Stäng

”Kille” döms till fängelse för våldtäkt

BROTTSLIGHET. En man i 18-årsåldern har dömts till fängelse för två fall av våldtäkt i Borlänge i slutet av förra året.

Två tonårstjejer, skulle sova över hos mannen och under kvällen har han – trots protester – hållit fast dem och har fört in fingrar i underlivet på dom – vilket enligt domen är jämförbart med samlag med hänsyn till kränkningens allvar.

Falu tingsrätt anser att det tjejerna har berättat är tillräckligt trovärdigt för en fällande dom, trots att det saknas vittnen eller teknisk bevisning.

Mannen har nekat till våldtäkt, men han döms till fängelse i ett och ett halvt år för våldtäkt, skadegörelse och hot mot tjänsteman.

-Pettersson läser ovanstående på Sveriges Radios hemsida, det public service glömmer att nämna är att den dömde lystrar till förnamnet Hussain och är medborgare i Afghanistan, hans uppgivna födelseår är 1999.

Sveriges Radio glömmer även att nämna att Hussain döms till utvisning i fem år och att han tidigare dömts för sexuellt ofredande.

Hussain var även åtalat för att ha slagit sönder i familjehemmet – dödshotade paret och deras hund, men denna del av utredningen lades ner.

Han dömdes för att ha hotat komma hem till handläggare på socialtjänsten och slå sönder fönstren i hennes hem om hon inte placerade honom enligt önskemål.

Falu Tingsrätt Dom B 673-18

10 reaktioner på “”Kille” döms till fängelse för våldtäkt

 1. Smarta brudar som går hem till herr hussein för att sova, över,det lär knappast vara mena tjejer deras föräldrar tillåter inte sina döttrar sova över hos killar.
  Så det är väl idiot svennar till föräldrar.

 2. En avgjort kriminellt belastad och icke rättskapabel individ, oförmögen att hantera vardagliga friktioner och med utpräglad våldstendens, där handgripligheter är det enda uttryckssätt han behärskar.
  Frågan är väl hur det kommer sig att två tonårsflickor valt att tillbringa natten hos en dylik karaktär, vars främsta signum är bristen på impulskontroll.
  Den svenska godtrogenheten är i sanning anslående!
  Andreas.

 3. ”Stridshingsten” Reinfeldt har lösningen på vardagsbrottsligheten och otryggheten..
  Lösningen är bl.a. att företagen och näringsidkare i områdena skall ta det övergripande ansvaret.
  Det är inte fler poliser som behövs. För polisen skall näml. inrikta sig på den grövre brottsligheten och kriminaliteten.
  Vad sägs om ”Stridshingstens” svar på slutet.

  Di har en långartikel

  ”Reinfeldt: Så kan otryggheten stoppas”

  ”Låt företagen ta ett stort ansvar för tryggheten i osäkra områden. Det föreslår den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt. ”Jag är van att Sverige är ett föregångsland men det gäller inte här”, säger han.

  Låt näringsidkare och fastighetsägare ansvara för säkerheten på otrygga platser, tillsammans med medborgare och kommuner, genom särskilda så kallade affärs- och medborgarplatser, AMP. Det förslår den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt (M) som numera är ordförande i Trygghetskommissionen.

  ”Jag är van att Sverige är ett föregångsland men det gäller inte här. Vi har mycket att lära av andra för att skapa trygghet i det offentliga rummet”, säger han.

  Genom att polisen prioriterar den grövsta brottsligheten faller mycket av den basala ordningen mellan stolarna i dagens Sverige, anser han.

  ”Brottsbekämpningen fungerar inte i dag när det gäller enklare brott, livskvalitetsbrott. Då tror vi att vi måste aktivera olika samhällskrafter som vill ha en tryggare vardag”, säger Fredrik Reinfeldt.”

  Artikeln avslutas med:

  Hur har migrationen påverkat graden av trygghet eller otrygghet i det offentliga rummet?

  ”Brottsligheten, vem som än utför den, påverkar trygghetskänslan. Vi har inte försökt följa den svenska traditionen att ensidigt fråga vem gärningsmannen är. Vi har ställt frågan hur vi ändrar förutsättningarna för att kunna begå brott. Det är så vi tror man får bort brottsligheten.”

  https://www.di.se/nyheter/reinfeldt-sa-kan-otryggheten-stoppas/

  1. Men en person, som så totalt hat tappat omdömet som Reinfeldt har gjort kan väl ingen ta något intryck av och än mindre, ta råd av?

   Från att ha utstrålat en viss pondus till att avslöja sin aktuella, mentala status med uttrycket, ” Öppna ERA hjärtan!” så är han i mina ögon placerad parallellt med min goda vän som miste körkortet för att hon frågade läkaren om begynnande minnesförlust.

   => Läkaren gjorde direkt diagnosen, begynnande Alzheimers och drog in körkortet.

   Någon som vet om Reinfeldt har sitt körkort kvar?

 4. ”Öppna ERA HJÄRTEN!” Sade Reinfeldt.
  Vi ska hjälpa till att islamisera Sverige; Skrev socialdemokraterna kontrakt med Muslimska Brödraskapet år 1999!

  Det senare borde vara största landsförräderiet i modern tid!

  Regeringen följer kontraktet!
  9000 sektmedlemmar får ”all inclusive” vistelse på obestämd tid!

  ”De ska gå i skolan” – är enda motiveringen.
  Ska de börja i förskolan för att lära sig stå i kö?
  Där har de leksaker som är svåra att slå sönder = passar invällarna!

 5. Undrar hur många icke svenskar det finns i landet idag som tillhör den moderna gruppen statslösa som inte går att utvisa men som får ta del av Sveriges s.k outömmliga välfärd ?

 6. Dömd till hotellvistelse i 1,5 år för dessa brott, patetiskt !
  Efter ev avräknad häktningstid och frigivning efter 2/3 för gott uppförande som det så fint heter är denna våldtäktsparasit snabbt ute på gatan och igen.
  Svensk trygghet blomstrar !!!!

 7. Dom skriver ”kille” istället för Hussain för att försöka misstänkliggöra en svensk.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: