Trevlig hemresa!


Nu är liksom måttet rågat, nu får vi se och höra vad fler än batikhäxor och vänsteraktivister tycker, vänsteraktivisterna har fått motstånd. Det finns ju faktiskt bland det svenska folket de som tycker det är bra när beslut om utvisning verkställs. Trevlig hemresa!

Tidningen Svegot skriver: I dag utvisades ett antal lycksökare från förvaret i skånska Åstorp. Som vanligt fanns ett antal vänsteraktivister och flyktingkramare på plats, men denna gång var de inte ensamma. Ett tiotal nationalister hade tagit sig till platsen för att säga hej då till utlänningarna.

AKTIVISM. Som vanligt hade en samling vänsteraktivister och batikhäxor tagit post utanför förvaret i Åstorp när det var dags för bussen att hämta de asylanter som fått avslag och därför ska ut ur Sverige. Att de sitter på förvaret borde också säga något om att det kan vara på sin plats att de inte är kvar i Sverige.
Men denna gång skilde sig från hur det brukar se ut. Ett tiotal nationalister hade nämligen också tagit sig till platsen för att visa att det finns svenskar som tycker att det är i sin ordning att människor som inte har skäl att få stanna i Sverige faktiskt också ska utvisas. Läs mer HÄR.

 


11 responses to “Trevlig hemresa!

 • Jeppo

  Japp. Hem med kackerlackorna bara.
  In med militär o rensa våra förorter
  Bunta ihop dem o dumpa dem i fallskärm där hemländerna inte vill ha tillbaks dem.

  Gilla

 • Paul

  Bra gjort av Alternativ för Sverige i Skåne!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det näpna näsduksdramat ackompanjeras självfallet av en ljuvt smäktande violin, vars skälvande strängar förstärker stundens allvar då det övergivna klimakteriekotteriet med bedrövade hjärtan tvingas bjuda sina ömma älskare farväl.

  ”Ack, avskedets stund, du grymma obevekliga! Hur bittert lider jag icke?
  Nyss vilade han i min famn – nu stiger han mot molnbekransad sky, bortförd av stålvingar mot ett ovisst ödes obarmhärtiga nyckfullhet.”

  Trofast stod den tappra flyktingänkan med palestinasjalen vajandes för vinden, höjd i en sista hälsning till den primo amoroso som berövats henne.
  Andreas 🙂

  Gilla

  • Ama Tona

   Måste tacka dig , Andreas ,den verbala mästare ,som delar med dig av dina exceptionella målande texter som förstärkte Eva -Maries goda nyhet … Så skönt att veta att vi blir fler som agerar för Sveriges ”Återställning”

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Väl bekomme, Du ädla exotiska valkyria!
    God natt 🙂
    Andreas.

    Gilla

 • Joy

  Ja, det var frejdiga unga män som inte skrädde orden. Kan inte låta bli att skratta!

  Gilla

 • Bisortro

  ”Ett antal utvisades”…. Hur många då är ett antal ? Och hur vet man att de inte slipper kliva ombord planet och tar en annan väg tillbaka ? Ni tror fortfarande på ‘lullaby-baby’ sånger ….Vilken soppa !

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Kan de inte exportera Sanna Nielsen också. Allsång på Skansen, världens sämsta alltså! Tacka vet jag Lotta på Liseberg.

  Gilla

 • Lasse

  Så du menar att det dödats 54 750 000 ensamkommande skäggbarn dom senaste 3 åren som slängts ut från Sverige.
  Än är inte sista idioten född tyvärr.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Administratören tog bort kommentaren som du svarat på, den var postad av någon som kanske inte ens finns, du vet sådan där bot som skapats för att provocera

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: