Stäng

11 reaktioner på “Kulturberikning i Spanien

 1. GENER styr allt, därefter betyder familj och samhällsutveckling det mesta för hur vi blir. Nu finns det en kinesisk forskare som kommit på att det finns en GEN FÖR IQ…..-men det var rasistiskt så det grävs ner tio meter under jorden, det får inte framföras, det är ”rasistiskt”! MEN det vore bra om detta togs på allvar, inte för att förnedra negrerna och araberna men jag tror det kan föra med sig mycket positivt inom forskningen som vi ännu inte förstår….KINESERNA sitter alltså på kunskaper som vi INTE har och vägrar ta i med tång….SYND….-naturligtvis styr GENER också utvecklingsstörning, ex svår sådan då individen inte kan ta hand om sig själv men även den forskningen blir självklart lidande, detta går in i varandra självklart….DEN KINESISKA FORSKAREN KOM FRAM TILL ATT ARABER SAKNAR GENEN FÖR INTELLIGENS….!!!!! -Min gissning blir att även svarta gör det!

 2. Det behövs den Gamla Guardia Civil som under Franko tiden.
  Vad sa ha i sången ”Bara bunta ihop och slå ihjäl”

 3. Åhhh, vad dom tillför…en liten ansträngning i början ….men en stor vinst för samhället.

  Låt denna idioti få ett stopp!

  Vill ni ha 4-år till med detta som sker…eller vill ni ha: FÖRSTÅND !

 4. Flyr man för sina liv, så är man jävligt tacksam mot mottagarlandet. Bara bevis för att flyktingbluffen är organiserad av onda krafter såsom EU, FN; Bilderbergarna, media och andra suspekta sammanslutningar…

 5. Bara önska Spanien lycka till med sin solidaritet, hoppas att landet aldrig får nog av migranter utan precis som Sverige har outömmliga resurser !

  1. De fanns på den gamla goda tiden när moral och ordning och reda rådde i Spanien !

 6. Ja vad ska man säga ? dom verkar inte riktigt nöjd med tillvaron ”pensionsräddarna” !!

  1. Om en liten tid, eller just nu, sitter de lugnt tillbakalutade i en Airbus 350 destinerade till någon flygplats i Sverige. Massor med hemliga flygningar varje dag med fullpackade flygplan. Svenska Regeringen betalar. 1000-tals utbytessvenskar i veckan ! Ingen skriver om det. Allt i största möjliga tystnad …. Som sagt, Rösta SD, om livet är dig kärt !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: