Stäng

Återvandring

INVANDRING. Det nya partiet Alternativ för Sverige, AfS, har återvandring för invandrare som huvudpunkt på programmet och det är inget litet antal AfS talar om, 500.000 personer plus de som återvänder frivilligt.

500.000 är mycket folk men självklart går det att sända tillbaka så många, betydligt fler än så har ju lockats hit. Det beror på vilken tid det får ta och graden av tvång AfS har tänkt att använda.

Om det är realistiskt här en annan sak. Först måste AfS få majoritet i riksdagen och där tror jag det spricker, jag tvivlar på att de ens kommer in i riksdagen. Inte det här valet och inte nästa.

Men återvandring är en bra tanke, eller kanske utvisning med tvång och återvandring när det gäller frivillighet.

 • Kriminella, dömda utländska medborgare ska självklart skickas hem.
 • Likadant med illegala som uppehåller sig i landet utan tillstånd.
 • Tiggare så kallade EU-migranter likaså.
 • De som ljugit om ålder och bakgrund eller mutat, hotat eller på annat sätt myglat för att få uppehållstillstånd ska givetvis få det indraget.
 • Illegal arbetskraft ska ut, här ska även arbetsgivarna straffas hårt, men även dem som hjälper illegala.
 • Islamister ska flytta tillbaka till medeltiden.

För ovanstående borde det gå att att använda befintliga lagar.

 • De som fått medborgarskap på felaktiga grunder som lögner, mutor eller hot ska få det återkallat men här måste lagarna ändras.

Sedan har vi en stor grupp som har laglig rätt att vistas i landet men inte borde vara är av olika skäl. De kanske har bott här i många år men kan eller vill inte integrera sig, lära sig språket och skaffa ett jobb. De människor ska få hjälp på traven med morötter och piska. En slant till återvändandet och/eller indragna bidrag.

Till att börja med ska gränsen stängas, även för anhöriginvandring och de som redan är här som asylsökande ska nekas uppehållstillstånd.

I Sverige vet vi att mängder av människor reser på semester till det land de flytt ifrån och där det var livsfarligt att leva, som Somalia, Irak och Syrien. Många ”flyktingar” från Afghanistan reser hem till Iran för att hälsa på familjen och trots att Migrationsverket känner till resorna gör de inget åt dem som ljugit vid asylansökan.

– Nåväl, Pettersson menar att tror ni att de som ställt till med dagens problem, sjuklövern, är de rätta att lösa migrationsfrågan så röstar ni på dem.

 • Vill ni bli utav med invandrarna i parti och minut och tror att AfS får majoritet i riksdagen är AfS ert val
 • Medborgerlig samling vill också modernisera asylrätten och låta arbetskraftsbehov styra invandringen men det löser inte problemen med dem som är här.
 • Passar inget av dessa förslag så får ni tänka till, jag är inte mannen att veta vad som är bäst…
 • SD:s valplattform

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 reaktioner på “Återvandring

 1. Som ”Sven” skriver, tror jag att Alternativ-för-Sverige kommer in i Riksdagen i september. Däremot tror jag, som Pettersson, inte att det partiet kommer att göra någon skillnad, annat än marginellt.

  Ledningen för Sverigedemokraterna drivs uppenbarligen av en dold agenda och den agendan är lika illavarslande, som sjuklöverns. SD har ingen politik för ge Sverige tillbaka till svenskarna. Dess ledning vill bara sitta vid köttgrytorna och administrera folkutbytet.

  Ty utan ett drastiskt återvändar-program, som Alternativ-för-Sveriges, så är det kört. På 50 år har Sverige tagit emot 3 miljoner invandrare. Svenskarna har en negativ befolkningsutveckling, en svensk kvinna föder endast i genomsnitt 1,8 barn, det skulle krävas minst 2,1 barn för att antalet svenskar skulle vara oförändrat eller öka. Nativiteten hos araber och afrikaner är mångdubbelt högre, även i andra och tredje led. Utan återvändarprogram är landet deras om 30-40 år.

