Stäng

6 reaktioner på “Islamisk invasion i Europa

 1. En gång i tiden gick ett framgångsrikt korståg genom Europa, nu går ett icke kristet tåg genom samma Europa !

 2. En längre version; https://youtu.be/4vAsEPDt3kw
  Youtubekanalen ”Dr Watson” (ovan länkade) är ganska intressant att följa om man vill få sig en liten inblick i vad som diskuteras i EU-parlamentet. Ganska snart inser man hur många kompletta idioter det sitter där. Faktiskt verkar det som de flesta länder skickat sitt absoluta avskräde dit, – Totalt verklighetsfrånvända virrpannor utan kunskap om NÅGONTING! (med uppenbara undantag). T.e.x. en viss fru Bildt som häromveckan tog de muslimska våldtäktsmännen i försvar (apropå det som hänt i Storbritannien) och försökte leda in debatten till att handla om Indien(!!??).

  När fyll-Juncker valdes till EU-ordförande fanns det tydligen bara honom att rösta på! Ändå genomfördes en omröstning! (påminner mycket om hur valen brukar genomföras i den Demokratiska Republiken Nord-Korea). Och EU;s medborgare hade som vanligt inget att säga till om… Sök ”FARAGE & LE PEN DESTROY JUNCKER AFTER HIS ELECTION” på samma kanal för mer om detta.

  Tommy Robinson Meets: UKIP Leader Gerard Batten; https://youtu.be/IKAdiM2pYsQ – En intelligent och sympatisk person med sunda tankar (båda). Fake & propaganda-Media lägger gärna till epitet som ”alt-right” och ”extremhöger”, men han skulle för 20 år sedan mycket väl kunnat varit partiledare för typ Labour.

  1. – men det här måste väl vara ett misstag eller missförstånd?
   Finns det verkligen 12 människor som håller med honom?

   I sak har ha ju rätt att 87% av vår röstberättigade befolkning har röstat för att islam ska ta över vårt land.

   Med stöd av detta har ju också socialdemokraterna skrivit kontrakt med Muslimska Brödraskapet om att bidra till att islam ska ta över Sverige.

   Kontraktet skrevs 1999 och du kan läsa om det om du söker på:
   ”socialdemokraterna kontrakt 1999”.

   Kan någon rösta på S när detta har kommit till kännedom i Sverige?
   Vill du att Sverige ska bli styrt av islam?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: