Stäng

Hur kan de tro att mångkultur ska fungerar när de inte kan prata med varandra

MÅNGKULTUR. Jan Ericson är riksdagsledamot för moderaterna, Paula Pieler dito för Sverigedemokraterna och den som frågar det självklara är Mattias Albinsson, journalist. 

Jan Ericson (M) och Paula Bieler (SD) är båda vuxna myndiga människor, de är födda och uppväxta i Sverige och pratar svenska. De jobbar på samma arbetsplats, i riksdagshuset. Minst en dag i veckan sitter de i samma sal, bara några meter ifrån varandra. Varför kan Jan inte fråga Paula direkt?

Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

4 reaktioner på “Hur kan de tro att mångkultur ska fungerar när de inte kan prata med varandra

 1. Mycket bra synpunkt på denna sandlådementalitet som 7 klövern håller på med.Hoppas SD får egen majoritet så slipper dom prata med detta förståndshandikappade träsk.

 2. Apropå god ton mellan svenska politiker…………

  Denna centerpartist har stora problem med det. Anton Sauer heter han och sitter i kyrkofullmäktige i Malmö och kandiderar till kommunfullmäktige.

  Att det händer saker i Malmö, vet vi sedan länge. Anton Sauer kallar den moderata riksdagskandidaten Ann Heberlein för ”galen” på Twitter.

  Läs mer……..

  https://nyheteridag.se/centerpartist-kallar-moderaten-ann-heberlein-galen-alliansen-oenig-om-migrationspolitiken/

 3. Det hindret som gäller enligt 7-klövern är ”nog demokrati” som de tydligen föraktar mera än diktatur !?!?

  Eller vad tror Mattias Albinsson ??
  Han verkar iaf inneha ”lite” sunt förnuft !!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: