Stäng

När man tror att Aftonbladet har nått botten

VALET 2018. Fakta är fakta, tro är tro och åsikter är åsikter.
Åsikter, känslor, viljor och tro är superviktiga – de styr vårt handlande, de gör oss till människor. Men för att förstå hur verkligheten faktiskt ser ut är de ganska värdelösa. Då behöver vi fakta.
Det finns ingen alternativ verklighet, ingen alternativ fakta.

Det är småkul i allt elände. Aftonbladet och deras rådgivare Staffan Landin vet vad som är verkligen och vad som är fakta, i varje fall fram till valet. Aftonbladet vet bäst, därefter kommer vänstern, inkl. miljöpartiet, sedan alliansen och sist de riktiga idioterna – Sverigedemokraternas väljare.

Konstigt att de som har bättre verklighetsuppfattning än SD kopierar SD:s politik på punkt efter punkt. Konstigt att Staffan Landin som arbetar åt Hans Roslings stiftelse inte har hört att professor Rosling sagt att Jimmie Åkesson hade rätt.

Titta gärna på Aftonbladets film, det är verklighet och fakta, inte valpropaganda för S…

Twitter

13 reaktioner på “När man tror att Aftonbladet har nått botten

 1. Aftonbladet kommer aldrig att nå botten. Där den tidningen rör sig är det fullständigt bottenlöst.

 2. Aftonbladet är ett privatägt företag som levererar en produkt som ägaren vill ha. Den behöver inte ha med sanningen att göra, precis som Volvo inte säljer Mercedes.
  Aftonbladets avsikter avspeglar ägarens avsikter. Här ska vi inte blanda ihop äpplen och päron. Aftonbladets texter är en sak, verkligheten en annan. Det är meningslöst att klaga på innehållet i tidningen. Sluta att läsa den istället.
  Precis denna diskussionen hade vi när TVn kom. I Aneby bestämde man sig för att bojkotta SVT, och symboliskt slängde ut sina TV apparater ur husen.
  Det vi måste göra är att få läsarna att förstå att gammelmedia har en avsikt med sitt skriveri så att läsaren kan välja vilken typ av texter han vill lösa.
  Jag tror att gammelmedia avsikt är att hålla upp mattkanten, så att det regerande partiet kan sopa in allt skräp under.

 3. Debattören Emilia Molin skriver idag att Det enda partiet i Sveriges riksdag vill förstöra Sverige genom att göra det Svenskt igen efter att hennes parti Muslimpartiet S Under lång tid utrotat detta fina land från världskartan.
  Det är sådana som hon som måste låsas in för tid och evighet i någon madrasserad cell och kasta bort nyckeln.

 4. Att tro att Aftonlögnen nått botten är att vara optimist, ty bottnen där är avgrundsdjup.

 5. När jag vill veta sanningen om någonting så går jag omedelbart in på Aftonbladets sida och leter reda på relevant artikel och sedan tänker jag tvärtom!!! 🙂

 6. Aftonbladet behöver kanske inte frukta SD allt för mycket framöver, partiet verkar ju släppa allt på allt fler av sina kärnfrågor för att bli accepterad och passa in i de politiskt korrekta salongerna !
  En allians mellan SD, M och något mer parti kanske inte är en omöjlighet efter valet trots allt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: