Stäng

Den 9 september är det val

VALET 2018. Paula Bieler är Sverigedemokratisk riksdagsledamot. Hon är talesperson i migration och jämställdhet och sitter i partistyrelsen samt partiets verkställande utskott.Twitter

Paula Bieler: ”Hur har Socialdemokraterna mage att hävda med bestämdhet att det här skulle handla om personer som hade fått stanna i Sverige om bedömningen skett snabbare? När Migrationsverket säger att så inte var fallet. När det inte finns något som helst som styrker att de var barn när de kom.”

-Pettersson vill påminna om att uppehållstillstånd går att dra in…

8 reaktioner på “Den 9 september är det val

  1. Med den blinda sjuklövern och dess s k ”politiker” så vill jag verkligen att SD blir det absolut STÖRSTA PARTIET!
    I sjuklövern har vi ett stort antal landsförrädare och s k politiker” som byter ut oss Svenskar till förmån för MENA-individer med Sverige All Inclusive!
    Jag skriver som den vise AGE, ”Är du rädd?!” Och jag är livrädd! Det behövs en skarp sväng åt det bättre nu, bättre för oss Svenskar!

    1. Hållet med, Paula B är en stor tillgång i SD och har stor del i den senaste tidens framgång.

  2. Ny Novusmätning idag, SD ökar kraftigt och är nu näst största parti, S minskar kraftigt. Ta mig f-n det får bli en tolvårig whisky trots att det bara är Torsdag.

    1. Nils, du kan fira med gott samvete. SverigeDemokraterna är nuvarande största partiet, och större blir det för varje dag som vi närmar oss valet ! ❤️

Kommentera

%d bloggare gillar detta: