Stäng

Storbrittanien – Lika inför lagen?

GB_olika_mattsockar

Svensk översättning:

Mohammedanen Rezzas: Efter två tidigare rashatsattacker mot vita kvinnor, spottar ett 9-månaders barn i ansiktet och skriker ”vita ska inte ha barn”. Noll dagar i fängelse.

Britten Kevin: Placerade baconsmörgåsar utanför en moské fick ett års fängelse i vilket han blev misshandlad och mördad.

13 reaktioner på “Storbrittanien – Lika inför lagen?

 1. Tycker att det var nesligt fisigt mot en som tänkte på de små svältande muselmanbarnen under ramadan och ordnade fika åt dem. Otack är världens lön.

 2. Storbritannien är totalt slut och Sverige är på god väg, detta med tanke på hur många svenskar som faktiskt håller på den där spottkobran och rättfärdigar hans agerande som bottnar i ren avund.

  1. Jag tror Sverige är lika kört som Storbrittanien.
   Ur vissa aspekter är det värre i GB ur andra värre i SE.
   Polisen resp. deras uppdragsgivare har redan abdikerat till stor del.

 3. Det liknar i mycket Sverige. Här får Svenskar mycket hårdare straff än invandrare för samma brott. En ringa förseelse som att BÄRA på en kniv ger dagsböter för en Svensk , men är inte straffbart för en invandrare.
  En Svensk kan bli misshandlad av ett gäng invandrar men om svensken håller en kniv ( som aldrig tagits ur sin slida ) så döms svensken medans invandrarna går fria.

 4. De, som satte Kevin i fängelse borde vara anhållen för orsakande av hans död. Kan tänka mej ett skadestånd på ca: 40 miljoner till de närmaste anhöriga. De, som mördade honom är förmodligen såna, som spelar Allan och kan utvisas på livstid.

 5. Det är lika illa i GB som här. En klok slutsats är att de styrande skall aldrig splittra invånarna i ett land med olika behandling, straffar sig till slut. Exempel: franska revolutionen, ryska revolutionen, Versaillesfredens konsekvenser för Tyskland, vilka banade väg för Hitler. De styrande spelar ett farligt spel men av någon anledning är det troligen medvetet. Syftet? En stat där muhammedaner och människor med klaner är mycket svårstyrda. Ett sätt att på sikt montera ned de demokrati som byggt upp västerlandet?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: