Stäng

Stora grupper av migranter ligger i startgroparna i bl.a. Bosnien och Serbien

Stora grupper av migranter som har samlats i bl.a. Bosnia och Serbien väntar på att dra vidare så snart de ser en öppning.

Balkanrutten har etablerats igen och ett stort inflöde är att vänta redan 2018, 2019 förväntas inflödet tillta och har potential att nå 2015s nivåer.

Lite mer om detta här (engelska):

Balkan Insight…

B92…

38 reaktioner på “Stora grupper av migranter ligger i startgroparna i bl.a. Bosnien och Serbien

 1. AfD i Tyskland har ruskat om i etablissemanget, jag vet inte var AfS befinner sig i jämförelse, de sitter ju inte i riksdagen.
  Kanske om de passerar spärren 4 % så kan de också skaka om de sovande, kan kanske även få alla de frånvarande att inta sina tomma stolar i riksdagen.

 2. Gott folk , Sverige har fortfarande mycket pengar kvar. När de är slut
  Höjer man bara skatterna, simsalabim. Dumma svenskar bara betalar.
  Fattigpensionärens får en hundralapp till. Arma land

 3. Jag är lite nyfiken på hur det kommer att påverka alla dessa populära Prideparader som krävs att varje byhåla måste hålla 1 gång om året. Kommer alla HBTQZP att gå säkra i sina läder och underkläder? Tänk om någon sk Nyanländ skulle få för sig att hacka och skära lite?

  Tänk på alla barnen som tycker att det är så kul att vifta med regnbågsflaggan!

 4. Svar:
  Rätt eller fel på SVT-textnyheter går att läsa idag 18/6 följande, tyska Kristdemokraternas interna konflikt om migrationspolitiken har tagit paus i 2 veckor mutter Merkel får en ny chans att hitta en lösning vilket hon accepterat!
  En kompromiss var väl inte helt oväntad och att en förmodad överenskommelse med ryggdunk mellan Merkel och CSU blir slutresultatet blir nog heller ingen större suprise, eller ?
  Som sagt, är bara ett spel för gallerierna ingen vågar peta många EU-länders inte minst Sveriges heliga och mångkulturella gudinna Merkel.

  1. Kenth:
   Det står ju var och en fritt,att välja vilket som överens stämmer med den verklighet,som denna s.k. tidsfrist om 14 dagar skall sluta !
   Själv har jag sökt ge en så realistisk bedömning som möjligt.
   Därför ser jag inte att EU skulle vända kappan.
   Har dessa avdankade politiker i EU suttit av sin tid i 3 år,utan att reagera lär det inte ske nu på några ynka dagar !
   1 Juli kommer gränserna att stängas i Bayern,och Dublinavtalets regler kommer att gälla. Naturligtvis är detta en stor groda att svälja för de ”godhjärtade”,och Führerin Merkel….

   1. Din jämförelse med ”Der Führer” halta lite, Hade Merkel varit som Der Führer hade De bayriska politiker gått samma öde till mötes som Röm och hans gelikar i SA, i det som kallades ”Natten av de långa kniver”. Som jag ha sagt tidigare håll rent för egen dörr och gör är av med den parodi av Mussolini som Löfven påminner om. Sverige ha med 7 klövern i praktiken försökt att avskaffa Demokratin i Sverige kom ihåg December överenskommelse bland annat

   2. Kurt, jag kan inte förstå varför du blir upprörd över att någon ”skymfar” Merkel.
    Det den kärringen gjort mot Tyskland jag menar.
    Vår statsminister är ett stort plommon och inget annat och jag blir då verkligen inte stött av att någon påpekar detta.

 5. Nu skedde följande i den regeringskris som ligger över Deutschland. I Berlin sitter Führerin Merkel och vrider sig i våndor. Tiden då hon stolt diktatoriskt uttryckte sig ”Wir schaffen es” är förbi och nu sitter hon med 1,5 miljoner araber,niggrar och andra raser över hela sitt landet.
  86 % av befolkningen vill se en normalisering och utrensning av den kriminalitet som sveper över hennes land enl en meningsomfrågan.
  I München sitter Inrikesminister Seehofer med alla trumf på handen.Om några minuter får vi i direktsändning veta hur resultatet blir.
  Nu yttrar sig Merkel…
  ”Vi har inom CDU/CSU kommit överens om att jag kapitulerar,och inte längre tillåter öppna gränser. Därtill skall jag föra fram inför EU,att vi i Tyskland ändrat vår syn på den stora folkvandringen”.
  Tja där ser man hur en stor förlorare ser ut i rutan.Tidigare hängde hennes mungipor i knähöjd,nu har underkäken hamnat i fot-höjd hos denna normalt stolta Diktator.
  Stenbock utbrister med skadeglädje (och samtidigt sorg),över att denna kvinna förstört hela vår Kontinent,och nu tvingas krypa inför folket !

  1. En betydligt gladare Seehofer sitter nu i TV och förklarar vad hans parti CSU uppnått.
   Följande är nu beslutat mellan oss:
   1/ Merkel får en dispens om 14 dagar,för att kunna informera EU,om Tysklands helomvändning i invandrarfrågor.
   2/I den plan som består a v hela 63 punkter kommer nu Riksdagen att få besluta om.Allt för att rättsmässigt genomföra de stora förändringar,som krävs för att åter få allt i grepp.
   3/ EU har nu i dryga 3 år sökt få en förändring till stånd utan att lyckas,därför tvingas vi nu inom CSU att införa de gränsskydd,som nu kommer vid Bayerns yttre gräns mot Österrike m.fl. Detta är efter samma principer,som det gällande Dublin-avtalet.
   M.a.o. är det nu slut med ”välkomstkulturen” och vi söker göra allt, för att återinföra rättssäkerhet inte bara i Bayern.
   Slutligen vill Stenbock tillföra,att detta hade inte kommit till stånd,om inte AfD funnits,och nu utgör en verklig fara för CSU,i det kommande Landsdagsvalet.

 6. Det är väldigt tyst med att bosätta dem borta i Rumäninen och Bulgarien som också är med i EU.
  När det talas om att skicka kvotflyktingar inom EU men dit borta i Europa är det inte tal om.

  1. Nä varför skulle de länderna ta emot dem då?
   Finns ingen anledning de ska bete sig som Sverige.
   Det handlar om ren självbevarelsedrift.

   1. Har vi fått hit en massa arbetandes tiggare samt rumäner som finns på byggen, samt de som kör förfullt av lastbilar i hela landet.
    Så kan de länderna även få ta del av europass tillväxt.

   2. Så Rumänien och Bulgarien skulle stå i skuld till Sverige och ha en förpliktelse att gå samma väg som det här dårhuset?
    Nä, och jag hoppas de fortsätter hålla eländet ute.

  1. En död unge på en strand, sen är dettc igång.
   Man byter namn på han till ett mer västerländskt för att få mer sympati som förra gången .
   Inget lämnas till slumpen.

  1. Diktator Merkel, Du är ju sjuk i huvud om hon vore en Diktator skulle Seehofer sitter på kåken eller på ett moln och spelar harpa.
   Du säger det är Tysklands fel med lämmeltåg av blatter till Sverige, Glöm inte att Sverige skicka reklam till Somalia och andra länder om hur bra de kommer att få det i Sverige. Kan inte minnas att Tyskland ha gjort något så korkad.

   1. Hon och svetsaren är inga diktatorer det är sant, men läget är jävligt illa nog ändå.
    Sen har du rätt, dagens Sverige är att jämföra med något lättfotat och billigt.
    Som en horkarl såväl som ett luder.
    Något som säljer sig för vad som helst.

 7. Kl. 14 i eftermiddag har Diktator Merkel bjudit in pressen,för viktig information. Stenbock vill inte spekulera,vad denna till åren komna ”ossibrud” och f.d. FDJ-ledarinna,önskar beklaga sig över.
  En orsak kan vara mannen på bilden:
  https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2018/06/105641440_1529300066-480×270.jpg
  Inrikesminister Seehofer CSU,och hans hemland Bayern inför nu total gränskontroll,mot sina södra grannländer.Inte nog därmed,idag kräver han också att bidragen som betalas ut till lyckosökare i riklig form,skall sänkas rejält.
  Känner igen dessa åtgärder från Österrike,som sedan de fick Kurz som ledare,just slagit in på liknande vägar.

  1. Blir garanterat ingen regeringskris i Tyskland som det spekuleras i, det blir en kompromiss mutter Merkel kommer orörd att sitta kvar och fortsätta hjälpa människor i nöd men det gör inget Tyskland är och har ju enligt uppgift från visst håll alltid en urstark ekonomi precis som Sverige så med andra ord inflyttningar utifrån det drabbar ingen fattig !
   Ingen tysk politiker vågar sätta press på mutter, allt är bara som vanligt ett spel för gallerierna.

   1. Keneth:
    Denna gång tippade du fel….
    Merkel kryper du i den dynga hon orsakat Tyskland och tvingas nu åka till Bryssel,och förklara att hon har helt ändrat åsikt !!!
    Något som gör,att jag utropar i glädje…. Yeepie !!!

 8. Jag kan föreställa mig att muslimska Bosnien och Kosovo kan fungera som entusiastiska mellanstationer för muslimer på deras väg till Nordens svar på Mellanöstern, Sverige.

 9. Vi får hoppas att vi har en helt annan regering som sätter ett effetktivt stopp för dessa lycksökare. Vi har fullt.

  1. Man kan ju se att nöden står för utanför dörren, välkomna hit baaarn hälsar Feministregeringn o Alliansen, sinnessjukt tycker jag. Var är de riktiga barnen, kvinnorna, flickorna? Skitsamma tycker väl FI o Feministerna som gärna slukar dessa gobitar i en tugga.

  1. Jodå helt säkert att Löfven har tänkt ut en hel del nya skatter och försämrade välfärdstjänster – för svenskar.

  2. Vi är en humanitär stormakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fråga Arnschtadt, Aftonslasken, Feministregeringen, FI , Kommunist Jonas. Alliansen.
   Varför bara just 30 miljoner, junda av till 100dja dijekt, vettja.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: