Stäng

20 reaktioner på “Du får skaffa en sökhund Löfven

 1. Kommer det ens finnas tillräckligt med valsedlar i vallokalerna?
  Kanske tom bortplockade av pk-maffian. Jag ser iaf det som en möjlig risk.

  1. Detta fenomen är mycket intressant. Byggare på säg 50-talet, då var nästan alla Socialdemokrater. Nu har det svängt. SD kan komma att dels få makten, och dels få inneha makten mycket länge.

 2. Allvarligt talat – Twitter är ett alldeles utmärkt forum för nyhetsuppdatering, kvalitativa meningsutbyten och underhållande global kommunikation, under förutsättning att man navigerar efter vuxet vett och förnuft.
  Dessutom tillhandahålls alltid möjligheten att bevara anonymiteten, för de som föredrar detta.
  Undertecknad är en av dem, oaktat de tankar, retweeter och åsikter som förmedlas alltid är franka och uppriktiga.

  Den Facebook-fascistiska idén om att man måste publicera samtliga personuppgifter, inklusive e-postadress och masturbationsmotiv, saknar all reson och relevans; i synnerhet i en tid som befogar stärkt identitetsskydd.
  Andreas 🙂

 3. Naturligtvis inte konstigt bland folk med vanligt sunt förnuft som vistas ute i dagens s.k trygga mångkulturella kriminella svenska anarkisamhälle !
  Hoppas att J.Å och SD efter valet i September kan och kommer att leverera och göra verklighet av några av sina teoretiska vallöften, tror att partiets väljarkår har stora förväntningar på just det nu efter ett antal år i riksdagen.

  1. Problemet är ju AfS och Medborgerlig Samling. Deras röster kommer från SD. Vilket gör att SD kan riskera ett lägre antal väljare vilket i sin tur ger ett försvagat SD i riksdagen-

 4. Föreslår att majoriteten an vänster nötterna och 7 klövern i riksdagen planerar att införskaffar flyttkartonger redan nu. Det blir nog svårt att få tag på det senare i höst när 100 tusentals statsanställda och politiker skickas hem med svansen mellan bena.

  De stackars satarna måste snart skaffa riktigtiga jobb, där någon betalar efter kompetens. Det lär bli en ny upplevelse för många när de inser att deras främste talanger ”miljömarxism och nepotism” inte är något som värderas högt.

 5. På mitt badhus i bastun, likadant…. (S) finns knappt längre, man har gjort så många självmål nu så de börjar bli irrelevanta.

  Och säger och lovar de något vet man att de ljuger och inget blir uppfyllt, utom möjligen höjda skatter och ännu fler blattar. De kan nog städa på Rosenbad redan nu, för i september är det slut….

  1. Välfärden, VÄLFÄRDEN, VÄLFÄRDEN, skriker Feministregeringen i kör, då menar man ju förstås inte Svenska o Svenska pensionärernas välfärd. Grattis PK idioter.

 6. Man kan inte satsa på globalism samtidigt som man värnar om svenska arbetare.
  Det visste sossarna när man gick med i EU.
  Det enda sossarna kan syssla med nu är hbtq-trams, feminism och mångkultur.
  Det här börjar svenska arbetare förstå nu och därför lämnar man sossarna.

 7. Sökhund? Typ likhund? Ty de eller den enda som är sosse i Byggnads idag torde vara hjärndöd[a].

 8. Var det inte byggnads som samlade arbetarna för att i samlad trupp marchera till vallokalen med sossevalsedlar i händerna ? Kanske med SD vallsedlar i händerna denna gång.

  1. Bra Age!
   Återställning fortsätter att ta form. Vi skall fortsätta att tro på att det vänder…
   Vi skall göra allt för att få våra röst hörda..
   Ut och visa vad vi tycker, ingen skall tysta oss…
   SD 2018

Kommentera

%d bloggare gillar detta: