Att vara könsneutral strider mot naturen


KÖN. Hela samhället har de senaste åren tjafsat om så kallat genustänk och att pojkar, flickor och de andra könen är lika. Det har inget med jämlikhet att göra, det är dumhet.  

Traditionella mönster ska MOTVERKAS enligt regeringen

Dagens juridik kunde man den 28 maj läsa: ”Regelmässig eller slentrianmässig könsuppdelning ska inte förekomma. Förstärkningarna tydliggör också ansvaret i att arbeta för jämställdhet på alla skolor, säger utbildningsminister Gustav Fridolin (MP).

Regeringen har därför beslutat att förtydliga skolans jämställdhetsuppdrag genom att ändra i läroplanerna. Flickor och pojkar blirbarn eller elever. Bland annat ska det framgå att könsneutrala begrepp som ‘barn’ och ‘elever’ ska användas – i stället för ‘flickor’ och ‘pojkar’- om det inte är motiverat för att påvisa ojämlikheter mellan kvinnor och män.”

Flickor och pojkar ska alltså göras ”könsneutrala”.

Hur bidrar regeringen till jämställdhet genom att ändra i läroplanen och tvinga skolan att sluta kalla barnen för vad de är – ”flickor” och ”pojkar” och göra barnen ”könsneutrala”?

”Det finns inte någon könsneutral hjärna. . . . Flickor föds till flickor, och pojkar till pojkar. Deras hjärnor är annorlunda från födseln och det är deras hjärnor som ligger bakom deras impulser och värderingar, ja, själva deras verklighet” (Brizendine, 2006)

Läs artikeln av Erika Ohlsson i Expressen…

-Pettersson tycker det är härligt att någon törs säga som det är att det är skillnad på flickor och pojkar, allt annat är trams, PK-trams.

Nedan galenskap från Södertörns högskola, och detta läggs det skattepengar på.

Hanna Lindholm besöker Södertörns Högskola för att få studenters syn på identitet.


26 responses to “Att vara könsneutral strider mot naturen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: