Österrike stänger 7 moskeer


Den österrikiska regeringen stänger sju moskéer och undersöker huruvida man ska utvisa upp till 60 imamer som en del av nödvändigheten att skydda landet ”mot politisk islam” och hat predikan.

”Parallella samhällen, politiska islam och radikaliseringstendenser har ingen plats i vårt land”, sade kansler Sebastian Kurz vid en presskonferens med sin vice kansler och inrikesminister och EU-ministrar. Regeringen stänger sju moskéer över hela landet, av vilka tre ligger i Wien.

Några av moskéerna misstänks av myndigheterna att ha blivit influerade av en turkisk högerorganisation kallad ”Grey Wolves”. De österrikiska myndigheterna  säger att de, förutom stängningarna av moskéerna, också har undersökt de tvivelaktiga finansiella flödena  ”under förklädnad av religion”.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören anser (som vanligt) att den muhammedanska läran inte har något existensberättigande i ett modernt på kristna värderingar uppbyggt land!


2 responses to “Österrike stänger 7 moskeer

 • Lena

  Föredömligt av Österrike , i Sverige så fick vi svenskar rakt upp i ansiktet känna av det stora sveket från riksdagens egotrippade figurer.
  De bryr sig inte i sitt eget folk, en skam är det !
  https://juliacaesar.blog/2018/06/08/dagen-da-politikerna-valde-sig-ett-nytt-folk/

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Ett mycket föredömligt och efterföljansvärt exempel, vilket visar att det sunda förnuftet, trots alla försök att bringa det om livet, alltjämt existerar inom det invaderade Europas hank och stör.
  Sambandscentraler och drivhus för radikalisering och terrorism skall icke, såsom i Sverige, subventioneras av staten utan med alla till buds stående medel stoppas!

  Andreas, värdekonservativ nationalist, SD-medlem och troende kristen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: