Bert Brölar


Bert i toppform, läser lusen av PK politiker o PK media.


6 responses to “Bert Brölar

 • Kenneth Sanfridsson

  Lysande Bert ! Mitt i prick !

  Gilla

 • eva

  Jag tror heller inte på att förbjuda extrema rörelser, varken åt vänster eller höger eller religiösa, men de skall hållas kort! Existera, ja, men inga eftergifter! Åsikter skall kunna uttryckas fritt men också bemötas fritt men på ett värdigt sätt inte med anklagelser och hot och påståenden! Att använda rasistepitetet är ett lågvattenmärke! T.ex.
  Många problem i dagens Sverige hade kunnat undvikas om dessa enkla regler följts de senaste 50 åren, dvs. sedan 1968.

  Gilla

 • Björn

  Flera Bert i politiken!!!

  Gilla

 • Roland Karlsson

  HEJA BERT!

  Gilla

 • ladulaas

  Bert är en härlig typ, som folk är mest. Han är inte rädd och säger alltid vad han tycker, vilket MÅNGA fler borde göra. Däremot tycker jag att hans resonemang inte riktigt håller ihop, när man granskar dem på djupet.

  Han vill förbjuda kommunism och fascism. Det kanske känns rätt, men då går sådana rörelser bara under jorden, vilket är farligare. Bättre då att ha de uppe i ljuset, där de kan utsättas för granskning och folk därigenom inse galenskaperna.

  Kommunism kontra fascism, förresten. Vad folk inte begriper är att även fascism är en vänsterrörelse. Mussolini startade sin bana i ett socialistparti. Sammaledes gjorde Hitler, som gick in i det socialistiska tyska arbetarpartiet (NSDAP) på 1920-talet och tog över det.

  Stalin var först socialdemokrat, sedan kommunist, för att på trettiotalet bli nationalist även han och lät nacka internationalisterna i partiet med Trotskij i spetsen. Alltså slutade han också som fascist.

  Så gick det även med det kommunistiska partiet i Kina. Det var kommunistiskt under Mao och ekonomin gick åt h-e. När Deng Xiaoping tog över infördes delvis marknadsekonomi och sträng nationalism, alltså fascism även där.

  Fascism är det mest effektiva systemet för att skapa en ekonomiskt stark stat. Med befolkningen strängt förslavad under staten, där alla tvingas dra åt samma håll. Med en individualiserad privat sektor, dock helt utan politiskt inflytande, tar man tillvara folks uppfinningsförmåga och hjulen i samhället kan gå för fullt. Man sluter landet utåt, så att ovälkomna frihetsidéer hålls ute.

  Kommunister och fascister är samma andas barn, där kommunismen bara är den korkade delen av samma system. Det är därför som den globalistiska eliten, bank- och näringslivs-oligarkerna, strävar efter att införa ett fascistiskt system över hela världen, New World Order.

  Gilla

 • Thomas.B

  jäklar vad bra tack Bert

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: