för Italien och Österrike) kan/vill inte resonera att både nöden och tillfället kräver att de måste verkligen bilda gemensam drastisk front mot islam. Humanitära faktorn de åberopar leder bara till total destruktion och förintelse av en hel kontinent med dess överlägsna kultur, liv, traditioner.
    Det är bra att jättarna träffas och diskuterar sinsemellan, utanför västeuropeiska täppta öron och förvirrade hjärnor. Bara de två kan hjälpa Europa komma upp till ytan igen.

    1. Kommentar till fel rubrik, var under påverkan av artikeln ”Toppmötet skapar oro – från New York till Kiev” i Fria Tider och blandade ihop ämnen. Sorry.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: