Ett fasansfullt samhälle!


INSÄNDARE. Strömsund, en liten köping i norra Jämtland med drygt 3000 invånare, vackert belägen vid ströms vattudal. Ett samhälle där dom flesta känner varandra vilket ger en extra och genuin trygghetskänsla för invånarna.

Bilen, cykeln och ytterdörren lämnas obekymrat olåst, inget händer. Inbrott, narkotika, rån, våldtäkter och mord är obekanta inslag i idyllen.

Grannar hjälper varandra utan en tanke på betalning, folk lever i harmoni och vänskap.
Polisens arbete är mestadels att hitta borttappade hundar och ibland någon enstaka hembrännare eller tjuvfiskare som irrat bort sig.

Folk har respekt både för polis och myndigheter, det går  att tala med dom och dom lyssnar, dom är ju där för invånarna   -och även avlönade av dessa vilket dom är väl medvetna om!
Ja, det var då det!

Därefter hände något fasansfullt, kanske inte över en natt direkt, men successivt så att ingen skulle märka den fruktansvärda och ödesdigra förändringen, dom gick smygvägen, alltså precis som vanligt när det gäller socialister/kommunister.

Samhället som nu styrs  av giriga, obildade och okunniga vänsterextremister som bugar djupt och springer islams ärenden, hade utan folkets medgivande förvandlats till ett mångkulturellt och våldsamt flumsamhälle.

Bilar stals och sattes i brand,  inbrott här och där, bråk, stölder, våldtäkter och slagsmål. Narkotikan flödade, åldringsrån och bedrägerier, djurplågeri (halaslakt) bränder och vandalism.
Strömsund var  först i landet med våldsamma gatuupplopp, skyltfönster, bilar och allt som kom i vandalernas väg slogs i spillror. Media höll tyst!

Politikerna, myndigheterna och tjänstemännen gapade som fågelholkar och förstod ingenting.
Ett gäng utlänningar våldtog en ung försvarslös svensk flicka och den lokala polisen -tillsammans med insatsstyrkor från övriga Jämtland ryckte omedelbart ut, men inte för att gripa gärningsmännen utan för att skydda brottslingarna från potentiella  attacker från flickans föräldrar!

En av dom största polisinsatser någonsin i Strömsunds historia och med en mycket märklig avsikt.
En svensk familj blev en natt attackerad i sitt eget hem av 10-12 utlänningar.

Journalister i samråd med handplockad åklagare bestämde sig för att åtala den svenska familjen för att dom  försökte försvara sig mot inkräktarna och dom fälldes naturligtvis också i den på förhand uppgjorda politiska rättegången och tvingades betala runt 100.000:- i ersättning till förövarna.

En pensionär hämtas till polisförhör av fem poliser i tre polisbilar, husrannsakan och beslag av datorer, telefoner och massor av annat material.

Brottet: Den äldre kvinnan (SD anhängare) hade blivit förföljd, trakasserad av en högt uppsatt S-politiker under flera års tid och en dag tröttnade hon och berättade sanningen och  vad som verkligen hade hänt. Men det är naturligtvis inte tillåtet i lögnernas högborg, Strömsund.
I en summarisk politisk rättegång med 7 ”vittnen” som sagt en sak vid polisförhör hade nu en helt annan version, dömdes nu kvinnan till böter för att försökt freda sig och försvara sig mot S-antagonisten!

Personer med icke socialistiska sympatier förföljs systematiskt och trakasseras på olika raffinerade sätt av arabkommunen och dess d:o tjänstemän för olika påhittade ”förseelser” och regelbrott mot deras töjbara  gummilagar.

Privatpersoner fråntas sina egna hem som sedan ges till nyanlända utlänningar!
Lokala media mörkar och ljuger och förföljer i vanlig ordning oliktänkande med hot, trakasserier och lögner och fantasifulla lögnhistorier.

Länstidningen  begärde olagligen och på falska grunder, ut olika personakter för privatpersoner.

Människor mördas och misshandlas i Strömsund, en äldre man blev ihjälslagen av en neger, tre utlänningar gav sig på en äldre berusad svensk man och misshandlade honom, en gammal dam blev nerslagen och rånad. Våldet i Strömsund är nu utom all kontroll. Media håller fortfarande tyst!

Ren kaos råder och den extremt vänsterorienterade ordningsmakten jagar nu mopedister och ungdomar som gör en rivstart med sin EPA.

Dom verkliga busarna och brottslingarna törs dom inte ens lyfta ett finger emot!

Folk är numera livrädda för att ens gå ut och handla eller gå till bankautomaten.
Flumpolitikerna och dito tjänstemän gapar ännu mer och förstår fortfarande ingenting, trots att det är dom som har skapat detta helvetessamhälle!

Och ortens giriga korvhandlare stämmer naturligtvis in i den mångkulturella sången och säljer utan betänkligheter halaslaktad föda och annonserar skamlöst på ytterdörren…. på arabiska!

Nyligen hittades kemikalier i tillräckliga mängder för att både förgifta och spränga hela samhället i luften!

”säkerhetsansvarig” för Strömsund kommun, ansåg  att det absolut inte finns minsta anledning till oro, allt är som vanligt och inget kommer att häda! Då förstår Ni den beklagliga nivån och intelligensen hos beslutsfattarna!

Från att ha varit en idyll har nu Strömsund förvandlats till en mardröm, ett rent helvete! Dom svenskar som kan gå för egen maskin flyr från samhället, kvar blir gamla, orkeslösa, sjuka och handikappade   -samt alla invällande utlänningar och deras grinande batikhäxor!
Tilltron för politikerna och tjänstemännen är lika med noll!

Och Strömsunds politiker har naturligtvis också tänkt på dom små i samhället.

Förutom den sedvanliga och numera obligatoriska mångkulturella hjärnvätten i skolan, så har  politikerna nu också infört extra förhörsstunder med varje elev, där dom utfrågas om föräldrarnas  syn på mångkultur, politisk tillhörighet, systrar, bröder och vänner och om dom ev. uttalat sig negativt om invandring och invandrare!

En helgardering för att säkerställa också framtida tillväxt av kommunistiskt  feministiska oduglingar!
Korruption, flum och svågerpolitik har skapat detta genomruttna och nu obeboeliga skräck samhälle

Att renovera och göra Strömsund beboeligt för normala människor, är nog näst intill en omöjlighet.
Jag skulle inte våga bo i Strömsund för allt guld i världen.

Och det kanske allra värsta är att dom flesta städer och små köpingar i hela Sverige är också nedsmittade och på liknande sätt totalförstörda samhällen, även om Strömsund tillhör det mest extrema av dom extrema och nog fallit djupast i det mångkulturella träsket!

Och i går häktades ännu en terrorist boende i Strömsund som haft samröre med alla dom andra ”kemikalie-terroristerna” som misstänks för förberedande terrorbrott.

Janne

Om Strömsund på bloggen…


39 responses to “Ett fasansfullt samhälle!

 • Leo Wassdahl

  Vilket jävla utstuderat skitsnack! Har aldrig läst sämre dynga, och jag har läst det mesta. Går du på detta så har du inte ens ett stall att ha hästarna i.

  Gilla

 • Ta tempen på Sverige - Lena Holfve

  […] Nätet är fyllt av Lundellare som ser samma sak. Jag läste just en text kallad ”Ett fasansfullt samhälle” som beskriver hur kriminella tagit över Strömsund, och skribenten anser att media tiger. […]

  Gilla

 • Ida

  Intressant inlägg, jag råkar veta en del och vet att detta är sant. Inget påhitt från han som skrivit det. Tyvärr tystas saker ner, precis som han skriver. Men bor mitt i smeten och vet att detta är sant. Hör saker dagligen som man ryser av. Våldtäkterna är sanna, bilstölder och bränderna är sanna, inbrotten är också sann, i samma hus där jag bor, var det någon som sabbade fönstret för butiksägaren, samt att tre bilar blev totalförstörda. Visade sig vara icke svenskar som låg bakom det dådet. För något år sedan var det en person som blev allvarligt knivskuren utanför min lägenhet. Och han var så illa däran att ambulansen kom och hämtade honom. Jag var som tur var inte hemma då, utan fick höra detta av mina grannar. Så bo mitt i smeten av Strömsund, kanske ni ändrar eran uppfattning om det. Man kan inte bo utanför och tro att allt är lugnt och skönt i Ström. Man måste bo i det, för att fatta att det faktiskt är på riktigt. Och inte något påhitt.

  Gillad av 1 person

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Väl talat, Ida!
   Ett ord i rättan tid till de inbillat sakkunniga som gjort sina röster hörda inom detta kommentarsfält och som gärna vill antyda att den samvetsgranne Pettersson skulle publicera ett inlägg som saknar fog och bekräftat faktaunderlag.

   PK-patrullens dubiösa försök att förringa trovärdigheten och relativisera utvecklingen inom denna undantagsliknande svenska zon, kan bara beklagas samt ursäktas med policyn att alla skall få komma till tals.
   Andreas 🙂

   Gilla

  • Gus

   Tack för din sanning Ida ! Fruktansvärt att läsa .

   Gilla

   • Ida

    Ja, men detta blundar många för tyvärr. Det som är mer skrämmande tycker jag. Ser man inte problemen, finns dem inte heller. Så det är skönt när fler börjar att agera och inse att det finns problem här också. Och att det inte bara är guld och gröna skogar här. Utan även lite mörker.

    Gilla

  • Roland ram

   Skulle vara kul att få veta vad det är för mongolider som trycker tumme ner på ovanstående kommentar

   Gilla

   • Roland ram

    Idas kommentar alltså.

    Gilla

   • Ida

    Roland Ram, det är för att folk inte vill ta till sig, utan förnekar det jag skriver, därför ogillas mina kommentarer. För att sanningen är svår att ta till sig. Då blir man inte omtyckt. Som sagt, det jag skrev är sant, helt sant och det sticker väl i ögonen på dem som tycker att Strömsund är en perfekt plats att bo på och att man ska älska den av hela sitt hjärta. Jag älskar Strömsund, men jag älskar inte det som händer här. Jag är rädd för att gå ut på kvällarna, då jag ska gå med min hund, jag måste för hans skull, men det är ingen härlig känsla. Jag måste tänka på vilka vägar jag kan ta och vilka som är säkra att gå på. Detta behövde man inte förut, men nu är det ett måste. För jag känner mig inte säker här. Jag är inte trygg alls. Finns även bilar som kört förbi mig (för att jag råkat se för mycket.) Och dem har bländat mig rejält med sina lysen i ilska, för att jag råkat se det jag inte skulle ha sett. Jag vågar inte anmäla, för anmäler jag är risken stor att dem vet att det är jag, så jag håller tyst. Lite riskabelt att skriva det här med, men för att folk ska få begrepp om vad som händer, så skriver jag lite om det här. Den som tycker annat få tycka, vi har åsiktsfriheter och detta är min åsikt. Så för att nån tycker att Strömsund är perfekt, behöver inte alla tycka det. Och jag tycker inte det. Till och med mina föräldrar börja bli otrygga och då är det illa tycker jag.

    Gilla

  • Vart är vi på väg?

   Jag råkar också veta en del och vet att detta är överdrivet till hysteriska grader! Bor själv ”mitt i smeten” och har inte alls samma uppfattning! Visst finns det problem och rena svin i Strömsund som på alla andra orter och naturligvis ska samma regler och straff gälla oavsett varifrån man kommer men att allt skit som händer skulle bero på invandrare är inget annat än ren lögn!

   Jag blir skrämd över det enorma hat jag märker alltmer av, jag blir skrämd över den människosyn som så många har, jag blir skrämd av att så många verkligen tror på den snedvridna så kallade ”sanning” som så många kommer med, jag blir skrämd när jag tänker på vilket hårt klimat som sprider sig över världen. Jag får en klump i magen när jag tänker på det kommande valet. Därav underskriften:

   Vart är vi på väg?

   Gilla

   • Mia

    Vart är vi på väg

    Intressant att ha fått läsa två Strömsundsbor som inte delar Jannes uppfattning alls.
    Överdrivet till hysteriska grader som du skrev var precis vad jag också tänkte efter att ha läst insändaren.

    Men det brukar inte ha någon betydelse om personen i fråga bara för fram ”rätt” åsikter, det är alltid det som räknas. Sedan spelar innehållet för övrigt ingen roll
    Samma sak med kommentarerna.

    Att du bara fått en nedåttumme beror på att din kommentar kom in så sent att denna sida blivit inaktuell.

    Gilla

   • Anette Jansson

    Jag får en klump i magen av motsatsen till det du tycker. En fruktansvärd ”utveckling” i vårt en gång så underbara land och – JO – det beror till STÖRSTA delen på den huvudlösa invandringen från tredje världen!

    Gilla

 • Mia

  Jag råkade bara skriva att det vore intressant att höra någon annans uppfattning om Strömsund och det är förstås förbjudet.
  Men nu har jag hört Karins version som skiljer sig helt mot Jannes.
  Den verkar dessutom vara betydligt närmare sanningen.

  Jag har läst flera av Jannes insändare och alla har varit extremt överdrivna, vinklade och ofta fulla av rena faktafel.
  Jag har suckat och struntat i dem, något jag kommer att göra i fortsättningen också.

  Jag förstår inte hur någon enda kan svälja de här sortens insändare med hull och hår utan minsta kritiskt tänkande.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Tillkännager att inlägget överträffar det mesta jag konsumerat inom filmens och litteraturens skräckgenrer, där den förtätade stämningen skoningslöst angriper via det obehagliga nutidsreferatet av en psykologiskt deformerad ort, där de etablerade föreställningarna och de konsensuella sociala koderna och spelreglerna upplösts och ersatts med fascismens och angiverimentalitetens machiavelliska manual för medborgarkontroll och åsiktsreglering.
  Genuint groteskt och djävulskt.
  Andreas.

  Gilla

 • Danne

  Har varit i Strömsund i drygt 50 år på mina fiskeresor och inget av det jag läst mig till, inte genom jämtlands tidning eller öp, utan genom medier på nätet var tidigare vanligt.
  Allt som händer i Strömsund är relaterat till invandringen, det går inte att känna igen byn längre. Gamla kompisar är så förbannade för att polisen skyddar dem som är förövare och försöker hela tiden misstänkliggöra offren.
  Det finns få orter i Sverige som har drabbats lika illa som Strömsund och det borde även vänstern kunna erkänna. Men i deras fall så väger prestigen tyngre än medborgarnas väl och ve.

  Ekonomin skulle som i Malmö klappa ihop utan externa bidrag, en typisk svensk kommun drabbad av invandring. Det största hotet som finns.

  Gillad av 2 personer

 • Tony

  Ja är det någon som finner förmildrande omständigheter så heter hon Mia, i hennes drömsamhälle är summariska rättegångar inget att
  bry sig om. På tal om där är andra i Strömsund som har en annan
  bild av samhället där, ja den lismande Sossen som satte dit
  den drabbade tanten trivs givetvis med sitt skapade samhälle.
  Strömsund är bara en plats, det finns hundratals orter som fungerar
  ungefär som Strömsund, förra veckan fick vi ett reportage från
  Staffanstorp i Skåne av Joakim La.Motte där storkäftade importer
  gör livet till ett helvete för invånarna, men givetvis Mia så finns
  det alltid någon politiker som är mäkta stolt över utvecklingen!

  Gilla

 • Lena

  Jag läste en skojig och sann kommentar, ”det är svårt att bli av med de illegala”, lösningen är att skicka dem med postnord och ”de är spårlöst försvunna”
  .

  Gilla

  • Stenbock


   Att paket försvinner kan ha sin grund i niggern på bilden ovan.
   Denne dömdes till drygt ett års fängelse villkorligt,för att ha stulit 78 sändningar (av bl.a. Smartfons) i sitt arbete som paketbud.

   Gilla

 • Mia

  Det vore intressant att få höra någon mer boende i Strömsund beskriva hur det är att bo där. Alla kanske inte tycker det är en fasanfull plats att bo på.

  Gilla

  • Stenbock

   Nej naturligtvis Mia ! Dina skyddslingar islamister och liknande pack, trivs som fisken i vatten,där uppe…

   Gilla

   • Karin

    Din mening med, där uppe, visar att du inte är härifrån och inte har en aning om hur det är ”här uppe”

    Gilla

  • Janne

   Jag ör helt övertygad om att Du Mia kommer att trivas i Strömsund!
   Lika barn leka bäst.

   Gilla

  • Gus

   Byt parti Mia !

   Gilla

  • Karin

   Måste ju bara fråga, har du nånsin varit i Strömsund? Verkar inte vara där jag bor iaf. Sprider skit gör du och sanningshalten i det är försvinnande liten.
   Men vore roligt höra var du får dina uppgifter ifrån. Vet ingen dom inte vågar gå på affärn, galoppen måtte varit väldigt tysta å lugna för ingen verkar märkt av dom här. Krossade rutor, ja då, tobaksaffärn fick påhälsning men de djupingarna fick dom tag på ner över nånstans, på väg mot därifrån de kom. Bilbränder, en bil på en skogsväg, förmodligen av nåra spolingar som tyckte det var skittufft. Så ska du förmedla skit så gör det i rätt proportioner. Det värsta av allt är nog att det faktiskt finns folk som tar det du skriver för total sanning.

   Gilla

   • Janne

    Javisst Karin, upploppen var väldigt tysta och vänliga upplopp, skyltfönster, bilar, lyktstolpar blev demolerade ”med ett leende” förmodligen accompanierad av specialimporterade utländska gapflabb och vrål…

    Personerna som mördats i Strömsund, mördades antagligen också av ren välvilja, tror Du inte det…

    Våldtäkterna likaså, ren omtanke!!

    Men, berätta gärna vad det är som Du inte tror på? Läser Du Östersundsposten, Länstidningen så förstår jag att Du förmodligen är bortom all räddning, då är det nog helt meningslöst att försöka få Dig att inse vad sanningen egentligen är.
    MVH
    Janne

    Gillad av 1 person

   • Roland ram

    Men vad gjorde nationella insatsstyrkan i strömsund då nyligen? Grillade korv?

    Gilla

  • Karin

   Måste ju bara fråga, har du nånsin varit i Strömsund? Verkar inte vara där jag bor iaf. Sprider skit gör du och sanningshalten i det är försvinnande liten.
   Men vore roligt höra var du får dina uppgifter ifrån. Vet ingen dom inte vågar gå på affärn, galoppen måtte varit väldigt tysta å lugna för ingen verkar märkt av dom här. Krossade rutor, ja då, tobaksaffärn fick påhälsning men de djupingarna fick dom tag på ner över nånstans, på väg mot därifrån de kom. Bilbränder, en bil på en skogsväg, förmodligen av nåra spolingar som tyckte det var skittufft. Så ska du förmedla skit så gör det i rätt proportioner. Det värsta av allt är nog att det faktiskt finns folk som tar det du skriver för total sanning. Tror du skulle trivas här Mia, lugnt och fridfullt med massor av härliga människor och härlig natur 😊

   Gilla

 • Gus

  Vi är många som samlas på murarna i september ! 😀

  Gilla

 • Roland ram

  Att det ska så svårt att rösta rätt.

  Gilla

 • age

  Ha, ha, ha, ha!

  Rätt år dom! Som man bäddar får man ligga!
  Saknar man förmågan att analysera konsekvens av sitt handlande så …..

  Gilla

 • Björn

  Välkommen till det nya importerade Sverige. Det mångkulturella paradis som hyllats i årtionden av aningslösa politiker och journalister. Det är deras svek vi får betala för nu.

  Gilla

 • Jag

  Tack sjuklövern för att ni, s k ”politiker” tillåter kolonisering av Sverige av MENA-individer!
  Tack för att ni minimerar oss Svenskar till förmån för MENA-individer. Ni byter ut oss!
  Sverige är snart ett u-land pga er och er ”politik”.
  Förrädare är vad ni är!
  Rösta rätt rösta SD!

  Gilla

 • Joy

  Jag blir mörkrädd när jag läser det här!

  Gilla

  • Vart är vi på väg?

   Samma här… 😳 Så oerhört svårt att förstå hur någon kan skriva något som är så vansinnigt felaktigt och att det dessutom finns folk som tror på det! Vet inte om jag ska skratta eller gråta… Jag liksom båda mina föräldrar bor i Strömsund sedan många år tillbaka och jag har bott i kommunen i hela mitt liv och känner inte igen mig i en enda mening… 🤔😅 Imponerad av författarens fantasi och inlevelseförmåga men skrämd över att det verkar publiceras som någon form av sanning?! 😰

   Gilla

   • age

    ”Vart är vi på väg?”
    Det är svårt att erkänna sina misstag.
    Särskilt om de leder till nederlag eller dåliga resultat.
    Statistiskt är sannolikheten stor att du röstade för den pågående katastrofen i hela vårt fosterland (87% i hela Sverige gjorde det).

    Vi, i Södertälje, upplevde en liknande situation under ”Balkaninvasionen”.
    Bl.a. blev min pappa rånad av tre ”modiga män” från Balkan när han hämtat ut sin pension. Han avled senare av sviterna.
    Lycka till med din positiva framtidssyn.
    Jag är i alla fall rädd för vad som kommer att hända med bårt fosterland (rädd för islam!).
    //age

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: