Stäng

S satsar på att återvinna vallöften

VALET 2018. Socialdemokraterna verkar inte lära sig något av sina misstag. Gång på gång gör de samma fel och det kommer inte att gå den här gången heller, men tror ni att Pettersson har fel och Stefan Löfven (S) rätt så röstar ni naturligtvis på honom den 9 september 2018. 

Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

16 reaktioner på “S satsar på att återvinna vallöften

 1. Bästa skulle vara att S lovar att annulera kontraktet de skrev med Muslimska Brödraskapet 1999 om att bidra till att Sverigd islamiseras.

 2. S skulle nog tjäna mest på att ta tillbaks kontraktet de skrev med Muslimska Brödraskapet 1999 om att bidra rill att islamisera Sverige.

  På sökning; socialdemokraterna kontrakt 1999
  Kan du läsa om kontraktet.

 3. ”Bara en idiot gör exakt samma misstag om och om igen, och förväntar sig olika resultat”
  // Albert Einstein

  VAL 2018….samma misstag, igen och igen…eller FÖRSTÅND !

  Låt idiotin få ett stopp, och låt förstånd, ansvar, rättvisa och harmoni få råda.

 4. En röst på någon av sjuklöverns partier, däribland s, är dessvärre en förlorad röst!
  En röst på fortsatt vanstyre av Sverige, landsförräderi, förminskning av Svenskarna, fortsatt import av MENA-individer (som har Sverige All Inclusive) samtidigt som våra barn, unga, äldre, pensionärer osv får stå tillbaka inom samtliga områden som välfärden skall bekosta!
  Nej Tack! Det är nog nu, nu får vi göra ett omtag och rösta på det parti som varit tydligast i 8 år, SD. Facit har vi idag med hur det ser ut i samhället (grovt våld, våldtäkter, mordbränder, moskee-byggen osv osv). SD har varit tydlig genom alla år och nu ser vi resultatet av den nuvarande s k ”politiken”

 5. Sosseriet av idag är ett stort patetiskt skämt, lett av den likaledes patetiska svetsministern och hans odugliga följe av clowner.

 6. Sossarna blev plötsligt rädda för sin egen profil och ville inte vara arbetare, utan något fiinare. Därav följde att studenten numera tas av ungdomar med mer eller mindre kunskaper. De flesta som har utrustats med talets gåva blev politiker utan att för den skull besitta andra kvalifikationer än att vara trogna partiet och rösta som tillsagda.
  Klart att ett sådant parti i längden kommer att förlora väljarnas tillit.

 7. Sossarna är i dödsryckningar. Måtte dom röstas bort och förpassas på historiens skräphög.

 8. Sossen Ylva Johansson har kostat oss mycket pengar. Inte mycket tänka efter före men det verkar vara något generellt för sossevärlden.

  1. Hela 7 klövern har de sista 40 åren kostat det svenska folket astronomiska summor av skattepengar till ingen nytta !

 9. Det är inte undra på att det går skitdåligt för Löfven , för en person som verkar att vara väl insatt i ”ormboet” S , är Johan Westerholm som driver bloggen Ledarsidorna.se , Han räknar upp 12 stycken espingar som styr i kulisserna och av dessa varelser så är det 9 honor som har sin egen agenda . Det visar nog med all tydlighet att många kvinnor bör hållas ifrån för stort inflytande när det gäller politik för då går det käpprätt åt skogen .

 10. Sossarna är körda. Kommande valresultat är bara början på deras utförsbacke. Dessa maktgalna dårar tror att man kan leva på gamla meriter i evighet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: