Polygamist i hyrestvist – ”Jag bodde med min fru och sen gifte jag mig med en annan också”


INVANDRING. MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag. Med drygt 23.000 lägenheter och 1.000 kommersiella lokaler är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö. Ägare är Malmö stad. 

MKB misstänker: Månggift man skrev på lägenhetskontrakt med sin ena fru – men bor själv i villa med sin andra fru. Nu ska hyresnämnden prövat vad som ska hända med kontraktet.

Den tvist som ska avgöras i hyresnämnden gäller vad som ska hända med kontraktet för en av MKB:s hyreslägenheter i Malmö. 2014 skrev en man och en kvinna på lägenhetskontraktet tillsammans, men nu har mannen sagt upp kontraktet för sin del. Kvinnan har därför begärt att få stå kvar själv på kontraktet, men detta motsätter sig bostadsbolaget.

Mannen och kvinnan har enligt uppgifterna i folkbokföringen två små barn tillsammans, men har inget gemensamt äktenskap som är registrerat i Sverige. Däremot är mannen enligt folkbokföringen gift med en annan kvinna, som han har fyra vuxna barn med. Mannen och hans lagliga fru är skrivna i en villa på en mindre ort i Malmö kommun.

Enligt MKB:s juridiska ombud Lars-Gunnar Larsson styrker de uppgifter som mannen och kvinnan i lägenheten har lämnat till hyresnämnden att det handlar om ett månggifte. Kvinnan uppger själv att hon fått uppehållstillstånd i år, men att barnens pappa inte är folkbokförd i lägenheten. Dessutom vill hon efter ha varit i kontakt med socialförvaltningen stå själv på kontraktet för att kunna få ekonomiskt bistånd, skriver hon till hyresnämnden.

När Hem & Hyra har varit i kontakt med kvinnan och mannen, som inte vill ha med sina namn i tidningen. Båda kan bekräfta att de har barn tillsammans och har varit gifta med varandra, men att de inte är det längre. Vigselceremonin ägde rum i Sverige men något äktenskap registrerades aldrig, då mannen redan var gift med en annnan.

– Vi gifte oss med två vittnen. Men lagen i Sverige tillåter inte att man gifter sig med flera fruar, säger mannen.

Läs vidare på Hem & Hyra…

-Pettersson säger att Sverige är fantastiskt…

Kvinnan har fått uppehållstillstånd i år och nu vill hon själv stå för hyreskontraktet som socialen betalar, jag undrar vem som betalar mannens och den andra kvinnans villa…


14 responses to “Polygamist i hyrestvist – ”Jag bodde med min fru och sen gifte jag mig med en annan också”

 • Lena

  Helt ofattbart , de idkar sex och resultatet får svenska skattebetalare stå för.
  Vilken bedrövlig ledning detta land har……..tog ni som leder landet ert ansvar för resultatet av er ”älskog”……eller lämnade ni sexets resultat över till andra ?
  Ni vet förbaskat väl vad era skyddslingar gör………..mitt förakt för er !

  Gilla

 • Septimius Severus

  Svenska folkmassan tänker också på sig själva när de gömmer sig hemma, bakom gardinerna istället för att gå ut och protestera. Svenskarna är dock inte galna – bara f-e-g-a ! Skyll inte på poltikerna, Sverige hamnade i det eländiga tillståndet p g a folkets karaktärsdrag: ynklighet, rädsla och ….. melodifestivalen.
  Ja, melodifestivalen kröp in i svenskarnas ryggmärg. Vad fan, lider alla i landet av moralisk Alzheimers? Kognitiva etiska funktioner – lika med noll !!!
  Vikingagenerna är borta, försvunna i historiens dunkel.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Shopping, utlandsresor, Melodifestivalen, Ullared, hela Sverige bakar med kramgoa Tilde på TV och mycket annat liknade är ju som alla vet viktigare än något annat för det trygga, naiva, solidariska, öppenhjärtliga och konflikträdda svenska folket !
   Däremot hemma runt köksbordet är tongångarna helt annorlunda, där kan svensken bli förbannad men utanför hemmets trygga härd är vi ett lydigt folk som gör och tycker det makten säger åt oss att tycka och säga.
   Att vara politiker i Sverige måste vara det lättaste i hela världen !

   Gilla

   • Septimius Severus

    Politiken är en utomordentligt lukrativ bransch för världens alla assholes. De nästlar sig i riksdagen, i parlamentet, senaten, kongressen, kommittéer,, utskott m.fl.och skor sig för livet. När de ställs till ansvar, kommer de att frikännas av en korandomare med argumentet att varje politiker kommer från en bra familj och är inte förståndshandikappad.
    Öppna era ögon, ej hjärtan eller plånboken ! AFS, La Lega, Front National, Frihetspartiet, Fidesz, PNL och andra visar vägen ! Och SD, visst.

    Gilla

 • Carlekström

  Våra makthavare har gjort Sverige till ett skämt.I 30 år har det suttit mest nickedockor och styrt.Bara se vad som hänt.Maktgalna individer som bara tänker på sig själva.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vem har satt dit dessa nickedockor, har de själva satt sig där eller fått hjälp ?
   Sådan väljarkår sådana makthavare, så enkelt är det.

   Gilla

 • Ståfräs

  Självklart har hon rätt till All Inklusive, det är ju Sverige vi lever i, hälsar PK som gärna avstår allt till förmån för vår nya adel, stort grattis!

  Gilla

 • Hanna

  Mångifte tillåtet i islam för att änkor och ensamma kvinnor skulle ha en försörjning har jag hört. Här i Sverige står svenskarna för alla dina fruars hyror och uppehälle, praktiskt!

  Gilla

 • Stenbock

  Förmodar att Socialen även betalar hyran för den ”skygge” mannen,och hans familj. Dessutom lär även de nu vuxna barnen,få del av Absurdiens givmilda humana skattemedel.
  Hua mig…Kanske dyker det upp ytterligare några hustrur,när det nu gått så lätt att lura staten ? Räcker med två vittnen för att ingå äktenskap, a`la orientalisk Malmöitisk sed. ;(

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ja ful får man vara men inte dum !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: