Sanningssägare – Bestraffas, Lögnare – Hyllas


Att upp och nedvända världen till mycket stor del råder i Sverige är inget nytt.

Ett tydligt exempel på det är att sanningssägare oftast bestraffas och lögnare oftast belönas när det gäller känsliga men ack så viktiga aspekter.

Nu sist var det en Täbybo som med nöd och näppe slapp undan fängelse för att ha yttrat sig när det gäller de genomsnittliga IQ nivåer som skiljer sig markant mellan olika etniska grupper, bl.a. Fria Tider skrev om detta:

http://www.friatider.se/dom-olagligt-skriva-att-svarta-har-l-gre-iq-trots-att-det-r-sant

Det som vetenskapligt sedan länge bevisats i otal foskningsrapporter är att ignorera trots att det för samhällets bästa är ytterst vitalt.

En person med högre IQ är inte nödvändigtvis en bättre människa utan det är alltid en människas handlinger som är att bedöma.

En person med höq IQ kan använda sitt intellekt till goda eller neutrala likväl som till avskyvärda handlingar.

Om man t.ex. vill förbättra elevers individuella skolresultat (och så det genomsnittliga), är elevernas IQ också en faktor att ta hänsyn till när stödåtgärder diskuteras och beslutas..

Men hur har denna upp och nedvända värld resp. denna allmänna opinion kunnat skapas?

Den allmänna opinionen danas i första hand av medierna, men var och en av oss inte bara journalister, politiker och statsanställda bär upp det hela så länge vi inte logger ut oss från denna ideologi (där fakta och lika måttstockar för alla har åsidosatts), ett steg i denna process är civil olydnad.

I Sverige kallas media för den tredje statsmakten men logiskt vore den att kallas den fjärde: Regeringen, Riksdag, Rättsväsendet och Media.

Iden är att dessa statsmakter kontrollerer varandra i sitt tjänande av folket.

Istället har de sammanslutit sig till en totalitär maktapparat, där det svenska folkets interesse helt har kommit på skam.

P.S.

Lagen om ”Hets mot Folkgrupp” om den nu har något existensberättigande alls får aldrig leda till att fakta tvingas förnekas.

Inte heller får den leda till att olika måttstockar kommer till användning: Hur ser det ut med hatet mot svenskar, den ”vita” befolkningen, mot sverigedemokrater, …?

I det nuvarande läget döms ofta de som talar sanning och de som ljuger eller de som verkligen sprider hat och uppmanar till våld tolereras.

Två exempel på vad som tolererats/tolereras:

Fredrik Reinfeldt – ”ursvenskt är bara barbariet”

Mona Sahlin – ”Jag tror att det lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, …

Inte minst på denna blogg kan otaliga exempel hittas hur hatet mot svenskar och svensk kultur sanktioneras och uppmuntras av ”de fyra statsmakterna” och många andra inte sällan skattefinansierade (helt eller delvis) grupperingar.


16 responses to “Sanningssägare – Bestraffas, Lögnare – Hyllas

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: