Trevlig hemresa!

Nu är liksom måttet rågat, nu får vi se och höra vad fler än batikhäxor och vänsteraktivister tycker, vänsteraktivisterna har fått motstånd. Det finns ju faktiskt bland det svenska folket de som tycker det är bra när beslut om utvisning verkställs. Trevlig hemresa!

Tidningen Svegot skriver: I dag utvisades ett antal lycksökare från förvaret i skånska Åstorp. Som vanligt fanns ett antal vänsteraktivister och flyktingkramare på plats, men denna gång var de inte ensamma. Ett tiotal nationalister hade tagit sig till platsen för att säga hej då till utlänningarna.

AKTIVISM. Som vanligt hade en samling vänsteraktivister och batikhäxor tagit post utanför förvaret i Åstorp när det var dags för bussen att hämta de asylanter som fått avslag och därför ska ut ur Sverige. Att de sitter på förvaret borde också säga något om att det kan vara på sin plats att de inte är kvar i Sverige.
Men denna gång skilde sig från hur det brukar se ut. Ett tiotal nationalister hade nämligen också tagit sig till platsen för att visa att det finns svenskar som tycker att det är i sin ordning att människor som inte har skäl att få stanna i Sverige faktiskt också ska utvisas. Läs mer HÄR.

 

11 thoughts on “Trevlig hemresa!

 1. Japp. Hem med kackerlackorna bara.
  In med militär o rensa våra förorter
  Bunta ihop dem o dumpa dem i fallskärm där hemländerna inte vill ha tillbaks dem.

 2. Det näpna näsduksdramat ackompanjeras självfallet av en ljuvt smäktande violin, vars skälvande strängar förstärker stundens allvar då det övergivna klimakteriekotteriet med bedrövade hjärtan tvingas bjuda sina ömma älskare farväl.

  ”Ack, avskedets stund, du grymma obevekliga! Hur bittert lider jag icke?
  Nyss vilade han i min famn – nu stiger han mot molnbekransad sky, bortförd av stålvingar mot ett ovisst ödes obarmhärtiga nyckfullhet.”

  Trofast stod den tappra flyktingänkan med palestinasjalen vajandes för vinden, höjd i en sista hälsning till den primo amoroso som berövats henne.
  Andreas 🙂

  • Måste tacka dig , Andreas ,den verbala mästare ,som delar med dig av dina exceptionella målande texter som förstärkte Eva -Maries goda nyhet … Så skönt att veta att vi blir fler som agerar för Sveriges ”Återställning”

   • Väl bekomme, Du ädla exotiska valkyria!
    God natt 🙂
    Andreas.

 3. ”Ett antal utvisades”…. Hur många då är ett antal ? Och hur vet man att de inte slipper kliva ombord planet och tar en annan väg tillbaka ? Ni tror fortfarande på ’lullaby-baby’ sånger ….Vilken soppa !

 4. Kan de inte exportera Sanna Nielsen också. Allsång på Skansen, världens sämsta alltså! Tacka vet jag Lotta på Liseberg.

 5. Så du menar att det dödats 54 750 000 ensamkommande skäggbarn dom senaste 3 åren som slängts ut från Sverige.
  Än är inte sista idioten född tyvärr.

  • Administratören tog bort kommentaren som du svarat på, den var postad av någon som kanske inte ens finns, du vet sådan där bot som skapats för att provocera

Kommentera