Stäng

Aftonbladet Anders Lindberg (S) är sjukt rolig

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg blir utskrattad efter att han ännu en gång avslöjar sin avgrundslika verklighetsresistens: ”Det är ändå så att public service INTE är vänster.”

Herr Lindberg ska dock ha kredit för att han står kvar.

-Pettersson vill dock påpeka att ur Lindbergs och övriga PK:s synvinkel så är de inte vänster utan fullständigt normala och neutrala medan alla andra är extremister…

UPPDATERAT:

Hej Petterssons blogg,

Såg att du skrivit ett inlägg från den debatt som vi arrangerade i Almedalen, där du skriver att Anders Lindberg blev utskrattad. Visst stämmer det, det blev han – vilket vi som arrangörer djupt beklagar, då vi anser att INGEN ska behöva utstå det bemötandet från en publik under en debatt.

Men du får gärna hänvisa till klippets källa genom att länka till hela debatten så att det du skriver kan sättas in i sitt rätta sammanhang. Bland publiken fanns ett större sällskap från nordiska alternativa högern samt Ingrid och Conrads entourage och det var i stor del individer från dessa sällskap som häcklade Lindberg under debatten. Detta kan ju också framgå i din text så blir den mer balanserad och sakligt korrekt.

mvh/

Nedan finns hela debatten

A Swedish Elephant – Årets livligaste paneldebatt i Almedalen 2018

18 reaktioner på “Aftonbladet Anders Lindberg (S) är sjukt rolig

 1. Hej Petterssons blogg,

  Såg att du skrivit ett inlägg från den debatt som vi arrangerade i Almedalen, där du skriver att Anders Lindberg blev utskrattad. Visst stämmer det, det blev han – vilket vi som arrangörer djupt beklagar, då vi anser att INGEN ska behöva utstå det bemötandet från en publik under en debatt.

  Men du får gärna hänvisa till klippets källa genom att länka till hela debatten så att det du skriver kan sättas in i sitt rätta sammanhang. Bland publiken fanns ett större sällskap från nordiska alternativa högern samt Ingrid och Conrads entourage och det var i stor del individer från dessa sällskap som häcklade Lindberg under debatten. Detta kan ju också framgå i din text så blir den mer balanserad och sakligt korrekt.

  mvh/

  Vilket skämt. Sedan när kan man få hela bilden av vad media skriver? Jag tycker vi ska massutskicka till alla media med samma påpekande. Ta med allt, så vi får hela bilden, speciellt vilket land gärningsmannen kommer ifrån.
  Balanserad och sakligt korrekt. Här får gammelmedia något att jobba med.

  1. Det är ju fel att släppa fram en sån uppenbarligen sjuk person som Anders Lindberg. Oansvarigt måste jag säga att han kläcker ur sig ungefär samma dumheter som han skriver är ju inte förvånansvärt. Sewn att publiken ska visa respekt för en sån pinsam dåre är ju mycket begärt.

 2. Touché och stilla mitt hjärta, vilken pikant liten sak!
  Madam Lindberg var dagen till ära ekiperad i ljuvligt rosa blus, vilken med tanke på vad som i sammanhanget kan bedömas vara comme-il-faut, prudentligt doldes under en akademiskt inspirerad och stram kofta a la intelligentians leisure wear.

  Underdelen framträdde trist nog icke i bild, varför vi hänvisas till spekulationer kring huruvida det kan ha rört sig om en funktionell men klädsam kjol för den moderna yrkesarbetande kvinnan i farten från Stella McCartney, Gina Tricot eller en klassiskt chic Chanel.

  Den rosenfärgade överdelen accentuerade den djärva hjältinnans persikoskimrande kinder, vilka vid detta högtidliga tillfälle blossade som vore de nyss överösta av tusende kyssar, och aldrig tillförene har hennes kulturmarxistiska korona strålat lika klart.

  Med anledning av de komiska kvaliteter denna den profana publicistikens
  paranta pudding onekligen besitter, anser sig undertecknad salongslöjtnant nödgad att förläna den förföriska ett cum laude approbatur!
  Andreas 🙂

 3. Den mannen behöver sannerligen ingen hjälp för att framstå som en idiot

 4. Det var nästan så man hade medkänsla för Anders L, innan man komihåg hans tidigare fadäser.Svagaste intrycket gav Henrik ”inte riktig men”, sämre fattnings förmåga har man sällan sett på ett podium. Den andra Henrik, Arnstadt blev nog omkörd. Med sådana representanter, behöver inte sossarna fråga sig, vad hände efter valet. Om man ser hela filmen på Aron Flams sida, så var det mesta mycket vettigt sagt utom av de nämnda, dom var mest skrattretande eller skämmiga. Nu börjar debatterna bli som dom borde ha varit för tjugo trettio år sedan.

 5. Anders Lindberg måste vara en av de bäst ståupparna i Sverige. Finns humor i varje mening.

 6. Intressant debatt med en hel del frågor från publik på slutet.

  Världspremiären av dokumentärfilmen A Swedish Elephant på utomhusbio i Almedalen den 3 juli 2018.

  Kvällen inleddes med ett panelsamtal som innehöll en sällan skådad line up: Aron Flam, Alexander Bard, Anders Lindberg, Jessica J Stegrud, Henrik Johansson (IRM) och Maria Rashidi.

  Debatten var mycket uppskattad och många som var där ansåg att det var en av de absoluta höjdpunkterna under 2018 års Almedalsvecka.

  https://www.youtube.com/watch?v=lAO8PhfmBY8

  Personligen tycker jag väl att Jessica, Aron och Alexander var de som höjde debatten till ett ärligare plan. Betydligt närmare verkligheten ur vanligt folks vardag, än som den fastlåsta och partiska Anders och Henrik levererar.

  Sedan uppskattar och respekterar jag mycket, Maria Rashidis kamp mot olika typer av hedersförtryck i Sverige.

  1. Tack för den intressanta videoupptagningen med många sevärda avsnitt som man med stor behållning kan se och lyssna till. Kan med fördel ses i delar om man inte har tid eller ork att köra hela i ett svep.

   För info till läsarna här på Petterssons blogg så kommer avsnittet där Anders Lindberg blir utskrattad när han bestämt förnekar att Public Service är vänster … det börjar vid c:a 36:45 in i videon.

 7. Råttorna kommer att lämna det skjunkande PK skeppet innans den eminente Herr Lindberg. Han är helt enkelt för korkad!!

 8. Han har nog inte körkort då hade han nog krockat och kört ihjäl både sig själv och andra eftersom han inte kan skilja på höger och vänster.

 9. Kolla gärna hela debatten mycket intressant må jag säga. även idioten Henrik Johansson var med och gjorde bort sig …som vanligt.

  Andra medverkande var Aron Flam, Alexander Bard och en vaken/klok kvinna som jag glömt namnet på samt en annan kvinna (utländsk) som jag tror blivit syrad eller bränd av nåt pucko.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: