Heberleins stöd för nazimordhot?

BROTTSLIGHET. Isobel Hadley-Kamptz, är verksam som krönikör på Dalarnas Tidningar och är även frilansskribent. Hon har tidigare skrivit på bland annat Dagens Nyheters och Expressens kultur- och ledarsidor och skriver regelbundet krönikor i Syre. 

-Pettersson är inte mycket för polisanmälningar men undrar om det inte är dags för Ann Heberlein att lämna in en anmälan om förtal, vänsterliberaler kan inte vara fridlysta för att de tillhör “de goda” och kallar sig journalister som är emot näthat.

Hur smart Isobel är kan vi se på denna Tweet, de 9000 ljugande afghanska männen bär upp landet påstår damen…

14 thoughts on “Heberleins stöd för nazimordhot?

 1. “Moderaterna måste gå sina väljare till mötes”, är rubriken på Ann Heberlein senaste inlägg på ledarsidorna.se. Hon skriver även om turerna kring SvD:s avbokning av hennes medverkan i Almedalen.

  Till sitt eget parti moderaterna ställer hon frågan och avslutar inlägget med.

  “Väljarna har rätt att veta om vi är beredda på att föra vår politik eller inte.

  Det är nämligen våra väljare vi ska representera, inte vänsterpress, twittertroll eller Annie Lööf. De kommer nämligen inte att rösta M – och det är väl ändå det vi vill, vinna valet?

  Den moderata politiken är utmärkt, och det finns gott om rimliga, kloka, modiga och kunniga moderata företrädare. Se till att välja noga i september – inte bara parti utan också kandidat.

  Kontakta kandidater på listorna, fråga hur de förhöll sig till MÖK och DÖ och hur de förhåller sig till andra partier, vem de kan tänka sig att samarbeta med och vem de utesluter ett samarbete med. Kryssa rätt. Kryssa bort ängsligheten och fegheten.”

  https://ledarsidorna.se/2018/06/moderaterna-maste-ga-sina-valjare-till-motes/

 2. Återigen en av dessa tillgjorda uppblåsta vänstertjejer med
  utlandsbakgrund tar sig ton mot värdfolket, det gamla uttrycket
  “att tomma tunnor skramlar mest” Stämmer!

 3. Vilket svammel av människan? Det är mina vuxna barn som arbetar som bär upp landet. Deras vänner som pluggat, jobbar och fått barn.

  Vilket dravel! Folk verkar behöva göra andra människor till helgon och hjältar. Eller ge dem någon slags superegenskaper. Jag mår illa när jag läser hennes tweet, det är inte vettigt så hon tramsar.

 4. Hon anklagar Ann Heberlein för att vara nazist samtidigt som hon själv bär ett efternamn som ger tydliga associationer till A. Hitlers kända bok.
  Om man kollar hennes blogg finner man mycket bitterhet och hat i det mesta hon skriver. Verkar vara en mycket självupptagen kvinna.

 5. Isobel född i Skåne…. Riv upp den gamla freden och ge tillbaka Skåne till Danmark. Tänk så mycket bättre Sverige hade varit utan Skåne.

  • Glöm inte Blekinge där jag bor, jag tillhör ju hellre Danmark än detta skitland.

  • Jag hade en tik som valpade i stallet. Inte f.n blev det hästar för det. Isobel Hadley-Kamptz har anor betydligt längre bort än Skåne.

  • Jag förespråkar en helt annan lösning, ta merparten av alla beslut från Stockholm, där 95 % av all idioti kommer ifrån? Som Skåning
   skulle jag gärna se den lösning du förespråkar, för i Danmark ligger förståndsnivån en bra bit över den Svenska när det handlar om den sorgliga invandringspolitiken.
   Men en fråga kvarstår RUTAN, vem fan ska då försörja Rest Sverige med livsmedel??

 6. Jag skulle anmält henne förtal utan att tveka.
  F.ö. är det hyfsat många som är trötta på att vänstern anser sig ha rätten att agera överkontrollant och överdomare när det gäller ett flertal områden i det här landet.

 7. Apropå Expos enfaldiga smutskastnings journalistik……….

  Ann Heberlein funderar på att dra sig undan offentligheten.

  “Ann Heberlein säger att hon börjar tröttna på att vara en ”allmän slagpåse” för de traditionella medierna. Med jämna mellanrum skrivs det artiklar om henne i de stora tidningarna som förvränger det hon säger, till synes i syfte att smutskasta henne. Inte sällan förs också hennes diagnos som bipolär på tal av politiska motståndare.”

  https://nyheteridag.se/efter-expos-nazistdrev-ann-heberlein-funderar-pa-att-dra-sig-undan-offentligheten/

  Jag kan bara säga………

  Du behövs i den svenska debatten och politiken , Ann. I allra högsta grad.
  Du har mitt fulla stöd.

  • Men det är ju klart, hon är ju intelligent, och så kommer hon från Skåne, det ska man inte göra ifall man vill göra karriär, nej då ska man komma från Mälardalen där många figurer utan kunskap erhållit höga poster ändå!
   Kämpa på Ann Heberlein!

Kommentera