  Fortfarande strider 7-klöver-partierna för människoimporten, trots att det medför att väljarna flyr deras partier. Inte ens när de partierna hotar att åka ur Riksdagen till hösten, slutar de att kämpa för fler invandrare. Så fanatiska är de – allihop!

  Sedan 70-talet har svenska politiker aktivt lockat hit invandrare från tredje världen. Att det har inte handlat om omtanke om dessa människor ser vi idag, när utrikesministern Margot Wallström ämnar flyga hit 1000 från Niger, som inte kan ta sig hit på annat sätt, nu när Italien har slutat ta emot båtflyktingar. Väl här komme de att hamna i utanförskapsområdena, som idag är rena gangstersamhällen. De vore säkrare hemma i Niger.

  Det viktigaste skälet för 7-klöverns politiker för att ta hit dem, är för att uppfylla den ondskefulle greven Coudenhove-Kalergis rasblandningsdröm. För att nå detta mål kan politikerna spendera hur mycket av svenskarnas skattepengar som helst och kliva över hur många våldtäktsoffer som helst.

  Till hösten kommer jag att rösta på Alternativ-för-Sverige, inte för att jag inbillar mig att de kommer att få sådant inflytande, så att de kunne ge mig och svenskarna vårt land tillbaka. Men att lägga rösten på 7-klövern, eller för den skull på Sverigedemokraterna, betyder att rösta för svenskarnas undergång som nation. Den enda skillnaden mellan dessa 8-klöver-partier är den takt, med vilken de kommer att fortsätta byta ut befolkningen här i Sverige, det som ännu en tid är svenskarnas land.

 2. Har någon, någonsin vunnit framgång med att skotta tillbaks myrorna till stacken när de invaderar huset?

  De kommer garanterat tillbaks till huset!
  De avlar fler myror och kommer igen!
  Det finns bara ett sätt: Se till att de inte
  ynglar av sig.

  1. Om stacken ligger långt bort med vatten emellan och båtarna hindras, då är det den bästa lösningen.
   Alternativet är inbördeskrig.

 3. Frågan har kommit upp och bör utredas. Vem betalar AfS för att försöka komma in i riksdagen???????

 4. Alternativ för Sverige är det enda alternativet för dom som vill ta tillbaka Sverige till dom rättmätiga ägarna, dvs svenskarna.
  Lyckas vi inte med det blir det inbördeskrig på sikt.

 5. Det är en självklarhet att både negrer, muslimer och chilenare skall sändas tillbaka snarast möjligt.
  Här har vi dom som orsakar dom allra största problemen i vårt samhälle och då är det också naturligt att fokusera just på dessa grupper -i första hand- och dom passar förövrigt inte heller in i vårt samhälle.
  Men, det finns naturligtvis många fler som måste ut.
  Bara återvandring och stängning av gränsen kan rädda Sverige.

  1. Jag vill dock ifrågasätta ”negrer” och ”chilenare”.

   ”Neger” är den gamla beteckningen på människor som har ett naturligt skydd mot solens skadliga strålning.
   ”Neger” är alltså ingen människoras!
   Vi måste bedöma varje individ!

   ”Chilenare” kallas människor från Chile.
   ”Chilenare är alltså ingen människoras!
   Vi måste bedöma varje individ!

   ”Muslimer” kallas individer som lever med en övertygelse om att det finns något övernaturligt som styr världen.
   De slår sig samman i en sekt och bekräftar sin övertygelse flera gånger per dag + hela fredagen.
   De lever efter en egen lagbok, som säger att;
   ”Islam ska ta över världen, inte delar av den, utan hela. – Och om så behövs, med våld”.
   Den sekten passar inte i vårt fosterland!

 6. Jag tror att AfS har potential att ta sig in i riksdagen redan 2018, men det blir knappt.
  Säker en röst på SD är oändligt mycket bättre än en röst på sjuklövern.
  Men om inte heller SD har den politik som verkligen krävs vad hjälper det?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: