Stäng

30.000 demonstrerar för Tommy Robinson

ISLAM. Tommy Robinson är en brittisk islam- och invandringskritiker samt medborgaraktivist som greps 25 maj, då han filmade och rapporterade utanför en rättssal i Leeds, där det pågick en rättegång om ännu en muslimsk våldtäktsliga som tvingar in vita brittiska flickor i sexslaveri genom att förse dem med sprit och droger och sedan utsätta dem för utpressning.

Robinson greps under pågående liverapport på Facebook, och eftersom han vid tillfället hade en villkorlig dom över sig, för ett liknande ”brott”, fann en domare honom snabbt skyldig till domstolstrots och dömde honom till 13 månaders fängelse i en sluten rättegång där Robinson inte fick tillgång till försvarsadvokat.

All rapportering om fallet förbjöds i början, men förbudet släpptes senare.

Tommy Robinson har flyttats till ett fängelse där drygt 70 procent av fångarna är muslimer och många fruktar för Robinsons liv.

Nedan demonstrerar över 30.000 människor över att Tommy Robinson fängslats – har ni sett något om detta på SVT? Aftonbladet? Expressen? TV4? DN? SvD?

Om Tommy Robinson på bloggen…

5 reaktioner på “30.000 demonstrerar för Tommy Robinson

  1. En mäkta imponerande uppslutning för frihet och rättvisa, vilken med flagrans påvisar de enorma skillnaderna mellan de vägledande britternas demonstrationsvilja och protestkapacitet och svenskarnas timida och undfallande benägenhet att hellre fly än fäkta mot det demokratifientliga etablissemang som hotar att förgöra de egna medborgarna.
    Andreas.

  2. Det är skandal att inte MSM rapporterar om detta. Det borde vara en stor nyhet med tanke på att han i ett demokratiskt land dömts och fängslats på ett sätt som man trodde bara skedde i de värsta av diktaturer. Skillnaden skulle kanske vara att han ännu inte avrättats.

  3. Alla demokratiska krafter inom i varje fall Västeuropa resp Nordamerika borde vara väldigt upprörda för UK ”sovjet-metoder”. Genom att studera MSM/Public Service publiceringar, så är det lätt att inse att i varje fall i Sverige har MSM/Public Service inget med demokrati att göra. Gissa varför SD går så snabbt framåt i väljarstöd? AVSLÖJADE!

  4. Alex Jones is joined by Caolan Robertson live via Skype to reveal exclusive details surrounding Tommy Robinson’s transfer to a 70% Muslim prison where he will most likely be killed by other prisoners.

  5. Västeuropa och Norden har sålt sig till och är numera slav under en icke kristen religion som man inte får eller vågar kritisera för att man vet vad denna religion kan göra och åstadkomma om inte det inte passar !
    Som man bäddar får man ligga och i detta fall mychet illa.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: