Med penisen i vädret förföljde ”Kristianstadsbon” olika kvinnor


BROTTSLIGHET. Med penisen i vädret förföljde den 37-årige ”Kristianstadsbon” olika kvinnor på Malmöfestivalen. Nu ställs han inför rätta. Han har tidigare dömts för 20 likartade sexofredanden mot för honom främmande kvinnor och barn, så skrev Sydsvenskan i januari 2018, tyvärr bakom betalvägg. 

Babajide Ayodele Sanyaolu, född 1980, medborgare i Nigeria, dömdes för förargelseväckande beteende för att under Malmöfestivalen 2016 ha gått omkring med blottad penis. Ett vittne såg också hur han rörde vid en flicka bakifrån. Sanyaolu gjorde våldsamt motstånd när han skulle gripas och döms även för detta. Straffet blev dagsböter, totalt 6 000 kr.

Detta är Sanyaolu tredje dom för sexbrott. Han dömdes 2013 för sexuellt ofredande för att ha blottat sig för och ofredat 16 flickor och kvinnor. Ett flertal av dessa händelser hade skett under tågresor. Straffet den gången blev skyddstillsyn och 80 timmars samhällstjänst.

2015 dömdes han för ytterligare två sexuella ofredanden, där han tryckt eller stött sitt skrev mot två kvinnor. Hovrätten över Skåne och Blekinge beslutade att den tidigare utdömda skyddstillsynen skulle avse även den nya brottsligheten. Därtill lades 60 timmars samhällstjänst.

Totalt är herr Sanyaolu dömd för minst 20 fall av liknande sexuellt ofredande.

 • Malmö Tingsrätt Dom B 797-18 2018-04-11
 • Skåne Hovrätt Dom B 2877-14 2015-06-09
 • Blekinge Tingsrätt Dom B 2868-12 2013-03-22

– Pettersson undrar varför nigerianen är kvar i flathetens land? Är det SD:s fel eller vems?


12 responses to “Med penisen i vädret förföljde ”Kristianstadsbon” olika kvinnor

 • Kurt

  Med fallskärm?

  Gilla

 • Kurt

  Va finns alla Tuffa Vikingar som kan sparka honom på kuken så att den åker upp i halsen? Eller bjuda han på en skogspromenad så han kan vädra kuken i en myrstack

  Gilla

 • br

  6000 är väl för faan inget straff

  Gilla

 • Hanna

  Samhällstjänst?? Varför då? Så litet kontakt med omgivningen som möjligt. Kanske 3 mån utegångsförbud nästa vända?

  Gilla

 • Gus

  Bjud grabben på en flygtur tillbaka till djungeln, droppa honom med fallskärm över Nigeria. Hur svårt ska det vara …. ??

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Som vanligt en perfekt svensk import, denna kriminella parasit får om han nu blir dömd det mycket bra och en god omvårdnad dygnet runt på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell som patetiskt kallas för fängelse !
  ”Vi som jobbar inom fångvården lovar alla mångkulturälskande svenskar som eventuellt är oroliga för denna stackars och förmodligen missförstådda brottsling att vårda allt vad vi bara orkar och förmår så att han inte på något sätt far illa innanför murarna utan mår prima när det är dags att friges och bidra till Sveriges försörjning.”
  Snart September och ödeval för Sveriges framtid, blir tveklöst en röst på AFS !!!!!
  Räcker nu.

  Gilla

 • age

  Vi tar emot alla infödingar och föder dem

  Gilla

 • putte

  Det enda som skulle hjälpa vore att skära väck ”fröjdepinnen” och vika in kanterna ,sen kunde han ju börja tafsa på sig själv .

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: