Stäng

Özz Nujen ångrar sig

BROTTSLIGHET. Janne Josefssons intervju med Özz Nûjen för ”Uppdrag gransknings” räkning har blivit en snackis. I intervjun går komikern till verbal attack mot journalisten och kallar honom ”creepy gubbe”.

Nu ångrar Özz Nûjen sitt agerande – och öppnar för att göra om intervjun.

– Nej, vad ska jag göra det för? Jag är inte intresserad av att ställa några mer frågor, säger Janne Josefsson till Aftonbladet.

Uppdrag gransknings reportage Terroristen Akilov sändes den onsdag 25 april 2018.

Rakhmat Akilov säger själv i förhör att han betalades svart för att renovera två sommarhus som Özz Nûjen äger tillsammans med sin syster. Janne Josefsson har träffat Özz Nûjen som bestämt tillbakavisar uppgifterna.

 1. Att Özz erbjuder Janne Josefsson att göra om intervjun säger en del om hans självbild.
 2. Det kanske börjar göra ont där det känns mest, i plånboken.

http://www.nujen.nu/kalender/ Fast Özz Nujen har pengar så han klarar sig, över 20 miljoner i vinst de senaste tre åren.

-Pettersson skulle gärna höra Özz Nujens svåger uttalande om svartjobben under ed…

Om Özz Nujen på bloggen…

Özz Nujen: ”Ett bättre Sverige, det kan tyvärr inte SD leverera, men det kan jag…”

21 reaktioner på “Özz Nujen ångrar sig

 1. Finns kanske mycket skumt bakom utbetalningen till terroristen som nu grävs fram, han och den övriga delen av klanen börjar nu att bli rädda ?

  Det gick inte riktigt som han tänkt sig denna gången ?

  Svenskarna köpte inte allt den här gången ?

 2. Nej, jag tror inte att det är genuin ånger – han saknar moral. Han har insett att han gjort bort sig och förlorat stort på det.

 3. ”Tänk på hur du behandlar människor på vägen upp, för du möter dom igen på vägen ner..”
  Och nu går det ner. Jädrans vad det går ner!!

  1. Det är merparten av dessa bergsbor vid Turkiets östra gräns….
   Förvånande att sådana analfabeter kan fotvandra den långaträckan,utan karta o- kompass !! 🙁

 4. Under denna rubrik passar min kommentar in….Den är nämligen mer än tragikomisk.
  I gränsområdet mellan Bulgarien(EU) och Serbien har bönder vid gränsen i alla tider köpt och sålt kor till varandra. Detta gick bra tills en korrekt med örn-öga upptäckte en bulgarisk öronmärkt Ko i Serbien. Detta får inte ske enl. EU-regler,utan kon måste återvända till sitt hemland.
  Som om inte detta vore nog nu fanns en annan regel som sade,att ett djur som befunnit sig utanför EU inte får komma tillbaka inom unionen !
  Alltså måste nu denna dräktiga ko med kalv avlivas. Så har Bryssel bestämt.Flera hundra bönder och ortsbor protesterar nu förgäves för Ko`n.
  Samtidigt skall vi notera att det finns flera hundra Islamister av alla arter, som illegalt tagit sig in i Bulgarien.Dessa blir inte slaktade,utan får hjälp av EU`s egna ”smuggel-org.” (NGO) för bussresa in till Europas värme och vård !

 5. Özz Nujen, vem är det??, javisst ja det är ju den ”svenske” ”komikern”. Jag trodde i min enfald att han satt häktad för skattebrott och terrorfinansiering.

 6. Fjant, vem tror han att han är, helt i linje med han/hon från Afghanistan som åxå tagit på sig någon frälsarroll och att det de gör skulle ha någon som helst inverkan på Sverige. Råd till bokstavskombinationerna, åk tillbaka dit ni kom ifrån och fräls era landsmän på plats. Ta med er släkten, här har ni inget att hämta. Ni har roffat åt er nog.

 7. Han får väl sälja av lite fastigheter på Gotland om han nu så tydligen visar på att pengarna inom familjen börjar tryta, han har väl upptäckt att man inte kan äta självgodhet

  1. Finns väl ingen som vill äga dessa fastigheter som sägs var byggda av svart arbetskraft samt av minst en terrorist.

   Men Özz och hans släktingar verkar gå fria i det ryggradslösa samhället.
   Kan det vara så att brott lönar sig, i dagens Sverige !?

 8. Varför skulle Janne göra om interljuven? För att återupprätta Özz heder?

 9. Ösch Nujen tappar ”inkomsten” sin! ”Inkomst” från att håna Svenskar!
  Vilken knallkork!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: