Stäng

Kriminell kurd bakom ”Borlänges Multikulturella Förening” döms för våldtäkt

BROTTSLIGHET. Borlänge Multikulturella Förening bildades sommaren 2016 och får miljonbidrag av skattebetalarna för att bekämpa fördomar om att invandrare begår brott.

Föreningens grundare, Noredin Shivan, 28, påstår att det sprids en bild av människorna i området som inte stämmer enligt Sveriges Radio.

Själv förekommer herr Shivan under tolv avsnitt i belastningsregistret och har nu dömts till fängelse för att ha våldtagit en sovande alkoholpåverkad tonårsflicka i Borlänge.

Shivan kom med familjen som flykting ”via andra platser i Europa”. Förekommer under 12 avsnitt i belastningsregistret. Dömdes första gången 2006, senast 180117 till 1 mån fängelse för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd och ringa narkotikabrott. Har använt våld när han känt sig ”kränkt eller orättvist behandlad”.

Frivården bedömer de tyngst vägande riskfaktorerna vara hans brottshistorik, attityder, värdering och den tolerans han och omgivning har/haft mot kriminellt beteende. Risken för återfall i generell kriminalitet och våldsbrott är förhållandevis hög.

SVT glömmer nämna några detaljer…

Falu Tingsrätt dom B 359-16

-Pettersson ser att kurden dömdes till två års fängelse för våldtäkten av en 18-årig flicka. Han ska även betala 115.000 kronor i skadestånd.

13 reaktioner på “Kriminell kurd bakom ”Borlänges Multikulturella Förening” döms för våldtäkt

 1. Kommunist-politiker och alla andra kommunister avgudar sånna kurder. Han kommer med all säkerhet att få besök i fängelset av Batikhäxor som kommer att twittra om hur duktig och modig han är.

 2. Mycket våldtäkter i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Blir tveklöst en röst på AFS i September.

 3. Att hålla infödingarna och muslimerna borta från den svenska drömmen och de svenska kvinnorna är som att vifta bort spyflugor från smörgåsbordet ute; – de bara vänder sig om och kommer tillbaks!

  De är dessutom lika välkomna och önskade som spyflugorna runt smörgåsbordet.

  Vi behöver dem inte!
  Vi vill inte ha dem!
  De gör ingen nytta!
  De för med sig sjukdomar!
  De rättar sig inte efter våra regler!

  1. Lena:
   tack så mycket för denna UNDERBARA ÅTERBLICK !
   Har iofs lite svårt med ”landskronamålet” men förstår och ser med dettaa en återblick om hur det var i mellersta NORRLAND under dessa ljuvliga år !!!!

   Tack ibland måste vi kanske se bakåt för att kunna SE FRAMÅT !!!

   1. Realist :
    Det är bara nödvändigt att se tillbaka, jag som inte har bott på heltid i Sverige under 30 år, varje sommar som jag återvänder så står jag inför faktum……..vårt och mitt Sverige finns inte mer, bara filmerna.
    Det är tragiskt jag har bott på platser utomlands som var mycket sämre för 20-30 sedan och som idag är mycket bättre.
    Sverige har gått från mycket bra till fullständigt kaos.

   2. Realist :
    En fråga , mellersta Norrland vilka städer finns det där?
    Du menar att även så långt norrut så är vårt land förändrat ?
    Vi har filmerna kvar och de är vackra !

 4. Enligt Fria Tider skall den kriminella föreningen ha beviljats ett bidrag på hela 850 000 kronor från Statens Kulturråd! Tydligen anses numera invandrarkriminalitet vara en så pass viktig del av vår svenska kultur att man ödslar medborgarnas skattepengar på att bevara den. (luktar Bah Kunke om det här). Samtidigt står historiskt värdefulla kulturmiljöer runt om i landet och förfaller…

  1. NU måste vi alla sända ett mail till Bah Kunke och även ”vår” nuvarande statsminister,
   DE MÅSTE OMGÅENDE UTREDA VARFÖR VÅRA SKATTEPENGAR SLÖSAS BORT I DETTA ???

   VEM TAR DESSA PENGAR OCH VAD SKER MED DOM ??????

 5. O T :
  För tusan in med fler lycksökare, skörden torkar och brunnar sinar , vad spelar det för roll….vi är ju så rika och ”världens humanistiska STORMAKT”, citatet är från han den typen som försvann ut bakvägen.
  Så in med fler som tär på våra resurser, han flög ju över landet och såg hur mycket mark vi har !
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/blubb
  Så här har en del bönder och deras djurbesättning det i SKÅNE.
  Men bor man i dårhus, så förväntas dårar att styra.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: