Åkesson: Utlandsfödda gör skattefinansierade låtsasjobb


VALET 2018. Sverigedemokraterna har sagt sig vilja fokusera på ”återvandring” men Jimmie Åkesson är inte oroad över att de många utlandsfödda inom vården då skulle lämna landet, säger Åkesson till Sveriges Radio. 

 

I stället trycker han på att Sverige har en ”växande befolkning av bidragsberoende människor från andra länder”. På invändningen att de flesta utlandsfödda jobbar svarar han: – Sysselsättningen har ökat säger man. Nu sticker jag ut hakan här och säger att nästan till 100 procent handlar det om skattefinansierade låtsasjobb. Hela ökningen står för det.

– Efter att ha sett artiklar om att utan invandring stannar vården, har Pettersson skrivit till landstingen i Södermanland och Stockholm och frågat om hur stor andel personalen som har utomeuropeisk bakgrund är jämfört med antal patienter men jag får inget svar…

Tänk på det när ni går och röstar för välfärden. Hur stor andel  gör nytta och hur stor andel tär på resurserna, fråga er också om det är rätt att vi anställer kompetent personal från Mena-länderna. Behövs inte de bättre i sina hemländer?


18 responses to “Åkesson: Utlandsfödda gör skattefinansierade låtsasjobb

 • compulsoryunion

  Mer marknadsekonomi behövs, då kommer de bidragsberoende flytta hem till Afrika, när inte vi betalar uppvärmningen i deras gratislägenheter i Rinkeby.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Samtliga propagandistiska påståenden om att Sverige och Europa skulle gå under utan den forcerade och falska migrationen, består uteslutande av en samling psykologiska påverkanssagor för politiskt oinitierade vuxna, utan egentlig kapacitet och självbevarelsedrift att bearbeta den osminkade sanningen om den strategiskt regisserade invasionen.

  Vi skall även hålla i minnet att den genomsnittliga nationella och ständigt sjunkande intelligenskvoten nu står på samma låga nivå som grundvattnet och den allmänna samhällsmoralen – ett idealiskt läge för globalismens hejdlöst fnaskande företrädare att manipulera de intellektuellt förslöade.
  Andreas.

  Gilla

 • Lena

  Det är fotboll nu som i antika dagar, bröd och skådespel åt folket, nåja min man har matchen på TV,n på i ett annat rum och jag noterar GRÄSET är GRÖNT !
  Ingen torka där österut ?

  Gilla

  • compulsoryunion

   Ja, gräset är grönt, trots Lövins och Lööf(s) undergångs tal om bruna gräsmattor, är det mest spelare som är bruna och 50 % av alla som kollade på fotboll i Avesta kommuns gratislokal var från Afrika och Syrien.

   Gilla

 • Lena

  Samma person som för många år sedan inte hade en aning om SD , har idag ingen aning om AfS, när jag försökte med AfD så blev det lika tyst………vad i helvete vet svenskar ?

  Gilla

 • Tony

  Ja det är ju upp till Svenska väljare att tänka efter om man vill ha ytterligare fyra år med sandlådepolitik, om inte rösta på SD.
  För fyra år till med stolle partierna kommer att sänka Sverige
  för alltid!

  Gilla

  • Ki

   Det är inte lätt för allmänheten att veta sanningen eftersom de blir matad med falsk information, därför måste vi sprida ,på alla möjliga sätt ,verkligheten, vi måste hjälpa SD att öppna ögonen av de desinformerad delen av samhället och visa att vi hjälper Sverige och otroligt fler personer i nöd om man gör något i deras närområde…..

   Gillad av 1 person

 • botulf

  Det ser ut som Tobias Billström blir integrationsminister i Kristerssons nya regering. Och frisörskan Ask sköter juridiken.
  Och efter valet byts Kristersson ut mot Reinfeldt.
  Och så kör vi fyra år till.
  Håll i hatten och öppna era plånböcker.
  Folk har synnerligen kort minne, teflon-minne.

  Gilla

 • Grune

  Vid två tillfällen har jag lämnat sjukhuset p.g.a. att det inte gick att föra en dialog med sjukvårdande person bara för att han inte kunde Svenska och jag kunde inte Arabiska.

  Gillad av 2 personer

  • Blodsven

   Det är det våra hjärndöda politiker kallar nya utmaningar…

   Gillad av 1 person

   • age

    ”Blodsven”!
    Jag tror snarare att de vi betraktar som hjärndöda är mycket intelligenta och smarta individer.
    De lyckas lura massvis med människor med tomma löften och klara lögner.
    De egenskaperna saknar vi, som lever i, och med verkligheten.

    Gillad av 1 person

   • Blodsven

    age@
    Toppolitikerna är naturligtvis utvalda av globalistmaffian, men deras underhuggare är till 80% hjärndöda och begriper knappast den vidriga agendan. Deras väljare tänker jag inte ens kommentera…

    Gilla

  • Kenth Andersson

   Är ju bara att lära sig arabiska så gör man ju sig förstådd i dagens mångkulturella sjukvård !
   Ingen tror väl att krav i första hand ställs på att nysvenskar ska lära sig svenska ?
   Nej vi infödda ska självklart ta till oss seden som kommer hit inte som brukligt att man tar seden dit man kommer, det vore både kränkande och inte minst rasistiskt i Sverige.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: