Stäng

Åkesson: Utlandsfödda gör skattefinansierade låtsasjobb

VALET 2018. Sverigedemokraterna har sagt sig vilja fokusera på ”återvandring” men Jimmie Åkesson är inte oroad över att de många utlandsfödda inom vården då skulle lämna landet, säger Åkesson till Sveriges Radio. 

 

I stället trycker han på att Sverige har en ”växande befolkning av bidragsberoende människor från andra länder”. På invändningen att de flesta utlandsfödda jobbar svarar han: – Sysselsättningen har ökat säger man. Nu sticker jag ut hakan här och säger att nästan till 100 procent handlar det om skattefinansierade låtsasjobb. Hela ökningen står för det.

– Efter att ha sett artiklar om att utan invandring stannar vården, har Pettersson skrivit till landstingen i Södermanland och Stockholm och frågat om hur stor andel personalen som har utomeuropeisk bakgrund är jämfört med antal patienter men jag får inget svar…

Tänk på det när ni går och röstar för välfärden. Hur stor andel  gör nytta och hur stor andel tär på resurserna, fråga er också om det är rätt att vi anställer kompetent personal från Mena-länderna. Behövs inte de bättre i sina hemländer?

18 reaktioner på “Åkesson: Utlandsfödda gör skattefinansierade låtsasjobb

 1. Mer marknadsekonomi behövs, då kommer de bidragsberoende flytta hem till Afrika, när inte vi betalar uppvärmningen i deras gratislägenheter i Rinkeby.

 2. Samtliga propagandistiska påståenden om att Sverige och Europa skulle gå under utan den forcerade och falska migrationen, består uteslutande av en samling psykologiska påverkanssagor för politiskt oinitierade vuxna, utan egentlig kapacitet och självbevarelsedrift att bearbeta den osminkade sanningen om den strategiskt regisserade invasionen.

  Vi skall även hålla i minnet att den genomsnittliga nationella och ständigt sjunkande intelligenskvoten nu står på samma låga nivå som grundvattnet och den allmänna samhällsmoralen – ett idealiskt läge för globalismens hejdlöst fnaskande företrädare att manipulera de intellektuellt förslöade.
  Andreas.

   1. Ett sant nöje skulle det vara ..Den automatiska ”korrektur” i min nya mobil stör bara …🤣

 3. Det är fotboll nu som i antika dagar, bröd och skådespel åt folket, nåja min man har matchen på TV,n på i ett annat rum och jag noterar GRÄSET är GRÖNT !
  Ingen torka där österut ?

  1. Ja, gräset är grönt, trots Lövins och Lööf(s) undergångs tal om bruna gräsmattor, är det mest spelare som är bruna och 50 % av alla som kollade på fotboll i Avesta kommuns gratislokal var från Afrika och Syrien.

 4. Samma person som för många år sedan inte hade en aning om SD , har idag ingen aning om AfS, när jag försökte med AfD så blev det lika tyst………vad i helvete vet svenskar ?

  1. Fortsättning …….svenskarna VILL INTE veta.
   Så låt det gå åt helvete men jag är inte här då !

 5. Ja det är ju upp till Svenska väljare att tänka efter om man vill ha ytterligare fyra år med sandlådepolitik, om inte rösta på SD.
  För fyra år till med stolle partierna kommer att sänka Sverige
  för alltid!

  1. Det är inte lätt för allmänheten att veta sanningen eftersom de blir matad med falsk information, därför måste vi sprida ,på alla möjliga sätt ,verkligheten, vi måste hjälpa SD att öppna ögonen av de desinformerad delen av samhället och visa att vi hjälper Sverige och otroligt fler personer i nöd om man gör något i deras närområde…..

 6. Det ser ut som Tobias Billström blir integrationsminister i Kristerssons nya regering. Och frisörskan Ask sköter juridiken.
  Och efter valet byts Kristersson ut mot Reinfeldt.
  Och så kör vi fyra år till.
  Håll i hatten och öppna era plånböcker.
  Folk har synnerligen kort minne, teflon-minne.

 7. Vid två tillfällen har jag lämnat sjukhuset p.g.a. att det inte gick att föra en dialog med sjukvårdande person bara för att han inte kunde Svenska och jag kunde inte Arabiska.

   1. ”Blodsven”!
    Jag tror snarare att de vi betraktar som hjärndöda är mycket intelligenta och smarta individer.
    De lyckas lura massvis med människor med tomma löften och klara lögner.
    De egenskaperna saknar vi, som lever i, och med verkligheten.

   2. age@
    Toppolitikerna är naturligtvis utvalda av globalistmaffian, men deras underhuggare är till 80% hjärndöda och begriper knappast den vidriga agendan. Deras väljare tänker jag inte ens kommentera…

  1. Är ju bara att lära sig arabiska så gör man ju sig förstådd i dagens mångkulturella sjukvård !
   Ingen tror väl att krav i första hand ställs på att nysvenskar ska lära sig svenska ?
   Nej vi infödda ska självklart ta till oss seden som kommer hit inte som brukligt att man tar seden dit man kommer, det vore både kränkande och inte minst rasistiskt i Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: