Stäng

LUF tar ton

Liberalernas ungdomsförbund tar ton och visar vad ”god ton i sociala medier” innebär.

Ha i åtanke att LUF:s moderparti balanserar strax över riksdagsspärren, så de borde kanske vara lite mer ödmjuka mot ett parti som är 5 gånger så stort. Det är förövrigt bara två år sedan LUF ville tillåta incest och nekrofili. Varför vill övriga ungdomsförbund i Alliansen samarbeta med dem?

18 reaktioner på “LUF tar ton

 1. L, KD och MP klarar sig garanterat kvar i riksdagen tack vare stödröster från den trygga svenska väljarkåren !
  Just nu ökar enligt opinionsmätningar Vänsterpartiet (kommunisterna) vilket naturligtvis alltid är oroväckande.

 2. Varför kan inte LUF se sig omkring och vara lite mer uppmärksamma? Nästan genant att ett politiskt ungdomsförbund vräker ur sig såna billiga floskler. Läste en bra krönika från 2013 om hur det är att vara mörkhyad i Sverige, vissa saker har jag knappt någon aning om men mycket överensstämde rätt så bra med min uppfattning. En sanning tycker jag, som LUF och många i riksdagen för länge sedan borde begrundat.
  https://agentf84.wordpress.com/2013/04/09/att-vara-morkhyad/
  Man känner, som att folk måste sluta vrida till verkligheten som det passar. I Sydafrika mördas vita farmare av svarta, just därför att farmarna är vita. Det är sorgliga exempel på rasism i sin värsta form. Varför är det så tyst om det?

 3. Inte konstigt att Luf ynglen blir som sina föräldrar, arroganta. stora i käften och nedlåtande mot andras åsikter, dom har ju marinerats i denna sörja sedan födseln. LAGG NER L OCH LUF,

 4. Tänk när L eller FP eller liberaler eller dessa vänstermuppar eller va f- n de nu kallar sig ej längre är ett riksdagsparti. Då kan de försöka spela viktiga och duktiga så gott det får, kanske de kan få något jobb inom media där kraven inte är så stora.

 5. Jag frågar LUF: På vilken annan arbetsplats än Riksdagen anses det vara en merit att mobba och kasta glåpord på arbetskamrater?

  1. På alla andra arbetsplatser i hela Sverige får du sparken eller blir förflyttad med ett sådant beteende, men nu är det väl ingen riktig arbetsplats heller. Det är en sandlåda för folk med IQ guldfisk. som retar dom med förstånd som vuxit upp och står utanför sandlådan och vill rädda ett land som havererat. Men nu är det sandlådefolket som styr och ställer, då blir det så här även på denna så kallade arbetsplats

 6. De små PK broilerna blir mer och mer desperata. Självmålen kommer att hagla ju desperatare dom blir.

  1. LUF vet inte vad nekrofili, tidelag och månggifte betyder – det är för svåra ord för dem.

  2. LUF vilka vidriga politikersnorungar.Vill dom tillåta tidelag då bör det väl vara ömsesidigt tillåtet.Men jag tror att ett svin är förståndigare
   än dessa LUF:are och avstår en kärleksakt.

 7. Det är otroligt att man som företrädare för ett parti som har runt 5 % bakom sig kan uttrycka sig så om ett parti som har runt 23 % av väljarna bakom sig. Är det så LUF ser på dessa människor. Som ”rassar”? Respektlöst och ett utmärkt bevis på hur goda de ”goda” verkligen är när man ser igenom den falska fasaden.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: