Lars Bern – Varför drivs massinvandringen på?

Svensk Webbtelevisions konferens ”Det stora bedrägeriet – största bedrägeriet i Sveriges historia” har 13 olika delar med föredrag på 10-30 minuter.

Se alla delar på www.swebbtv.se HÄR. 

Nedan del 5 med dr Lars Bern – Varför drivs massinvandringen på?

Lars Bern, född 1942, är en svensk teknologie doktor, företagsledare, författare och samhällsdebattör. Han är ledamot av Stiftelsen Svenska Dagbladet som är minoritetsdelägare i SvD, av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien sedan 1988 och Etikkollegiet. Han var tidigare VD i Svensk Metanolutveckling (Volvo), Ångpanneföreningen, Incentive och IVL Svenska Miljöinstitutet samt ledamot av Kungl. Vetenskapsakademiens miljökommitté. Han har även varit vice ordförande i Cancerfonden och ordförande i Det Naturliga Stegets Miljöinstitut.

6 thoughts on “Lars Bern – Varför drivs massinvandringen på?

  1. Lars Bern – Sveriges, förmodligen, klokaste människa!
    Hoppas att han har många barn…

  2. Invandrare avverkar ju den kostsamma skaran av Medborgare, som enligt Socialdemokrater skuldsätts, för utarmning av Landet…

  3. Globalisterna kör sitt programm för att berika sig själva (makt och pengar) så mycket som möjligt.
    Dessutom verkar de avgrundsdjupt hata den kristna västvärlden inkl. Ryssland, likt bolsjevikerna och deras föregångare gjorde och dess efterföljare alltjämnt gör.
    Pressen är nästan 100% i deras händer plus majoriteten av de storföretagen (men undtag för de kinesiska och kanske ett par till).

Kommentera