12 thoughts on “Muslimska kvinnor

 1. Säkerligen feik då det är vanligt att göra sådana här utspel/skådespel för att få medlidande och pengar. Många gånger är det samma barn som visas upp i olika kris/krigssituationer, sminkade för att se tärda och skadadd/sjuka ut. Nu säger jag inte att jyst denna pojken inte lider men chansen är stor att det helt enkelt är feik….och i SYNNERHET när svt rapporterar om något!

 2. Reportaget visade 3 skrattande, 4 normalt nyfikna och 1 sjuk gosse; samt 1 kvinna glatt vinkande med fritt ansikte, 4 med ögonspringa och 3 hela kolsäckar. Således, för ett arabland genomsnittligt helt normalt beteende och utseende hos de olika gossarna och kvinnorna som hade filmats.

  Den intressanta frågan hos en undersökande journalist vore därför om livet nu har återgått till det normala, staden är säker och folket har tillförsikt i framtiden. Tyvärr fick vi inget sådant svar, istället presenterar SVT ytterligare ett arrangerat snyftreportage från Syrien. Detta tillför inte något av värde vare sig för alla de riktiga syriska flyktingarna som snarast vill återvända till sitt hemland eller svenska licensbetalare som vill uppdatera sig om läget i Syrien.

  Det verkar som om SVT medvetet vill undanhålla viktig information, nu när man äntligen hade fått chansen att besöka ett område dit få journalister har tillåtits att åka.

 3. Det är ju inget som rör oss egentligen det här.
  Huvudsaken är att de stannar i sitt land.

 4. Det syns ju tydligt att kvinnorna slängt baksidan av slöjorna över ansiktet
  medan de har filmkameran riktad mot sig.

  Det värsta är väl att se den lilla sjuka pojken som kanske inte kommer att överleva. Och hur bedrövligt det ser ut i ett krigsdrabbat land.
  Stackars barn.

 5. Någon har tryckt på ogilla. Du kanske vill berätta vad du uppskattar med dessa kvinnors utstyrsel

 6. Det alla borde fråga sig, vad fan gör 9000 fega ynkryggar till vuxna män här?
  Ni behövs hemma där ni kommer ifrån förbannade kräkmedel till män.
  Nä ligga i sänghalmen och rulla med Svenska snusktanter medans landsmännen lider.

 7. Sen då, det finns Svenska pensionärer som inte ha mat för dagen eller är hemlöst. Såg tältstaden i Saudi man kan spy för mindre, Vad anger det mig när Muslimer slakta varandra. Grät världen över de oskyldiga barn som bombades ihjäl under WWII i hela Europa där de Allierade medveten gick ut på att bomba civila. För min del kan de slå ihjäl varandra till sista man kvinnor och barn. Det är inte min sak att känna ansvar eller empati för Muslimer.

 8. Jag reagerade också på reportaget, men mina tankegångar var kanske lite annorlunda.
  -Varför i hela friden är detta så viktigt för oss svenskar?
  Varför alla dessa helt onyttiga fjantreportage från fjärran muslimska länder, hela tiden?
  Varför ska vi matas med denna dynga?
  Jo, jag vet naturligtvis svaret!
  Det är hjärntvätt och ingenting annat, vi skall förledas att tro att ALLT muslimskt är SÅ jävla viktigt!!
  Jag får kväljningar!

Kommentera