PRO får lämna Brandkärr efter 41 år, lokalen behövs för service åt invandrare

INVANDRING. PRO, Sveriges största pensionärsorganisation har haft kontor i Brandkärr i 41 år, i princip sedan bostadsområdet byggdes. Nu är det dock slut, lokalen behövs och ska göras om till kontor för biståndshandläggare, rapporterar Södermanlands Nyheter i pappersbilagan. 

-Pettersson konstaterar att det är ännu ett exempel på den lönsamma asylinvandringen. Biståndshandläggare är ett finare ord för den personal som betalar ut socialbidrag ordnar annan hjälp. Jag är övertygad om att det inte är pensionärerna som får socialbidrag utan vuxna, friska människor ur det så kallade kompetensregnet, som vill ha service på nära håll.

För er som inte känner till det kallas Brandkärr i folkmun för ”Lilla Mogadishu”…

Om Brandkärr på bloggen…

-Pettersson vill påpeka att i Sverige ställer vi inte grupp mot grupp, utan detta är sjuklöverns politik.

På filmen berättar pensionären Anita Kernell om en lägenhetsexplosion i Brandkärr i det Nya Sverige där två invandrarmän dog. Efter händelsen evakuerades hon till äldreboendet Mariebergsgården.

Filmen från Hem & Hyra

18 thoughts on “PRO får lämna Brandkärr efter 41 år, lokalen behövs för service åt invandrare

 1. I min hemstad får muslimer lägenheter att vara i på dagtid. I bostadsbristens Sverige.

 2. Vadå, kontor för biståndshandläggare det bor väl inte många svenskar i Brandkärr. Invandrarna, enligt våra politiker är ju så duktiga och framförallt välutbildade så de behöver väl inga bidrag. Att det är en förlustaffär på 74′ per invandrare måste ju vara ”fake news”
  Nej rösta med rödluvan och hennes gesiplar och se till att vi blir minst 25 miljoner multikultingar före 2030!

  • Det kanske är PRO som vill ha en annan lokal, någon orsak till flytten får man inte veta.
   Biståndshandläggares arbetsområde omfattas i hög grad av arbete för äldre människor, men istället blir invandrarna syndabockar i vanlig ordning.

   • Mia ! Det kanske är så i din värld! Men säg istället vad som är bra i detta land just nu ? och även vad dina idoler i såsse styret gör för bra för vårat land istället för att komma med alla dina urkorkade argument !!! Precis allt elende som händer i vårat land just nu är du/ni ansvariga för !!! Det kommer finnas väldigt många svenska barn i framtiden i detta land som kommer undra VARFÖR ??? Kan du svara då ???

 3. Det kan vara, som vissa livsformer. När den naturliga maten tar slut, börjar de äta på varandra. Nej skämt åsido… Man varnar ofta för att Sverige får fler och fler gamla, som behöver extra stöd och hjälp. Invandrare verkar mer hjälplösa eftersom de kräver större och kostsammare hjälpinsatser. Vad håller riksdag och regering på med egentligen?

  • Majoriteten röstar på 7 klövern som man av tradition alltid har gjort och sedan gnälls det vid köksbordet i 4 år till nästa val då det återigen röstas som det alltid har gjorts !
   DumSverige i ett nötskal och som man bäddar får man ligga, alltså obekvämt.

 4. En biståndshandläggares arbetsuppgifter består av mycket mer än att dela ut socialbidrag.

  Hemtjänst, funktionshindrade, färdtjänst och mycket annat.

 5. Eftersom PRO är en underorganisation till Sossarna så får dom väl tacka sina politiker för att dom slängs ut. Men dumskallarna kommer säkert att rösta på dem i höst i alla fall.

Kommentera