20 thoughts on “Lisette yttrar sig om kulturberikningen hon utsattes för

  1. Jag försökte hitta ett av mina egna gamla blogginlägg så när jag googlade på mitt namn hittade jag detta! Det är alltså jag som skrivit facebookinlägget ovan. Kan uppdatera er med att jag överklagade domen och han fälldes faktiskt då ändå och ska betala skadestånt och göra samhällstjänst. Mina kompisar behandlar mig inte alls som en cancerpatient, dom behandlar mig precis som vanligt. Har ni mer frågor kan ni skicka PM.

  2. I Polen fixar anhöriga saken själva.
    T.o.m. en illvillig polis kan få en säck över huvudet bakifrån, innan rättvisa skipas.

    Sådant lärde de sig under kommuniststyret.

  3. Fantastiskt att folk i Sverige har så svårt att förstå att i Sverige har vi inga straff!

    Vi har bara fångvård!

    Offren struntas det totalt i och det enda som gäller i domstolen är hur gärningsmannen ska få det bäst!

    Förr hade vi fängelse, men idag heter det fångvårdsanstalter!

  4. Krönika av Anna Ekelund Nachman i Dagens Samhälle.

    Feminismen – från konstruktiv till fanatisk

    ”Det förfasas och rasas mot olika sexistiska banderoller upphängda på de studentflak som trafikerar många gator nuförtiden.

    Men påståendet att ekivoka skämt leder till våldtäkt är orimligt och visar snarare en feminism som tappat både sin humor och sin konstruktivitet.”

    https://www.dagenssamhalle.se/kronika/feminismen-har-gatt-fran-konstruktiv-till-fanatisk-22727

  5. All heder till henne , som delar med sig av skräckterrorn hon upplevt. Journalisterna blundar, likaså politikerna låtsas som ingenting !

  6. Nu kan hon lika gärna lämna Facebook för all framtid, alla kompisar kommer behandla henne som en cancerpatient. Jag vet inte hur valresultatet såg ut i Munkedal 2014, men det är nog ingen rolig historia. All heder åt henne oavsett, ju fler som delar med sig av mångkulturens vansinne, desto bättre. Hoppas hon kan gå vidare i sitt liv och att hon får adekvat stöd.

    • Munkedal lyckades samla 31% till S. M fick 19 och hör och häpna, SD likaså! Det är en gissning, men nog är förhållandena omvända nu!?

  7. Jag säger det igen. I Sverige ska brott löna sig. S och de andra i 7 klövern verkar jobba stenhårt för det.

  8. En normal dag i Sverige med andra ord. Invandrare gör vad de vill, kräver det ena och det andra och går fria vid rättegång.

  9. Undrar varför han inte dömdes för ofredande. Var inte Lisette klar i sin redogörelse, eller var hon utmanande klädd, vore intressant att se domstolsprotokoll.

      • De invasiva brottslingars paradis, är du Svensk och inte ”svensk” ligger du risig till

  10. Skicka politiker och personal från rättsvåradne myndigheter antingen till Italien eller varför inte till Marocko för att lära sig hur man hanterar sådana problem.

    • Ryssland vore ett bättre alternativ.
      Vill man längre bort är väl Kina och Nordkorea att rekommendera.

Kommentera