Bert Brölar


Klarspråk av Karlsson! 


5 responses to “Bert Brölar

 • Bosse S

  Vinen har vänt lite grand och hotar att kantra ordentligt, när det gäller invandringsdebatten. Bert börjar bli orolig för vad folk ska tycka om honom, efter hans tvivelaktiga och lönande affärsverksamheter i ämnet. Nu gäller det att visa att man är på rätt sida när folk vaknar.

  Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

   Han har hjälpt Integrationsverket med bostäder åt dessa s.k. ”flyktingar” och tjänat många millioner på det. Det är äckligt! Dessa s.k. ”flyktingar” borde STOPPATS vid gränsen och skickats till första EU land där de satt ner sina kriminella fötter, de utan pass och ID borde aldrig tillåtits söka asyl här UTAN ÅTERSÄNTS TILL FÖRSTA LAND DE SATT NER FÖTTERNA PÅ. Dessa har INTE haft någon rätt att komma till Sverige, UUUUUT med skiten!!!! Det inser Bert Karlsson också men han har hjälpt till och sannolikt gjort det bättre än myndigheterna själva hade gjort det. Dessa vuxna SKITAR borde fått bo i militärtält till de skickats tillbaka SAMT LAGAT SIN MAT OCH STÄDAT SJÄLVA!!! J-la förbannade avskum SOCIALDEMOKRATERNA lockat till Sverige!!!!!

   Gilla

 • Anders

  Kan någon upplysa den annars så sympatiske herren Bert att han tar del av Fejknewspropaganda.

  Hälsa honom att det faktiskt finns trovärdiga källor till nyheter.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  Håll dig till KD så får vi se hur det går….Vad tycker du Bert Fjärt om att deras riksdagsledamöter röstade JAAAA till att ge de 9000 Afghanerna asyl? En av KD:s Riksdagsledamöter gjorde det med en sång….Såklart de ligger under 3% när de har sådana dumma Riksdagsledamöter!! Bert Karlsson – Du begriper lika bra som jag att KD kommer att åka ut….Han som röstade JA till Afghanerna borde ha TVÅNGSVÅRD med en sådan där tröja med lås på!!! Bert, snacka mindre SKIT och ta hand om dig själv istället, du har ju hälsoproblem!!!

  Gilla

 • eva

  För samman Bert Karlsson och Sarnecki i en diskussion!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: