Mångkultur är bra enligt vänsterfeministerna och Pascalidou

INVANDRING. Nästa gång någon vänsterpartist, vänsterfeminist eller Alexandra Pascalidou försöker vifta bort att hedersvåld alltid har funnits “överallt” i Sverige – så kan du trycka upp den här filmen i trynet på dem.

– Vad skulle du göra om din syster börjar jobba mot din vilja?

– Jag skulle skjuta henne. Det skulle jag göra.

10 thoughts on “Mångkultur är bra enligt vänsterfeministerna och Pascalidou

  1. Jag har tagit del av det mångkulturella samhället i min hemstad. Och blev arg på mig själv när det gick upp för mig att folk går omkring med tbc och jag faktiskt är förkyld, yr och trött och har symtom från lungorna. Tror inte jag smittar med något. Jag backade då jag stod bredvid en somalisk kvinna som hostade och spottade i en näsduk. Jag har suttit i bussar med folk från länder med tbc, med mitt nedsatta immunförsvar.

    Förr behövde man inte oroa sig särskilt mycket, men numera kan man komma ordentligt till skada bland folk.

  2. Hurra, det är just sådana här herrar Sveriges PK vill ha. Grattis, ni kommer att få mycket att göra inom Metoo rörelsen eller vad ni nu kommer att heta, Noshoot rörelsen

  3. Den fantastiska mångkulturen…. Den visar sig varje dag numera. Rån, misshandel, mord, bränder, tiggeri, våldtäkter, gängvåldtäkter, med mera, med mera. Verkligen Du Sköna Nya Värld….

    • Som en forskare från Iran sa på en föreläsning på universitetet, att det svenska har kokat ner till falukorv och röda stugor. Han började men svalde orden.. och det iranska…….Det gick inte att kränka sitt eget, men det svenska ska man hata och trampa på.

Kommentera