Stäng

Vad beror nedrustningen i välfärden på, Linnéa?

VÄNSTEREXTREMISM. Att barnfattigdom existerar i Sverige och att Sverige är ett av de länder där ojämlikheten ökar snabbast beror inte på flyktingmottagandet, utan på decennier av nedrustning av välfärden, skriver Linnéa Bruno på ETC:s ledarsida.

Efter finansminister Magdalena Anderssons utspel om att barnfattigdomen är ett viktigt skäl bakom Socialdemokraternas hårdare migrationslinje, undrar Bruno om barnfattigdomen kan bli en valfråga, för övrigt är Linné Bruno aktiv i Feministiskt Initiativ…

-Pettersson undrar om Linnéa Bruno någonsin funderat på varför välfärden rustas ned…

15 reaktioner på “Vad beror nedrustningen i välfärden på, Linnéa?

 1. Iom. att du skriver att hon är med i FI innebär ju detta att hon troligtvis är intellektuellt handikappad så hon förstår inte bättre.

 2. Det byggs stora innerstadsgetton i många större svenska städer. Det bor hur många som helst i varje hus, virrvarr av korridorer och portar. Jag undrar hur det kommer att se ut när Sverige rasar ihop, vilket kommer att ske de närmaste tio åren. Folk bor trångt och ska försörja sig.

  Vad är det för fel på våra politiker som längtar efter och jobbar intensivt Sveriges sammanbrott?

  1. Även en pensionär borde kunna få fram en summa på 1.500 på 1 år.
   Det blr 125 kr/månad.

   1. Hur klar du gång på gång att göra fel kommentar ?
    Har du ingen empati när det gäller svenskar eller folk som har jobbat hela sitt liv här ? Är det bara personer som kommer för att utnyttja välfärden som har rätt enligt dig .De skall få allt grattis på bekostnad av dåligt vård ,dåligt skola, dåligt tandvård för skattebetalare . De skall begå brott , ändra religionen och ändå spela offer och låtsas bli kränkta för allt. . De kan kalla oss för rasister fast det är de som enligt deras tro är det . Vi får inte vara deras vänner , vi är smutsiga enligt koranen , de får inte ta i handen , bada med män, måste använda huvudduk ,dessutom är kvinnorna inte lika värda som män osv…..

  1. Hon tillhör avgrundsvänstern, dom har inte bättre förstånd
   än så, är genuint korkade!

 3. Det mesta av barnfattigdomen är importerad liksom det mesta av den grova kriminaliteten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: