Stäng

Mänskliga rättigheter och dagens FN

FN. För några dagar sedan beslutade USA att lämna FN:s råd för mänskliga rättigheter. USA beskyllde FN-organet för hyckleri och för att ensidigt kritisera Israel. 

– Pettersson menar att USA överreagerar, det finns ingen som helst anledning att kritisera de andra länderna i rådet, de har trevliga, demokratiska och sympatiska regeringar.

Steget Efter har avbildat det senaste mötet…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

3 reaktioner på “Mänskliga rättigheter och dagens FN

  1. Inga stater som inte anslutit sig till FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna borde få vara med i FN. Det skulle eliminera hela Mellanöstern förutom möjligen Israel. Inget muslimskt land såvitt jag vet har anslutit sig utan de anser att den så kallade Kairodeklarationen som sätter Islam först fyller samma funktion.

    När vi ändå är i gång så är det inte förenade folk (nationer) utan stater, men det namnet var redan upptaget. FN:s råd för mänskliga rättigheter är en styggelse i sig då det är ren och skär renommésnyltning på FN:s kommitté för mänskliga rättigheter som är en helt annan sak.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: