Barn i burar och terroristen Akilov följder av illegal invandring

INVANDRING. Ola Spännar (C) är kommunikationschef på centerpartiet och tillhör tydligen inte dem som tänker innan han Twittrar. 

Det dröjde dock inte länge innan herr Spännar fick svar på tal, Twitter…

-Pettersson anser att den som vill ha fler Akilovs naturligtvis ska rösta på centerpartiet i höst…

20 thoughts on “Barn i burar och terroristen Akilov följder av illegal invandring

 1. I Stockholm har Centern närmat sig Vänsterpartiet för att om möjligt utestänga SD från inflytande i kommunen. Det är intressant och borde kommunikationschefen Ola Spännar berätta mer om. Tänkbara centerväljare vill säkert veta om en röst på Centern är en röst på Vänsterpartiet.

 2. Efter den städse lika vederhäftige Urban Hjärnes eminenta kommentar, finner undertecknad icke något övrigt att tillägga.
  Andreas 🙂

 3. Jag förordar hårdare tag mot svenska politiker; gärna 25 piskrapp på stadens torg, ska vi säga runt lunch? Antingen bekämpar du islamismen, eller så samtycker du.

  • Vem ska hålla i piskan, ska undertecknad själv som lägger detta förslag göra det eller ska på typiskt svenskt vis någon annan göra jobbet på torget omkring lunch ?

   • En sådan typ av bestraffning hör till medeltiden och islam. Min poäng är snarare att det du inte gör idag som politiker, får du utstå imorgon. Jag tycker dock att politiker agerar som om allt redan är kört, det tycker jag är fel. Efter valet vet vi säkert mer. Kram!

 4. När det gäller “ensamkommande” vuxna “barn”, vilka våldtar, rånar, misshandlar och döms för detta, så skall de självklart inte ges straffrabatter utan utvisas, och i annat fall sättas i bur, helst utanför Sveriges gränser.

 5. Barn som det inte talas om längre är de flyktingbarn från östra Europa som vara autistiska så länge föräldrarna inte fick uppehållstillstånd i Sverige.
  Nu undrar jag, har denna åkomma självläkt och sjukdomen försvunnit?Som vanligt var vänstern lättlurade och högern skeptiska. Som vanligt fick högern rätt, då denna åkomma inte verka finnas längre.

  • Apatiska, inte autistiska. Skulle inte bli förvånad om föräldrarna drogat de stackars ungarna. Jag vill minnas att det mest effektiva botemedlet näst efter uppehållstillstånd var att skilja barnen från sina föräldrar…

   • https://www.svd.se/apatiska-barn-ofta-inte-sjuka

    Antar att det är så med de flesta flyktinggrupper, att de försöker hitta ett sätt att manipulisera sig in i Sverige.
    Feministvänstern rycker in och understödjer direkt, allt för att förstöra Sverige.
    Höger fattar vad det är frågan om direkt, och avfärdar det som lögn och svindleri.
    Jag säger som Pettersson, rösta på det parti ni tror kommer att kunna hantera dessa frågor i framtiden.
    PS moderaterna är ett vänsterfeministiskt parti ds.

 6. Att Centerpartiet inte tänker står väl klart, hade dom gjort det hade dom inte valt Åsiktsmannekängen Annie Lööf som sin ledare?

 7. Efter vad jag förstår så är det så att föräldrarna till dessa barn har gjort sig skyldiga till ett brott och satta i fängelse.
  Vilka alternativ finns det till Trumps agerande?
  Skall han låta barnen ta hand om sig själv.
  Skall han skick tillbaks barnen.
  Skall han låta barnen avtjäna straffet tillsammans med sina mammor.
  Skall han låta bli att straffa mammorna när de begått ett brott.
  Det bästa vore väl om han tog hela familjen och skickade tillbaks dom?

  • Dom frågorna är rent för svåra för den godhetsinpregnerade PK sekten.

   Om de fick som de ville skulle man bara rycka på axlarna och säga att de inte kunde göra något eftersom… precis som idioterna i Sverige gjort i decennier – Tillåt vilka olagligheter som helst bara man kan känna sig god (och gärna tjäna en slant eller få sig ett ligg).

 8. Ola Spännar är tydligen “kommunikationschef” för Centerpartiet.
  I en artikel står att han skall “lyfta partiet till nya höjder”. Med sådana uppenbara fejknews är det väl mest troligt att han sänker det istället.
  Får genast en bild av apberget på Skansen där migrationsverket nu satt 9000 afghanska fejkbarn i burar. Inte mig emot, men är det inte rasistiskt att inge folk sådana tankar?

  • Tänk vad bilder kan betyda både i propagandasyfte och i andra sammanhang, förut var det ett barn på en strand nu ett gåtande barn vid en gränskontroll !
   Vissa gör allt för att få fram sitt budskap och när det gäller propaganda FÖR migration och antipropaganda MOT president D.Trump så finns det förmodligen inga gränser.

  • Vad pappan säger är helt oviktigt i sammanhanget, är det gråtande barnet som är i focus och det viktiga i antipropagandan mot D.Trump !

Kommentera