”17-åringen” som högg polisen har småsyskon som är 21 och 23 år

MEDIA. Mannen som högg polisen Ted Eriksson i nacken är 25 år gammal, enligt det examensbevis som Expressen sett. Ted Eriksson är besviken och upprörd över att mannen har kunnat ljuga sig till ett mildare straff. – En vuxen man ska inte behandlas som ett barn, säger Eriksson. 

-Pettersson säger att detta är en fantastisk historia. Expressen tar upp Muhammads ålder den 4 juni 2018 som en nyhet. Redan när gärningen skedde påstod vittnen att Muhammad såg ut att vara i 30-års ålder, alternativmedia skrev att ”17-åringen” hade småsyskon som är 21 och 23 år för månader sedan.

Expressen borde göra en riktig nyhet av detta och konfrontera alla dem, inkl. de journalister på Expressen, Aftonbladet med flera som påstått att ”barnen” är barn och därmed låtit ”17-åringen” få stanna i Sverige och också få ett lägre straff än en vuxen man som han är ska ha.

Bedrövligt är också att de sju etablerade partierna länge var eniga om att de ”ensamkommande flyktingbarn” var just ensamma, flyktingar och barn.

Sverigedemokraterna som för första gången kom in i riksdagen på hösten 2010 motsatte sig denna beskrivning och lade förslag om åldersbestämning av barnen redan i januari 2011 men blev nedröstade och kallade rasister.

Tingsrätten Dom B-11081-17

Nåväl, tycker ni det fungerar bra röstar ni naturligtvis på S, MP, V, M, L, C eller KD i höst, vilket spelar inte så stor roll alla har ansvar.

Till saken hör att Muhammads familj, som bor i Iran, även de uppger att Muhammad är en vuxen man när de frågas om saken på telefon.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

TIDIGARE 2018-03-29. Hussaini Muhammad dömd för mordförsök på polisman i Stockholm

BROTTSLIGHET. Den afghanske man från Iran som stått åtalad för att ha knivskurit en polis vid Medborgarplatsen i Stockholm i augusti 2017 döms till fem års fängelse och livstids utvisning utvisning för mordförsök.

Polismannen Ted Eriksson knivhöggs i nacken när han patrullerade vid Björns trädgård på Södermalm. Den nu dömde mannen greps på platsen.
Den misstänkte uppgav själv att han var 17 år vid händelsen, men en medicinsk åldersbedömning talade för att han var över 18 år.
Mannen döms även för två fall av misshandel som begicks på en gymnasieskola några dagar före mordförsöket på Medborgarplatsen.

Pressmeddelande från Tingsrätten

”17-årigt flyktingbarn” har småsyskon på 21 och 23 år

Hussaini Muhammad 17 år, ensamkommande flyktingbarn från Afghanistan har två småsyskon i Iran som är 21 och 23 år.

TIDIGARE 2018-01-08. Hussaini Muhammad åtalas för mordförsök på polisman i Stockholm

BROTTSLIGHET. Åtal har väckts vid Stockholms tingsrätt mot Hussaini Muhammad för försök till mord på en polismannen, Ted Eriksson vid Björns trädgård, Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm den 31 augusti 2017.

Hussaini Muhammad häktades den 2 september och var häktad fram till den 18 oktober 2017. Därefter har den åtalade varit placerad på ett SiS-hem för ungdomar (Statens institutionsstyrelse) i Uppsala.

Enligt egen uppgift var Hussaini Muhammad 17 år vid händelsen, men då det fanns uppgifter i utredningen som tydde på att han var över 18 år genomfördes en medicinsk åldersbedömning. Resultatet av denna undersökning talar för att han var över 18 år vid händelsen.

TIDIGARE 2016-09-02 Afghan häktad misstänkt för mordförsöket på polis vid Medborgarplatsen

INVANDRARVÅLD. Stockholms tingsrätt har beslutat att häkta en 17-årig person såsom på sannolika skäl misstänkt för försök till mord.

− Domstolen har prövat det utredningsmaterial vi presenterat i dag och delar vår uppfattning om bevisläget, de har därför beslutat att på sannolika skäl häkta personen för det misstänkta brottet. Nu fortsätter utredningen med bland annat fortsatta vittnesförhör, analys av beslag och genomgång av filmer och övervakningskameror, säger kammaråklagare Daniel Suneson som leder förundersökningen.

Åtal ska vara väckt senast 15 september.

Mannen heter Hussaini Mohammad, är född den 17 december 1999 enligt egna uppgifter och behöver tolk på dari. Tidigare har det funnits uppgifter att mannen är marockan, om ovanstående stämmer vet vi inte eftersom de ensamkommande tappar alla sina id-papper men inte sina mobiltelefoner vid ankomsten till Sverige. Enligt vittnen såg mannen ut att vara i 30-årsåldern men 17 är en populär ålder.

-Pettersson noterar att hatmedia inte anser att det ligger i allmänhetens intresse att få reda på att mannen är asylsökande afghan…

20 thoughts on “”17-åringen” som högg polisen har småsyskon som är 21 och 23 år

 1. Allt enligt kontraktet som socialdemokraterna skrev med Muslimska Brödraskapet 1999 om att S skulle hjälpa till att islam införs i Sverige.

  Läs om Sveriges, genom tiderna, största landsförräderi på nätet!
  Sök på: t.ex. ”socialdemokraterna kontrakt 1999”!

  Du blir troligen lika rädd som jag blev när jag läste det?

 2. Jaha du Lööf. Ännu en som ska ha plats i gymnasiet. För en sådan kändis kan väl inte utvisas?

 3. ”DET ÄR BAAAAAAAARN!!!” skriker Stefan Löven hysteriskt!!!

  • Att 1 är mindre än 2 kan skrivas som
   1 1

   Enligt migrationsverket’s (eller Steffan’s) matematik kan det vara att

   17 > 21 > 23

 4. Det är tydligt så att det gäller andra regler i Sverige än i Nordamerka ,,.
  Om man önskar att arbeta och bo i Nordamerika , då gäller det att ha alla papper iordning, gäller även som student.
  Från 18-årsålder , så skall du ha polisstämplade papper på att du aldrig varit kriminell på den plats där du var bosatt, papper från alla länder som du har bott i och fortlöpande hela tiden inga luckor, allt skall vara dokumenterat.

  Dock det gäller arbetssökande, så i Sverige finns det inget eller svalt intresse för dessa personer !!!

  • Stor skillnad – de utser inte U-länder till asylländer….SOCIALDEMOKRATERNA vurmar för asylinvandrare som blir livstidsförsörjda av staten som i typ Malmö….

  • Om du huggit halsen av någon i Syrien får du skyddad identitet i Sverige plus en lägenhet.

 5. If Hussaini, the vicious animal, had been taller, he would have assaulted the policeman with his own teeth. Ted’s vital organs of the throat, such as the jugular vein, carotid artery, or trachea (windpipe) could have bee ripped off in a few seconds. Ted was extremely lucky.
  May God watch over him and other law-and-order defenders from now on !

   • Confoundedly reassuring to notice that the imperturbable inspectorate has embarked the vessel!
    After a long day filled with hard labour, a humble lackey finds it ever so uplifting to study the elucidating columns composed by the estimable earl of eloquence, for the present known as Esterhazy.
    Entirely Yours,
    Andreas 🙂

 6. Pappan nämnde om en incident de hört talas om. Det, som var en lömsk mordattack bakifrån. Jag förstår inte att Expressen måste göra det jobb migrationsverket kan strunta i att göra, dvs. ta reda på rätt ålder. Fem års fängelse låter som ett makabert misstag. Det är enorm tur att polisen överlevde. Mordförsök är nästan lika allvarligt, som mord. Det är samma uppsåt och utgången är bara en tillfällighet. Polisen kanske borde ha ca: 2 miljoner i skadestånd från migrationsverket och de ev. myndigheter, som försörjer gärningsmannen och ansvarar för att han kunde vistas i Sverige på den olagliga grunden av fel ålder.

 7. Redan i början om baaarnen när SD tog upp om deras ålder så fick JÅ enormt mycket skit på sig, från både 7 Klövern och media.
  Men nu görs det både ålderstest och media tar upp om att de ljuger om sin ålder, se då går det bra.

  När kommer Aftonbladet att hänga på Expressen med samma artiklar
  Aftonbladet med sina kanaler som har bl.a. Robban till förfogande med grävande granskningar.

  Expressen har inte bara talat med familjen i telefon utan även besökt dem
  Familjen bor i Varamin, några mil söder om Irans huvudstad Teheran.

  ”När Expressen träffar mannens familj i deras hem i Iran är det första gången de får höra vad sonen har gjort – och att han dömts till fem års fängelse för mordförsök.

  – Han är 25 år gammal, säger mannens mamma Fatemeh.”

  ”Familjen visar sonens examensbevis från gymnasieskolan. Där studerade han matematik och fysik, och tog examen som 18-åring år 2010, efter att ha gått tolv år i skolan. Årtalet för examen står på examensbeviset.

  – Till en början sade han sanningen om sin ålder men sedan fick han höra att han inte skulle ha någon chans om han inte sade att han var minderårig, säger lillasystern Mohadeseh, 23.”

  ”Ljög om sin ålder – fick lägre straff för knivattacken”
  https://www.expressen.se/nyheter/ljog-om-sin-alder-fick-lagre-straff-for-knivattacken/

 8. Moderaterna svek Svenska folket med döuppgörelsen 2014. Glöm aldrig deras falskhet !

  • Migrations ÖK tillsammans med MP 2011 är ju det största svek som drabbat svenska folket någonsin. Reinfelt är vår tids Quisling och Kristersson verkar vara en Reinfelt Vol 2

 9. Då man tänker tillbaka till 2015 och kommer ihåg hur
  SVT, DN och SvD rapporterade om ensamkommande barn.

  De här medierna skall nu i vad de beskriver som seriös form
  berätta för svenska folket vad falskt och vad som är sant.

  • Den framtida statsminister är självaste Fatemeh Khavari.
   Enl. hon själv bli en bra statsminister.

   ”- …. vii kommer att ta över makten i hela Sverige ….”

  • Den perfekta svenska importen !
   Mejlade för ett tag sedan samma fråga till alla partier inom7 klövern och PK-media, ännu inget svar från någon, däremot mejl till AFS och SD får man svar på i demokratisk ordning.

Kommentera