Hamas betalade familj för att säga att deras barn dödades av israeler

MELLANÖSTERN. Nu kommer även uppgifter om att en bebis dött efter att ha andats in tårgas efter en israelisk attack rapporterade Aftonbladet och nästan samtliga svenska medier i mitten på maj under demonstrationerna i Gaza.

Nu visar det sig att den kriminella terrororganisationen Hamas betalade familjen för att säga att deras barn dödades av att ha inandats israelisk tårgas – barnet dog egentligen av blodsjukdom.

-Pettersson misstänker att om detta kommer de svenska fejkmedierna att hålla tyst.

Jerusalem Post

TIDIGARE 2018-05-16. Bebis bland de döda i Gaza

MELLANÖSTERN. Om det nu stämmer att en bebis dött vid gränsen mellan Israel och Gaza så frågar Pettersson sig, vilket inte Aftonbladet gör, vad är det för idioter som tar med sig en bebis till ett område där det eldas bildäck, kastas sten, skjuts och används tårgas? 

Är det inte propaganda så kan man sätta likhetstecken mellan idiot och arabisk palestinier.

 

5 thoughts on “Hamas betalade familj för att säga att deras barn dödades av israeler

  1. Stor skam att Sverige stödjer deras Hamas krigshandlingar genom fortsatt skyhöga bistånd. Det är samma politiska syn här hemma. Regeringen tycks stödja Islam i första hand och ser mellan fingrarna med antisemitism och den överdrivna kriminalitet, som väller fram ur de utländska bostadsmiljöerna. Sverige är i händerna på automatvapenbestyckade bidragsturister, som ömsom säljer knark, kapar bilar, våldtar, rånar, eldar upp bilar och byggnader, bedrar landets myndigheter med mångfald/falska identiteter. Så den mångfald, regering/riksdag i huvudsak berikat Sverige med är nya former av organiserat brott och våld. Vågar man fritt åka på semester runt Sverige idag utan risk att hamna i fel stadsmiljö och bli rånade? Finns det tips vilka områden turister helst skall undvika? Undantagstillstånd skulle använts på flera platser i landet för länge sedan.

  2. Pettersson frågar vilka idioter tar med sig sina barn, svaret lär bli, de som tror sig beskyddas av något ytterst diffust nämnt Allah.
    En tro i all ära, men att det ska finnas en Gud, hur kan någon påläst och förnuftig varelse tro på detta?

  3. Detta illustrerar just dagens stora problem. Falska nyheter som är fabricerade på något sätt. MSM är fulla av dom var dag.

Kommentera