Stäng

Tyskland förbjuder ”högerextremt” gäng

MEDIA. Det muslimska kriminella gänget Osmanen Germania förbjuds i Tyskland. Den turk-nationalistiska och ”högerextrema” organisationen beskrivs som ett allvarligt hot mot både enskilda och allmänheten.

Gänget pekas bland annat ut för att ha varit de som skulle göra verklighet av misstänkta turkiska planer på politiskt motiverade mord i Danmark.

Enligt uppgifter finns det kopplingar mellan Osmanen Germania och det turkiska regeringspartiet AKP. De flesta av medlemmarna uppges också ha turkiskt ursprung.

-Pettersson noterar att Sveriges Radio inte med ett ord nämner att det turkiska regeringspartiet AKP som Osmanen Germanica har koppling till är ett öppet islamistisk parti och det kanske är riktigare att kalla det kriminella muslimska gänget islamister, men Sveriges Radio har säkert också glömt bort att Hitler var vänsterextremist, inte höger…

Även om de ottomanska germanerna inte är troende så är det ingen tvekan om vad namnet syftar på. Turkiet vill bygga upp en muslimsk stormakt…

 

8 reaktioner på “Tyskland förbjuder ”högerextremt” gäng

 1. Den enda verkligt effektiva metoden kommer väl aldrig på tal inte?
  Nämligen repatriering.

  1. Sleven :
   Det sker enklast genom indragna bidrag och regler som hårt beskattade svenskar lider under, betala hyran genom arbete eller tillbaka till rötterna.

   1. Antagligen är det som du skriver men för ett decennium sedan så hade indragna bidrag varit verksamt, fy tusan för de som röstat för detta och de ledare de röstat på !
    Gigantiskt förakt !

 2. I detta fall är det en kriminell grupp som livnär sig på knarkförsäljning och utpressning. Gruppen som består av (nästan) uteslutande osmaner,har skapat större problem än de etablerade s.k. motorgängen, Bandidos och Hell Angels…Det påstås att denna grupp ligger bakom alla de gatu-niggrar som säljer knark i parker,vid skolor etc. över stora delar av Tyskland.
  Att nu dessa ”nyberikare” förbjudes,innebär ju inte att de försvinner,utan kommer byta namn till något annat turkiskt !
  Främsta orsaken till förbudet är,att det ger polisen större befogenheter,för att bekämpa gruppens kriminaliteten i Deutschland.
  Detta är ju endast en grupp bland 50-talet. Det finns ju en mängd importer av Ryska,Albanska,Juggar,Libanesiska ligor o.s.v.
  Seehofer´s steg är riktigt eftersom de måste börja i någon ända,om de skall få bukt med den anarki som råder,liksom hos oss.

 3. Förbjuda enligt lag är en sak men problemet försvinner ändå inte vilket politiker av någon anledning aldrig begriper !
  Vore det inte bättre att fundera på orsaken till varför vissa s.k oönskade saker uppstår eller existerar och istället försöka ta bort grogrunden för vänster och högerextremism ?
  Det skummas alltid bara lite på ytan, att verkligen rensa bort ett problem från grunden verkar vara obekvämt för makthavare eftersom de då kan få erkänna ett politiskt misslyckande.
  Ur orättvisa uppstår alltid ett missnöje.

  1. Kenth:
   Uttrycket ”högerextrema grupper” användes inte i Tyskland utan är en produkt av absurdsk PK-press,som nyttjar detta uttryck för allt som inte ligger socialismen i fatet !
   Vi får hellre inte glömma,att i Absurdistan förekommer ju ingen kriminalitet från lyckosökarnas sida. Om så vore fallet,skulle ju detta visa att vi ”rasister” som dagligen öppet skriver om dessa,hade rätt !

 4. ”Höger” är synonymt med allt som inte vänster gillar. De kollektivistiska ideologierna, kommunism, socialism, fascism, nazism, zionism och islamism är barn av samma tankegods i motsats till liberalism som sätter individen i centrum.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: