Stäng

22 reaktioner på “Alexandra Pascalidou slåss för demokrati, hennes sort av demokrati

 1. Pascalidou är en bluff hela hon, inte ens grek som hon jämnt går omkring och högljutt proklamerar.

  En manipulativ kärringjävel som verkar tycka så illa om vårt land så att man undrar varför hon inte flyttar hem till Rumänien igen.

  Det land där hon mer korrekt är född i.

 2. Den rabiata reptilens spasmodiska krumbukter ter sig rent makabra och ju mer frenetiskt hon rispar och klöser med de lortiga klorna i de ständiga utfallen mot den svenska folkviljan och dess känsla för sunt förnuft, desto mer befängda och vansinniga framträder hennes väsande vokabler.

  Föga torde det båta att konsultera Vatikanens korrupta kardinaler, då dessa oligarkernas sataniska betjänter är lika besatta som den av demoner behärskade Pascalidou och därför oförmögna att exorcisera den plågade själen, ity det krävs ett rent hjärta och en mycket stark tro för att ge sig i kast med andeutdrivning.

  Den PK-inflammerade gamla pufformen är påfallande passé och borde göra sig själv en stor tjänst genom att ringla sig bort från strålkastarljuset innan den ultimata förnedringen är ett faktum.
  Den psykologiska krigföring det svenska etablissemanget och dess mediala medlöpare bedriver mot den egna befolkningen är avslöjad.
  Andreas 🙂

 3. Titta inte på tv när Alexandra Pascaliou är med i programmet. Lyssna inte på radio när hon är med och läs inte det hon skriver, då kommer ni att må mycket bättre

 4. Inte mycket mellan öronen där… Att synas och höras betyder mest för flickstackarn. Ändå bara en tom tunna som skramlar …

 5. Alexandra borde läsa Johan Westerholms blogg Ledarsidorna idag. (hänvisning eller länkning?, EU)

 6. Oj, vad synd det var om henne!
  Men varför på engelska? Och varför denna sataniska bakgrundsmusik? Helt otvivelaktigt är hon nu fullt redo för Beckomberga, med alla sina självömkande & mörka tvångstankar…
  För att väcka extra medömkan drar hon en rövarhistoria om hon att hon vuxit upp i en familj utan tidningar och böcker. Då tycker man att någon vänlig själ kanske kunnat upplysa henne om att det i Sverige finns något som kallas för bibliotek.
  Det hörs sedan flera gånger i klippet hur hon talar med en tydlig djävulsröst! Kanske är hon besatt av demoner? I så fall behöver hon kontakta en exorcist. Sedan borde någon lära henne skillnaden mellan demokrati och diktatur.

 7. 🧐
  Det är inte ofta intelligens och ett vackert utseende går hand i hand.
  Hade hoppats att detta fungerat, men dessvärre, så får man se henne endast som vacker….och hon är än vackrare om hon är tyst och inte gör dessa utlägg, utan nån sans och balans.
  Vill inte säga att hon är dum i huvudet, tror inte hon är det…ser henne bara som en vilsen/naiv människa som låter sig styras/påverkas, utan eget tänkande för verkligheten.
  Lite (eller mycket) uppe i det blå ! 🤪

  Tycker mest synd om dessa människor 😢

 8. Hur ska man annars ta en debatt enligt den där tingesten ? En debatt är väl att alla får komma till tals, men enligt denne tingest är det fel ?
  Problemet tingesten och vänstern har nu, dom har inga motargument eller fakta något mer. Allt som dom försöker med går åt fel håll enligt dom , enligt en vanligt fungerande hjärna börjar det se ytterst lite ljusare ut.
  Efter september i år får vi hoppas att det politiskt korrekta Sverige försvinner mer och mer, då blir många utan arbete som inte ska arbeta med media. Då räcker det inte att det står jag röstar på MP och är politiskt korrekt på CV:t någe mer

 9. Att ord och benämningar är oerhört viktiga saker.

  Det har Alexandra Pascalidou problem med.

 10. När får hela svenska folket återigen höra A.P:s ljuva stämma i ring P1 där hon läxar upp alla inringare med icke politiskt korrekta åsikter ?

   1. Efter valet när 7 klövern återigen fått förtroende av den trygga svenska väljarkåren så kommer dessa tre tillbaka på bred front och styr upp ring P1 !

   2. Ett tyvärr inte helt orimligt scenario…
    Det är ju samma vänstergäng som sitter kvar på SR/SVT..
    Nu dessutom betalda med våra skattemedel !
    Närmare statskontrollerad regim-TV och regim-radio kan man nog inte komma..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: