Stäng

Mina damer och herrar, Anders Lindberg, mr Bagdad Bob analyserar

VALET 2018. Socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör Bagdad Bob analyserar gårdagens SCB-undersökning om väljarnas partisympatier.

Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 reaktioner på “Mina damer och herrar, Anders Lindberg, mr Bagdad Bob analyserar

 1. The stupid mythomaniac does not want to give up his ways, he keeps on believing his own impudent lies.
  Anders Lindberg is beneath contempt.

 2. Han trodde att det kunde ha varit mycket värre. Det betyder troligtvis att han inser att politiken är fel och värdelös.

 3. Lindberg (som f.,ö. var med i Aktuellt igår igen – förnyelse och att släppa fram nya ansikten är inget för SVT) är makalös när det gäller att vrida på fakta. Att S tappat 4,3 % sedan SCB:s mätning i november och SD ökat 3,7 % får dåren att konstatera att ”Efter maj är det bättre än jag trodde”.
  Detta är alltså samme man som deklarerade att ”SD-vågen är bruten”. Trovärdighet mindre än den absoluta nollpunkten. Skulle bara var så skönt att slippa se honom i tid och otid.

 4. Den s.k. GYMNASIELAGEN kommer att klubbas igenom i Sveriges Riksdag nu på torsdag den 7/6, dvs imorgon, idag är det Sveriges nationaldag 6/6! SOCIALDEMOKRATERNA går emot Lagrådet som avstyrker denna speciallag som alltså ska ge ljugande, unga män från Afghanistan rätt till asyl trots att de redan fått avslag! Vi vet inte vilka de är, ingen av dessa 9000 Afghaner har visat pass eller ID, – det kan vara krigsförbrytare, mördare, våldtäktsmän som alltså skall få rätt att gå på gymnasium bland våra svenska medborgare, våra barn, pojkar och flickor….Den här gruppen är MUSLIMER, aggressiva, kommer ofta i grupp, illvillig arabisk blick, söker uppmärksamhet och konfrontation. De kan inte svenska och kan INTE tillgodogöra sig studier på vårt språk. De kommer att skapa mer oreda i skolan, tafsa på våra flickor, våldta och mörda när de inte får som de vill. AFGANERNA SKA UT FRÅN VÅRT LAND! De Riksdagsledamöter i Sveriges Riksdag som röstar för denna lag är DUMMA I HUVUDET och ska inte sitta i Riksdagen!!! Är jag rasist ?? Svar: Nej, definitivt inte men när man ser hur vansinnigt Sverige sköts blir man förskräckt! Sveriges befolkning har INTE fattat vilka problem som kommer framöver, – 120,000 nya uppehållstillstånd beviljas på årsbasis, massinvandringen har INTE minskat utan är på rekordnivåer, – SVT OCH SOCIALDEMOKRATERNA LJUGER!!
  Trevlig nationaldag önskar Kurt Kodstedt (påhittat namn)

 5. Inget att förvånas över!

  87% av sveriges röstberättigade har visat at5 de saknar förmågan att förstå konsekvens av sitt handlande.

  Vi måste ändå leva med att det finns så många människor i Sverige som har en IQ nivå som ligger under genomsnittet.
  (Jag vet att analysen inte stämmer enligt statistikens regler)
  Dumma människor förjer inte statistikens regler.

  Först när de aktivt drabbas klarar detas hjärna att förstå verkligheten!

  Förklara med korta meningar och enkla ord för dem!

 6. Ser fram emot hans analys av sossarna totalhaveri och SDs framgångar på valkvällen. Vi får väl hoppas att han inte tar till repet stackarn.

  1. Om han ta till repet(fegisen skulle aldrig våga), ska jag öppna en kall öl och njuter av denna nyhet

   1. Why ? The rope would love to have his neck in a tight noose. Have your bear cold and … ready, steady, go !

 7. 2 stortöntar är givna kommentatorer på SVT, nämligen
  Anders Lindberg och Göran Greider, ungefär som att
  deras åsikter är det samma som folkets.?
  Dom är ju inget annat än Losers båda 2,
  deras tidningars upplagor störtdyker, och deras åsikter
  har man bara roligt åt.

 8. Anders Lindbergs analysförmåga, kan bara beskrivas på ett sätt.

  Enfaldig. Det är därför han ”jobbar” på AB.

  1. Ja det är nog ett krav att man ska vara enfaldig ddär,för han är långt ifrån den ende.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: