”Free Tommy Robinson March” in London yesterday


Igår hölls en stor demonstration nära Downing street för att protestera mot Tommy Robinsons fängelsedom på 13 månader för att han rapporterat om en stor våldtäktsskandal bland muslimer. Demonstranterna krävde att Robinson skulle frias. Geert Wilders, partiledaren för det invandringskritiska PVV i Nederländerna, deltog och talade på demonstrationen. 

Enligt the Daily Mail ska det ha varit 1000 demonstranter men på Robinsons officiella Facebook-sida menar de att det var långt fler, runt 20 000 och bilderna från Facebooksidan verkar ha mest rätt.


9 responses to “”Free Tommy Robinson March” in London yesterday

 • hllviken

  Fråga inte mig varför de demonstrerade på detta viset!

  Gilla

 • hllviken

  Så var det med rättigheten att säga sin mening.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  I icke demokratier hjälper inte demonstrationer!

  Gilla

 • Robinson for Primeminister

  Det tog ca 10 år att dels erkänna ”grooming” och först nu ställs en handfull kebebkameler inför rätta. Antal våldtagna barn beräknas vara bortåt 1500 men mörkertalet är stort. Tommy Robinsson grips och döms samt sätts i fängelse på mindre än 24 timmar.

  Någonting är seriöst helt åt helv..Britterna kan börja tacka deras muslimska arbiska borgmästare för effektiviteten. Folk är så förbannade att det snart blir mer än plakat och demonstrationer i London..

  Gilla

 • Argus

  OffT: Jag tittat på dokumentären ”Dox: New York Times och Donald Trump – slaget om sanningen” på SvTplay https://www.svtplay.se/dox-new-york-times-och-donald-trump—slaget-om-sanningen

  Om ni verkligen vill veta vem och vilka som är folkets fiender ska ni titta på den. Man får inte vara äckelmagad då det är verkligen obehagliga scener där journalismens verkliga agenda kommer fram. För oss som hänger med i amerikansk nutidshistoria blir det hysteriskt kul nät Comey hävdar att han inte känner till någon avlyssning av Trump eller hans kampanj. Kongressen har sedermera grävt fram FISA-dokument som visat att tillstånd för avlyssning sökts av Obama-administrationen.

  De verkliga ”deplorables” är att finna bland dessa ”progressiva” lattemänniskor.

  Gilla

 • Suzie

  Geert Wilders tal vid demonstrationen Free Tommy Robinson.Vilket kraftfullt tal och vilken stor frihetskämpe och supermodig hjälte han också är.
  ”Our message is, we won`t be silenced”.

  Gilla

 • Tanten

  Minst 20.000 demonstranter!!!
  En mindre stad!!!

  Hur många skulle ställa upp i Sverige?

  Gilla

  • morran

   ja, folkets demonstration i stockholm samlade väl några hundra…
   det skulle behövas samordnade demonstrationer på många platser runtom i landet, men det är tveksamt hur många svenskar som skulle deltaga, hade Ruinfeldt rätt i EN sak, så är det väl detdär med ”det sovande folket”

   tyvärr är nog inte heller några tiotusentals så mycket för brittiska förhållanden, det behövs att flera miljoner går ut på gatorna, helst samtidigt i alla landets städer

   Gilla

 • Sven

  Mycket imposant, håll uppe trycket.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: